2007.04.13. 

MIÉP-es kampányzáró Hódmezővásárhelyen

Idegenek szemelték ki Magyarországot leendő lakóhelyüknek, s ennek egyik eszköze az egészségügyi reform – mondta Csurka István a MIÉP április 12-ei, esti vásárhelyi kampányzáró nagygyűlésén. Kovács László képviselőjelölt kemény szavakkal minősítette az egészségügy átalakítását. 15-én választanak képviselőt Vásárhely 2. számú körzetében.

„Az egészségügyi kormányzat tevékenysége láttán nem lehet eldönteni, bolondok működtetnek-e kuplerájt, vagy kurvák bolondokházát" – jelentette ki Kovács László, a MIÉP önkormányzati képviselőjelöltje tegnap este a vásárhelyi Kossuth téren rendezett kampányzáró nagygyűlésen. A jelölt szerint, aki jelenleg listás képviselő a közgyűlésben: a kormányzat be akarja bizonyítani a világbanki megállapítás igazát, miszerint Magyarország eltartó képessége 6-7 millió fő. Ezért léptették életbe április elsején, azaz a bolondok napján az egészségügy átalakítását. Hangsúlyozta: azért indul egyéni jelöltként, mert ha a vasárnapi időközi választáson nyer, többet tehet majd a 2. számú körzetért.A nagygyűlés résztvevőinek Szenti Ferenc mondta el saját költeményét.

Csurka István pártelnök már arról beszélt, hogy nagyra tartja Kovács Lászlót, pártbeli helyettesét. Az országos helyzetről elmondta: időközi választásokat szeretnének, ezért gyűjtenek aláírásokat. Ő is úgy látja, hogy az egészségügyi reform is része egy folyamatnak, s Magyarországot kiszemelték leendő lakóhelyüknek a ma Izraelben élők. Ugyanis az ott élőknek a környező országok túlnépesedése miatt már nem sokáig van maradásuk. „Olyan rendszert akarok, melyben a magyarnak az ellenzéke is magyar!" – jelentette ki.

 (forrás:delmagyar.hu)