vissza a főoldalra

 

 

 

 2007.08.10. 

A politika hercege

 „Ígértetek fűt-fát, azt semmi nincs a fiataloknak, f...szopó. (…) Nem kell a duma. Nem ide kell jönni a Batthyány térre beszélgetni, hanem a Parlamentbe. Te f...szopó kö..ög...”

Mondta egy férfi Fodor Gábornak,akiről évek óta az járja, hogy csupán alibiházasságot kötött, valójában homoszexuális. A régóta terjengő hírekben az is megjelent már, hogy az SZDSZ-es kis hercegnek köze lenne Czeizel fiához. Ha ez így van, Szetey után ő lehetne a következő coming out-oló. A minap Czeizel Endre bevallotta, hogy a fia bizony buzi. Annak idején a hírhedt orvos-genetikus professzor is megdöbbent fia bejelentésén. Ám végül nemcsak elfogadta fia másságát, hanem ennek hatására fogott a homoszexualitás genetikai hátterének tanulmányozásába. Fodor kellemetlen utcai incidenséről egy közelben lévő úgy tájékoztatta lapunkat, hogy a köcsög kitétel ellen tiltakozott Fodor a hajléktalannál. Valószínűleg a politikailag korrekt beszédet nehéz lesz az utcán élőkre az SZDSZ-nek ráerőltetnie. Jelen pillanatban úgy látszik, az utca nem tapsol egy meleg megjelenésekor sem.

Az épületes társalgás aztán így folytatódott:

- Nekem hat gyerekem van... - mondta a hajléktalan.

- Nem érdekel a hat gyereked...egy utolsó állat vagy és kész. Egy utolsó bunkó. Örülj neki, hogy nem kapsz egy akkorát a fejedre, hogy elszállsz! - mondta a másságot nagyon tisztelő, nagyon toleráns, nagyon finom, nagyon SZDSZ-es Fodor, aki jelen pillanatban környezetvédelmi miniszter.

 Szerk.  

(forrás: Magyar Fórum)