vissza a főoldalra

 

 

 2007.09.01. 

Elég volt! - A Magyar Igazság és Élet Pártja közleménye

Többször is elmondtuk és leírtuk már, hogy a Magyar Gárda színrelépését a magyar önvédelemre nézve roppant káros blöffnek tartjuk éspedig elsősorban azért, mert komolytalanságával éppen azt lehetetleníti el, amire a legnagyobb szükség lesz a következő nehéz időkben: az ellenállást. Azt is elmondtuk, hogy a mindent felülmúló sajtónyilvánosság, amelyet Magyar Gárda kapott, a kormány - háttérben meghúzódó - szervezési munkájára utal. Az elsőrendű cél a zavarkeltés, és a második a figyelemelterelés a megélhetési nehézségekről. Egyidejűleg meredek élelmiszer áremelések történnek. A bankcsődök eladósodott tíz- vagy százezrek életét tehetik tönkre. Van tehát indítéka a kormánynak a zavarkeltésre és a figyelem elterelésére. A kormány fél az ősztől, s csak a hazudozásban, félrevezetésben lát a maga számára kiutat.

Most azonban a kormány testületileg is színre lépett és mindenkitől, köztársasági elnöktől, püspököktől és alsópapoktól, közösségektől, kft.-ktől, részvénytársaságoktól és Zrt.-ktől, pártoktól, civil szervezetektől elhatárolódást követel. Bele akarja hajszolni a magyarságot a Nagy Büdös Elhatárolódásba. Most már nem csupán a fekete egyenruhát és Árpád-sávot viselő Magyar Gárdától, hanem az interneten megjelentetett összeszerkesztett fényképtől is el kell határolódjék a mindennapi ember, az ártatlan fehérnéptől a heteroszexuális legényig mindenki. A fénykép az auschwitzi haláltábor előtt ábrázolja a meleg mivoltát könnyek közt nyilvánosan bevalló államtitkárt, valami állítólagosan közismert másság-szimbólummal a gomblyukában. (Bizonyos, hogy ezt a gomblyukban kell hordani?)

A két dolog szándékosan van összemosva: az auschwitzi kapu előtti kép a nácizmus jelenlétét van hivatva felerősíteni - mármint egy bomlott agy elképzelése szerint. A híradókban láthattuk az egész kormányt, amint egy emberként áll ki a tegnap még szipogó államtitkár mellett és követeli az elhatárolódást a nyilas veszély feltámadását jelképező Magyar Gárdától, amelynek, íme, megvan az első eredménye: a melegsége miatt szipogó államtitkár lyánykát a haláltábor kapuja elé montírozták a Lánchíd Rádió honlapján. A kép félelmetes - gondolja a kormány. Ezért szükségét érzi közölni, hogy ezekben a válságos órákban: együtt van. Tablóképet csináltat magáról. A kormány a helyén van - üzeni.

Hát, nem! Még nincs. A tablókép, amely előtt a kormányfő szónokol egy bizonyos gárda-pátosszal, akaratlanul azt tudatja világgal, hogy a Magyar Kormány meghibbant.

Még azt sem tudja, hogy egységes kiállását nem szükséges érettségi tablószerű összeállással kifejezni, elég, ha Gyurcsány kimondja: magam és kormányom nevében : - pitypalatty. Még természetesebb és olcsóbb, ha a kormány utasítja a szóvivőjét, hogy ő mondja: teljes kormány-pitypalatty. De a kormány már ezt sem tudja, ezeket a kormányzás-szerű, magától értetődő lépéseket elégtelennek tartja, mert erőt vett rajta egy kór, amit csak magyar gárda-kórnak minősíthetünk. Gyurcsány Ferenc, akin korábban is kiütköztek a lelki túlfeszítettség tünetei, most úgy érzi, formában van, és ennek nyomatékosítása céljából fizikailag is maga mögé kell állítania kormányának minden tagját. Ez kétségkívül elmezavar. A Magyar Kormány most, valószínűleg Gyurcsány nyomására úgy véli, hogy az auschwitzi háttérrel és érettségi tablóképpel aztán mindenkit meg tud ijeszteni, és mindenkit a Magyar Gárdától, mint főveszélytől való elhatárolódásra tud kényszeríteni. És ha aztán mindenkit megijesztettek, mint virtuális nácit és meleg-ellenest, a berezelt magyarok nyomban elfelejtik, hogy milyen drága lett a csirke-far-hát.(Nem mint szexuális tárgy, hanem mint élelmiszer.)

A gárda kór elmebajba csapott fel. A kormánynak elment az esze.

Korunk sajnos a nagy járványok kora lett. Van itt most már AIDS, shopping-kór, jelzálog-láz, ragályos kormány-hülyeség, minden. De vigyázat, a kormány eszementsége átragadhat ránk. A magyarság belerokkanhat a saját türelmességébe. Mert ez a kormány annak a Kádár-kormánynak és annak az MSZMP-nek a szellemi és jogutódja, amelyik 450 munkás, paraszt, bányász, értelmiségi, fiatal és középkorú kivégzésével és tömegsírba lökésével került hatalomra. Ez a kormány - amelyik most összeáll egy tablóképre - tiporta el szovjet tankokkal a legszebb magyar gárdák forradalmát. Ezeknek a most a megtömött zsebüket védő és a Magyar Gárdától elhatárolódást követelő, valamint a Szetey-félék nyilvános pityergési jogáért kiálló elvtársaknak az elvtárs-ősei végeztettek ki és löktek tömegsírba, kátránypapírba göngyölve, arccal a földnek fordítva magyar embereket százával. És ez a most a megbomlott agyúság jeleit kétségkívül felmutató Gyurcsány-kormány vér szerinti és szellemi örököse egyúttal annak az előző Rákosi- (Rosenfeld), Gerő- (Singer) és Apró (Klein) Antal moszkovita gárdának is, amely csak 1946-ban 82 nyilas minisztert, korábbi kormányok nem nyilas minisztereit, katonákat, újságírókat, férfiakat és nőket végzett ki, és aztán még évekig folytatta a vérengzést. Kik röhögnek hát most a pofánkba elhatárolódást követelve egy tablóképen? Eme két történelmi tragédiánk gyilkosaival azonosuló virtuális gyilkosok, a gyilkosok utódai és jogutódai, a nemzet meggyalázói, tönkretevői - és mint a mellékelt ábra igazolja - idiótái.

De az is bűnrészessé válik, aki ezek után ezekkel leül egyeztetni, pontosabban a magyarságtól elhatárolódni. Mert tudnia kell mindenkinek: első perctől fogva sem számított ebben a hajcihőben a szánalmas kis Magyar Gárda, hanem mindig csak a magyarság és csak a kereszténység! Az életterünk, a földünk, a szeretett magyar hazánk.

Elég volt!

 MIÉP-elnökség

Csurka István