vissza a főoldalra

 

 

 2008.01.11. 

Indul a MIÉP

A Magyar Igazság és Élet Pártja a budapesti XI. kerületi 15-ös választókerületben kiírt időközi országgyűlési választáson dr. Fenyvessy Zoltánt jelölte. Az induláshoz szükséges ajánlószelvényeket a MIÉP jelöltje leadta, és ezt az illetékes választási szervek elfogadták. Gellérthegy, Lágymányos, Szentimreváros választópolgárai azért küldjék képviselőnek a kerületben lakó Fenyvessy Zoltánt, a MIÉP alelnökét a Parlamentbe, mert az SZDSZ-MSZP és az MDF jelöltjei úgy indulnak el a választáson, hogy már most is benn ülnek a törvényhozásban. Szerintünk ez nem tisztességes dolog. Az elhallgatott MIÉP egyedül is képes volt jelöltet állítani, míg a két induló parlamenti nagypárt csak kisebb szövetségeseikkel együtt. Valamit szögezzünk azonban le: ezt a választást a jobboldalnak kell nyernie.

Így hát ne féljenek bennünket támogatni, hiszen ez egy olyan jótékony verseny, amelynek áldásos hatását már bizonyította Tőkés László bátor lépése, amikor egyedül indult az EU-választáson. Ne féljenek tehát jutalmazni azt az embert próbáló munkát, amelyet a szinte teljesen pénztelen, kiszorított MIÉP végzett a jelölt indulása érdekében.

 Január 10 -én 18 órakor Lacza Márta Munkácsy-díjas festőművész kiállítását Csavlek András, ugyancsak Munkácsy-díjas festőművész nyitja meg a MIÉP XI. kerületi irodájában (Bartók Béla út 96.). A kiállítás megnyitóján részt vesz dr. Fenyvessy Zoltán, a Budapest 15. számú Országgyűlési Választókerület MIÉP-es képviselőjelöltje is.

 Január 15-én 18 órakor az Általános Vállalkozási Főiskolán (Budapest XI., Villányi út 11.) választási gyűlést tart a MIÉP.

A gyűlés vendége és fő szónoka CSURKA ISTVÁN, a MIÉP elnöke

A választási gyűlésen felszólal dr. Fenyvessy Zoltán, a Budapest 15. számú Országgyűlési Választókerület MIÉP-es képviselőjelöltje is.

 Január 17-én 18 órakor Kosaras Péter Ákos történész folytatja nagysikerű történelmi sorozatát HORTHY MAGYARORSZÁGA címmel a MIÉP XI. kerületi irodájában (Bartók Béla út 96.)

  (forrás: Magyar Fórum)