vissza a főoldalra

 

 

 2008.01.18. 

A MIÉP választási gyűlése

Január 15-én választási gyűlést tartott a MIÉP, amelyen beszédet mondott Csurka István elnök és Dr. Fenyvessy Zoltán képviselőjelölt is.

 

Dr. Fenyvessy Zoltán:

 Nem ilyen rendszerváltást akartunk. Nem olyan lovat akartunk, amely vak, és ahol egy őrült ül a bakon. Nem olyan Magyarországot akartunk, ahol a lakosság nagy részének a nemzeti ünnep ma már csak egy egyszerű munkaszüneti nap. Az emberekben újra fel kell éleszteni a nemzettudatot, a változás és a változtatás iránti igényt, a hagyományaink őrzését. Szükséges lenne az is, hogy legyen az országgyűlésben valaki, aki a fejére olvassa a kormánypártoknak és az ellenzéknek mulasztásaikat, be nem váltott ígéreteiket. Ezért van nagy szükség arra, hogy a MIÉP is ott legyen a Parlamentben.

 Csurka István a MIÉP elnöke:

 Minden választás nagy jelentőséggel bír. Kiváltképp igaz ez a MIÉP-re, amelynek ma már a létezését is tagadni akarják. Ezzel szemben bizonyítottuk, hogy igenis létezünk. A Parlamenten kívüli pártok közül többen is elindultak volna, de egyedül csak mi voltunk képesek erre. Már ez is nagy dolog, fontos azonban az is, hogy jó eredményt érjünk el! Ezért kérünk mindenkit, támogassa Dr. Fenyvessy Zoltánt, a MIÉP jelöltjét!

 Videóüzenet:

www.ujbuda.hu/page.php?template=idokozi_fenyvessy_videouzenet

 (Forrás: ujbuda.hu)