vissza a főoldalra

 

 

 2008.11.21. 

A MIÉP Elnökségének nyilatkozata: ABZUG EÖRSI MÁTYÁS!

Eörsi Mátyás SZDSZ-es parlamenti képviselő, külügyi politikus, EBESZ raportőr és sok egyéb ügyben sürgölködő, a tévéhíradó tanúsága szerint egy magyar–szlovák parlamenti tanácskozáson azt a kijelentést tette, hogy aki ma Magyarországon Nagy-Magyarországról álmodozik, az vagy elmebeteg, vagy gazember, vagy mindkettő. Ezzel a majdnem az egész magyarságot megsértő és milliókat megalázó kijelentésével Eörsi ismételten bebizonyította, hogy nem méltó még ennek a szánalmas Országgyűlésünknek a tagságára sem, és olyan távol van a magyar érdekek szolgálatától, mint Makó Jeruzsálemtől. Százezrek élnek és dolgoznak e hazában, akik szélvédőjükre Nagy-Magyarországot ábrázoló matricát ragasztottak, mások imája hazaszáll Nagyváradon, Kolozsvárt, a Hargita valamelyik temetőjében nyugvó hozzátartozóikhoz. Megint mások Nyírő József, Tamási Áron és Wass Albert könyveket olvasnak, mások pedig, akik netán komolyabban politizálnak, azt is tudják, hogy Bajcsy-Zsilinszky Endre, a mártír sohasem mondott le lélekben Nagy-Magyarországról. Mindez természetesen nem jelenti azt, hogy mindezek, és azok, akik százezrével járnak át a csíksomlyói búcsúra, ne volnának tisztában a valósággal, az erőviszonyokkal, és képtelen demográfiai kivérzésünkre is ne tekintenének úgy, mint ennek az álmodozásnak a jelenlegi gátjára. Az a teljes érzéketlenség és mondjuk ki – zsidó – fensőbbségtudat, amely Eörsi képviselőt eltölti, egyben alkalmatlanná teszi őt a képviselőségre, és bármilyen magyar, illetve más fél közötti tárgyaláson a magyarság képviseletére. Aki a magyarság felét őrültnek, gazembernek vagy mindkettőnek tartja, az ne képviselje a magyarságot sehol. Az menjen a fenébe. Neki ezért le kellene mondania. Tudjuk azonban, hogy Eörsi nem az a fajta.

A MIÉP azt javasolja, hogy a Nagy-Magyarország matricát most már az is ragassza ki, aki eddig ódzkodott tőle, és ha lehet, tegyen mellé egy vörössel áthúzott Eörsi-SZDSZ és természetesen egy áthúzott Gyurcsány-MSZP matricát is.

 

Csurka István,

a MIÉP elnöke

 

Kérjük kedves olvasóinkat, sürgősen véleményezzék a matrica képi megoldását, és ha úgy gondolják, küldjenek be új javaslatokat. A legjobb ötleteket közzétesszük és megvalósítjuk. Amint a MIÉP nyilatkozatából is látszik, szeretnénk mozgalmat indítani a Nagy-Magyarország matricák kiragasztására, vagy akár kitűzőként viselésére és a legsötétebb ellenségek (Eörsik) jelképes kiközösítésére, megbélyegzésére. Eddig ezt a módszert nem alkalmaztuk. Tartózkodtunk attól is, hogy egyes gyanús eredetű internetes fórumok gyalázkodó hangvételét átvegyük. Ezt ezután sem tesszük. Ez nem a mi stílusunk, ez nem magyar módszer. Mi a tényekhez ragaszkodunk és megállapítjuk, hogy a kemény védekezés nemcsak jogunk, hanem keresztényi és magyar történelmi kötelességünk is. Ezt megtesszük akkor is, ha egyedül maradunk, ha hátrányokkal sújtanak bennünket, ha elhallgatnak, és ha egyre fülsértőbb a belénk szúrandó kések fenésének sivító hangja. Úgy érezzük, a magyar sors a hamleti pontra érkezett. „Lenni vagy nem lenni.”

e-mail: info@magyarforum.hu

 

szerk.