vissza a főoldalra

 

 

 2009.04.10. 

Mit adott Gyurcsány Weyer Balázsnak?

Mit adott Gyurcsány Weyer Balázsnak, hogy Nagypénteken ilyen ordas félretájékoztatással álljon elő, mely szerint a bukott miniszterelnök a saját elhatározásából utoljára még ”Csurkáéknak” 25 millió forintot jutatott? Ez természetesen hazugság. Az igazság ezzel szemben az, hogy a parlamenti pártok minden évben - alkotmányellenesen - így 2009-ben is 1.2 milliárd Ft-ot osztanak szét maguk között, a pártalapítványaiknak.

Az MSZP-és Táncsics 494 milliót, a fideszes Szövetség a Polgári Magyarországért 384 milliót, a KDNP-és Barankovics 120 milliót, az MDF-es Antall József 91 milliót, s az SZDSZ-es Szabó Miklós Szabadelvű Alapítvány pedig 111 milliót kap.

 Az Alkotmánybíróság ítélete alapján és nem Gyurcsány Ferenc jóvoltából kapná a Magyar Igazságért, a Jobb Magyarországért nevű alapítvány a támogatást most először –mert eddig még egy fillért sem látott -, noha 2006 óta az AB döntése szerint minden évben megilletné az alapítványt a 25 millió Ft.

 Hazudik az Origo akkor is, mikor azt állítja, hogy az Alapítvány bármely tagját felkereste volna. Az alapítvány megkérdezése nélkül közli hazug cikkét az Origo, akkor, amikor még az alapítvány a neki törvényesen járó pénzből még egy fillért sem kapott. A legordasabb állítása a Weyer által főszerkesztett Origónak, hogy Csurka István személyesen kapja a pénzt.

 Nagypéntek van, ne feledjük, Weyerék már csak ilyenek…

 

Magyar Igazságért, a Jobb Magyarországért Alapítvány