vissza a főoldalra

 

 

 2009.08.20. 

Részlet Csurka István augusztus 20-ai beszédéből

Gazdaságunkban a törvényesített rablás és a magyar kis-és közepes vállalkozás szándékos elszegényítése folyik. A bankok haszna mesés, természetesen az internacionalizmus jegyében. Iskoláinkban a liberális internacionális gazemberségre félrenevelt tanulók verik a tanárokat. Politikai életünket egy bérenc banda tartja kezében, mely kisebb részben lenini értelemben internacionalista, nagyobb részében Simon Peresz-i internacionalista. Természetesen olyan is van közöttük, aki lenini és pereszi értelemben is az, és az „offshore –vallás” híve. Csak lop, csak csal, csak hazudik. És ebből teremt internacionalista hatalmat. De a bajok baja, hogy ha valaki magyar és keresztény Szent István hazájában. Az nem viszi semmire. Legfeljebb ha elszegődik az internacionalizmus csahosának. A magyarnak félve, szembesülve kell bevallani és bocsánatot kérni uraitól, hogy magyarnak született. Semmilyen előre menetelhez nem jó ajánlólevél, ha valaki csak magyar és semmi ferdültsége sincs, s ráadásul keresztény és heteroszexuális. Az országot vezető kétféleképpen internacionalista réteg ezer okot talál arra, hogy mindezeket ki se lehessen mondani és az egyszerű nép lelkében tudatosítani. A magyar társadalom a rejtett, alattomos tiltások társadalma. A leglényegesebb kérdésekről, a Szent István-i kérdésekről itt évtizedek óta hallgatni kell. Nem lehet feltenni a kérdést, hogy ki és kik és mi címen vezetik ezt az országot. Hogy miért nem magyarok vezetik! Magyarországon Kuun-Kohn Bélának szobrot állítottak. Szamuely Tiborról utcát neveztek el. Rákosiról-Rosenfeld Mátyásnak, Gerő-Singer Ernőnek a származását nem lehet firtatni, pedig hátha nem csak a lenini internacionalizmus volt az indítékuk a magyarság gyötrésére, és tönkretételére. Hanem talán a származásukból adódó elemi gyűlölet is. A törzsi gyűlölet. Internacionalizmus és ez a szörnyű törzsi gyűlölet egy tőről fakad.

Most tehát a liberális piacgazdaság összeomlásából következő rendszerváltásunkban a feladat az, hogy ki kell lépni a törzsi gyűlölet internacionalizmusából. Vér nélkül, de határozottan. Rendszerváltásunk félresiklottsága legalább 1992 augusztusa óta kétségtelen és bizonyított tény. De a változtatást, akár fellázadás, akár más formában eddig mindig halogattuk és elhalasztottuk. Most azonban már nem tudjuk tovább halasztani, mert az a rendszer, amelyik a miénket fenntartotta, és bennünket keresztény magyarokat eltaposással fenyegetett, világszerte megbukott. A liberális piacgazdaság rendszere, amelynek nevében bennünket leigáztak, s amelyben ma is végtelenül halálosan kizsákmányolnak megbukott. A nemzetközi bankárok globalista világrendjének bukását egy kétségbevonhatatlan tény bizonyítja: ez a válság, amelyben most vagyunk. Ezt a válságot a nemzetközi nagytőke, az IMF és a Világbank, a nyugati világ nemzetközi zsidó pénzügyi hatalmasságai robbantották ki, szándékosan és időzítve. Mert a hozzájuk befutó, de a világ népeivel meg nem osztott pontos információi szerint a világrendjüket feltartóztathatatlanul legyőzi az ázsiai társadalom-és gazdaságszervezési modell, a munkából eredő tőke felhalmozása, a nemzeti-nemzetállami keretek közé szorított rend. Ha nem robbantják ki a világválságot, előbb-utóbb minden hatalom kicsúszik a kezükből. El kellett terelni a figyelmet a nyugati kapitalizmus súlyosan elemésztő, mélyen igazságtalan és az erőszakot nem csak fegyverrel, hanem képtelen hazugságokkal is fenntartott voltáról. A nyugati világ 1920 óta, az első világháborút befejező békerendszer óta hazug, természetellenes, mesterséges létformában él. Az elvek és a gyakorlat között ellentmondás van. Az I. világháborút lezáró béke előkészítette a II. világháborút, az után pedig –a szociális piacgazdaság rövid korszaka után – fegyverkezési verseny kezdődött és a népeket nem hagyták többé a saját életüket élni. Táborokba kényszerítették őket, s rendszereket erőszakoltak rájuk, majd, mikor a szovjet-rendszer nem bírván a terhelést összeomlott, az egész Európára a profit nemzetemésztő amerikai és voltaképpen nemzetközi zsidó rendszerét erőszakolták rá, s elnevezték rendszerváltásnak.

Ez a rendszer menthetetlen. A bankárok ezt jobban tudják, mint mi. Ezért menekültek a válságba. De a válság olyan erőket szabadít fel, annyira átírja az állam a nép, az uralkodó elit viszonyait, hogy a bukásnak, amely számunkra felszabadulást jelent, kérlelhetetlenül be kell következni. A kérdés az: tudunk-e élni a lehetőséggel. Egy bizonyos, senkire nem számíthatunk, csak magunkra. Mindenki az ellenségünk, ez a többi nemzet esetében is így van. A leigázott európai ember, s benne a többszörösen leigázott borzalmasan fogyatkozó magyarság egy szenvedésekkel teli korszak ellőtt áll, amelyből azonban megszülethet a felszabadulás. A magyar kibontakozás. Lehet, hogy egyesek, sőt egyes pártok is itt most csak a kormányváltásra készülnek, és az internacionalizmus rendszerét legalább részlegesen fenn akarják tartani, ez azonban dőre és nevetséges szándék. Magyarországon éppen azért, mert itt a helyzet éppen annyira rossz és aljas, mint amennyire rossz és aljas, akár akarják a pártok és az offshorozók, akár nem: rendszerváltás lesz. Mégpedig azért, mert az említett lenini és pereszi internacionalizmus itt olyan galád erőszakkal, annyira hazug és annyira pusztítóan és magyarellenesen kormányzott, hogy itt most csak rendszerváltás következhet. Erre az az erő fog rádöbbenni, amelyik a választás után kormányra kerül. Ha netán nem akar rendszerváltást, teljes rendcsinálást, éppen az a nép fogja elsöpörni, amelyik kormányra választotta. Ha nem akarja valaki, hogy ez a most következő rendszerváltás véres és végső pusztulásba sodródó legyen, akkor világossá kell tennie, hogy a magyar nép igényei szerinti váltást fokozatosan végre fogja hajtani. Ahhoz tehát, hogy ez a valós, alapos, történelmi mértékű rendszerváltás végbemenjen már most le kell szögezni néhány alapelvet. Ez a rendszerváltás nem lehet véres. És pedig nem azért, mert az EU tiltja a halálbüntetést, hanem azért, mert mi, akik végrehajtjuk, mi keresztény magyarok, nem vagyunk törzsi szemléletűek. Hanem keresztények, alkotmányhoz ragaszkodó magyarok vagyunk. Másodszor az, hogy a váltás nem lesz véres, nem jelenti azt, hogy az offshorosok, a liberalizmus hívei a helyükön maradhatnak. Egyetlen egy gyurcsány, bajnai, és az internacionalizmust kiszolgáló egyetlen egy káder, humánpolitikai, cigánypolitikai ágens, egyetlen egy baló györgy nem maradhat a helyén, viszont érdemei elismeréseként életben marad. Nyugdíjáról később történik intézkedés…