vissza a főoldalra

 

 

 2009.07.06. 

Előhang Szent István ünnepére

Magasra emelt Árpád-sávos zászlók erdejében akarjuk megtartani hagyományos nagygyűlésünket Szent István ünnepén a Hősök terén. Ünnepelünk és tiltakozunk. Tiltakozunk, mert tiltakoznunk kell, összefogást kérünk, mert össze kell fognunk, mert nagyon nagy a veszély, ami a magyarságra leselkedik.

Magyarországon ma a totális diktatúra sajátos formája áll fenn. Ez uralja a pénzvilágot és a médiumok túlnyomó részét. Képes arra is - ezért totális -, hogy olyan álellenzéket, olyan szélsőjobboldalinak kinevezett érdekvédelminek és magyarnak látszó gárdákat, pártokat hozzon létre, amelyek képesek megtéveszteni a közönséget. A rendszer totális diktatúra, mert ketté tudja szakítani a nemzetet, tetszés szerinti időhúzással majdnem mindenkit teljes kilátástalanságba és cselekvőképtelenségbe tud taszítani, miközben embereivel forradalminak látszó csetepatékat rendeztet.

A totális rendszer bírósága hosszas huzavona után időzítve a felháborítóan időhúzó MSZP kongresszusra betiltatta független bíróságával – kész röhej: Draskovics alatt független bíróság - a Magyar Gárdát, és annak vezetőivel megrendeztette a betiltás ellen tiltakozó békés tüntetést, amit a rendőrség brutálisan szétvert és kétszáz résztvevőt előállított. Embereket, gárdistákat arcba gázsprayztek, megbilincseltek. A gaztetteket a televíziók bemutatták. A felháborodás az országban szinte egyöntetű. És most azt követelik a józan, mértéktartó életet élő keresztény polgároktól, és elsősorban a minden közbenső választáson fölényesen győztes Fidesztől, hogy határolódjanak el. Ez ördögi, ez bolsevista, ez talmudi.

Mi itt, a MIÉP-ben, ezeken a hasábokon és számtalan gyűlésen elmondtuk, megírtuk, bizonyítottuk, hogy kiféle, miféle Morvai Krisztina vagy Vona Gábor, kiféle, miféle, zsidó vagy nem zsidó, milyen ösztönzésre vagy parancsra, milyen terv szerint teszi azt, amit tesz, de most nem ez a kérdés. Most az a kérdés, hogy mit akar a központi bolsevista zsidó hatalom. Megosztottságot akar és zűrzavart.

Lássa mindenki a képletet és a szándékot. A Bajnai-kormány hátterében Gyurcsány áll, a vád alatt álló, de ki nem vont Szilvásy, a Laborc-féle, Moszkvában képzett titkosszolgálat, és a Baló György-féle tévé. A hazugság gépezete. Létrehozzák a régi Jobbikból az új, általuk pénzelt, nekik muzsikáló, hatalmas hírveréssel felfújt, menetelő szélsőjobbot, rájátszanak a cigánybűnözéstől szenvedő, védtelen falusi lakosság kiszolgáltatottságára, szétterítik a cigánykérdést, és úgy tesznek, mintha annak a megoldása egyedül a Jobbik módszerével, a meneteléssel volna lehetséges. Aztán most az első nagy, mesterséges választási siker után betiltják, és a betiltás utáni tiltakozást brutálisan szétverik. A Jobbik vezetői a szemünk láttára növekednek a megtévesztett ember szemében hősökké, de az áldozat a régi: a magyar jövő. Most válik a magyarság végképp fejbeütötté és indítékhiányossá. Veszélyben a 2010-es választás és annak kimenetele. Azért húzzák az időt, hogy addig is felforgassanak és kétségbeesésbe taszítsanak. Azt akarják, hogy a magyarság végképp megalázottá és fejbeütötté váljék.

Mert aki akkor tiltakozik a Jobbik ellen, a Magyar Gárda ellen, amikor annak tagjait bilincsbe verik, s amikor egyébként tombol az erőszak, amikor a nép nyomorog, amikor 25 százalékos áfa sújtja a vásárlót, amikor megint 300 a benzin, és a sokaságra a Nyomor Ősze vár, az elveszett ember, az a saját sírját megásó politikai erő.

Nekünk a Jobbik vezetőiről, eredetükről, légüres koponyájukról a véleményünk jottányit sem változott, de amikor bolsevista parancsra ütik-verik ezt az üres koponyát, akkor csak a bolsevizmustól a bolsevista, gazember, zsidó érdeket szolgáló kormánytól tudunk elhatárolódni.

Szervezett, megtévesztő az egész, mindenestül. A bolsevizmusnak zűrzavar kell, sötét bizonytalanság a fejekben. Mindenképpen meg akarja akadályozni a kibontakozást, a Fidesz választási győzelmét, a MIÉP feltámadását, és mindenekelőtt a magyar keresztény összefogást. Az elhatárolódás követelése ezt célozza. Alázza meg, döntse meg erkölcsileg magát a Fidesz, hogy elhatárolódik megbilincselt emberektől, és más civil és magyar szervezetek is hajoljanak kétrét, görnyedjenek össze a bukott rendszer főelvtársainak és elvtárs asszonyainak követelésétől, rohanjanak ki a Duna-partra, és sírva csókolgassák a borzalmas vasbakancsokat, hogy nekik Suchmann-féle demokrácia kell. Erre megy ki a játék! És erre kell nekik az idő. Az MSZP szombati időhúzó kongresszusa mindent elnapolt novemberig. Addig még, remélik ők, sok-sok magyarveréssel, sok-sok elhatárolódásra kényszerítéssel, zavarteremtéssel amennyire tudják, lefaragják a Fidesz előnyét, földbe döngölik a MIÉP-et, és előidéznek az országban egy annyira elkeseredett állapotot, amelyben már senki nem hisz semmiben, nem bízik semmiben.

Céljuk a reményvesztett ember. Céljuk a megbénult magyar akarat. Céljuk Magyarország teljes kisajátítása és megszállása.

 

Magyarok, figyelmezzetek a magyar igazságra!

 

2009. július 6., reggel hat óra.

 

Csurka István