vissza a főoldalra

 

 

 2009.07.13. 

A MIÉP-es Táborhoz!

Kedves magyar testvérünk!

Most mindazokhoz szólunk, akik egykor tagjaink voltak, ránk szavaztak a régi és újabb választásokon, a mi álláspontunkat osztották a különböző népszavazásokon. A kicsit megfáradtakhoz és megkeseredettekhez, az eltávozottak családtagjaihoz és a mindennapi életharcban a végletekig lekötött fiatalabb nemzedékbeli magyar testvéreinkhez szólunk: új felsorakozást, új és talán végső erőfeszítést kérünk. Nem a pártnak, nem a pártért, hanem a magyar megmaradásért. Amelyhez, úgy gondoljuk nem pótolhatatlan, de majdnem nélkülözhetetlen a MIÉP részvétele, tiszta kiállása, becsületessége.

 A nemrégen lezajlott EU parlamenti választáson, amelyen a liberál-bolsevista hatalom a manipuláció és a félrevezetés minden eszközét bevetette, s mégis vesztett, a MIÉP mint párt, valljuk be, meglehetősen gyenge teljesítményt nyújtott. Eközben azonban felszabadító érzéssel kellett észrevennünk, hogy számos hívünk van, többnyire kívül a párton, aki egyetlen, a Magyar Fórumban megjelent felhívásra borítékba tette ajánlószelvényt, sőt a családjáét és még ismerőseiét is és elküldte nekünk. Ezt a nemes cselekedetet most, ezúttal is tisztelettel megköszönjük.

 Ez az áldozatkészség és a benne felismerhető munkavégzési hajlandóság bátorít fel bennünket felhívásunk közzétételére. Meggyőződésünk, hogy a MIÉP részvétele és az Országgyűlésbe jutása nem pártérdek, hanem a helyes irányú nemzeti kibontakozás egyik fontos feltétele. Az a tántoríthatatlanság, egyenesség, a magyar érdeknek az a szolgálata, amely másfél évtizedes alapmondatunkban –„se nem jobb, se nem bal, keresztény és magyar” - fejeződik ki legtisztábban, a jövő nehéz küzdelmeiben nélkülözhetetlen. Nem mostani pártméreteink, az elhallgatottság, a körbefalazottság és a rágalmazás évtizedében apadt létszámunk, hanem az igazságunk tesz bennünket szükségessé. Ezért a MIÉP vezetősége, elnöksége, akármennyire szegényesek a körülményeink, kötelezőnek látja az önálló indulást és egyben azt is, hogy minden erejét megfeszítse.

 Aki a Magyar Fórum elemzéseit figyelemmel kíséri, s a felhívásunkra válaszolók nyilvánvalóan ilyen emberek, annak nem kell megmagyarázni, mekkora veszély fenyegeti a magyarságot, és hogy honnan fenyegeti. Most nincs idő várakozásra, másikra mutogatásra, engedélyre és támogatás lesésre. Nekünk magunknak kell cselekednünk. Pontos helyzetfelmérésre, a munkaképes erők számbevételére van szükség. Már most tudnunk kell, kire és milyen mértékben számíthatunk, kik azok, akik jelöltséget vállalnak és alkalmasak is, s ezeknek van-e elég idejük, lehetőségük dolgozni és indulásukhoz milyen támogatás, elsősorban emberi részvétel szükséges.

 Ezért tisztelettel kérjük a megszólítottakat, eddigi támogatóinkat és a netán hozzájuk most csatlakozókat, üljenek össze a magukhoz hasonlókkal, beszéljék meg mire képesek jelen körülményei között és mit vállalnak. Kérjük, ennek eredményéről értesítsenek bennünket, levélben, telefonon, e-mailben, tetszés szerint. (Magyar Fórum Kiadóhivatal, 1464 Budapest, Pf. 1591, info@magyarforum.hu, 06-30-7545-014) A MIÉP központja e mellett levélben is odafordul azokhoz, akik levelükben a címüket megadták és néhány módszerbeli részletkérdéssel is szolgál, tájékoztat.

 Mi sosem árultunk zsákbamacskát. Senkinek kárát, hátrányát a születése miatt nem akarjuk, soha nem akartuk, de senkinek a bűneit, kártételeit, csalását, hazaárulását nem hagyjuk büntetlenül, akármilyen felmenőkkel takarózik is. Megtartjuk a magyar földet és rá sok gyermeket nevelő, szakszerűen gazdálkodó, szövetkező magyar családokat telepítünk. Fokozatosan visszaszerzünk mindent, amit elcsaltak, elraboltak tőlünk. A Magyar Állam számára kötelezővé tesszük a népességfogyás megállításáért, a magyar családok szebb boldogabb, kiegyensúlyozottabb életért való küzdelmet. Célunk az, hogy a Kádár-Aczél, a Gyurcsány-Bajnai és a Pető Iván-Kóka János-Fodor Gábor -féle nemzetellenes politikai soha ne térhessen vissza semmilyen bújtatott formában sem.

Mindezt kijelenteni semmiség. Végbevinni azonban csak a nemzeti összefogás és a szívós munka lesz képes. De az képes lesz. Ebben akarunk részt venni, ezért fordultunk Önökhöz.

 

A MIÉP elnöksége,

Csurka István elnök