vissza a főoldalra

 

 

 2009.05.15. 

Jubileumi Babatalálkozó

Mindenkit szeretettel vár az Alfa Szövetség X., jubileumi országos Babatalálkozójára! Helyszín: Dömös. Időpont: június 5-6.

 A továbbiakban a szövetségnek a szerkesztőségünkhöz eljutatott levelét idézzük.

 Csodálatos környezetben, a Duna-kanyar egyik legszebb településén tartjuk ünnepi évfordulós rendezvényünket, melyre szeretettel hívjuk minden gondozottunkat, de legelőször is a kisbabákat, kisgyermekeket, a szüleiket, az örökbefogadásra váró házaspárokat, szövetségünk munkatársait – és szűkebb-tágabb „családunk” minden tagját.

Az előreláthatólag pénteken 14 órától szombat 15 óráig tartó, jubileumi rendezvényen játékos programmal várjuk a kicsiket, lesznek családi társasjátékok, megkondul a babaharang, életfát ültetünk és köszöntjük a testben és/vagy lélekben termékeny szülők kincseit, a Gyermekeket. Kérjük, hogy részvételi szándékukat az április 27-től kiküldendő, második körlevélben foglalt részletes tájékoztató alapján, az abban található jelentkezési lap visszaküldésével jelezzék! (Ez honlapunkról – www.alfaszovetseg.hu - is letölthető lesz.) Levelezési címünk: Alfa Szövetség, 2071 Páty, Pf. 87.

Aki úgy gondolja, hogy pénzbeli (vagy természetbeni) támogatásával szívesen segítené a babatalálkozó lebonyolítását, az megteheti a helyszínen, vagy az Alfa Szövetség 11702036-20642239 számlájára küldött adományával, amelyről év végén személyi jövedelemadó-csökkentést szolgáló adóigazolást adunk.  Természetbeni támogatás, önkéntes munka felajánlása, illetve további tájékoztatás esetén hívható: Zuborné Hudák Márta 06 309 226 776 vagy dr. Téglásy Imre: 06 30 9226 775