vissza a főoldalra

 

 

 2009.09.30. 

Mártélyi kezdeményezés

A 2009. szeptember 26-án a mártélyi Bodnár Bertalan Oktatási Központban összegyűlt magyarok, akik benne élünk nemzetünk súlyos válságában, felfogjuk, hogy nemzetünk válaszúthoz érkezett. Mi, különböző pártállású, pártonkívüli vagy jelenleg is működő nemzeti pártokhoz tartozó magyar emberek vagyunk, elhatároztuk, hogy a következő választásokra „MAGYAR MEGMARADÁS KÖZÖSSÉGE” néven választási pártot hozunk létre. A párt célja megteremteni azt a törvényes alapot, amelyen a magyar megmaradáshoz és a felvirágzáshoz szükséges változások rendben, alkotmányosan megtörténhetnek.

Ez azt jelenti, hogy a nemzeti erőket kétharmados választási győzelemhez kell segíteni. A kétharmados többség elérésének útjában jelenleg nemcsak a törvényes alapot, hanem a társadalom támogatását sem élvező, idegen célú, idegen érdekeket kiszolgáló kormány és párthatalom bomlasztó tevékenysége, rombolása, hazudozása és körmönfont bolsevik akarnoksága áll. Ez a hatalom most a káoszba és a kiismerhetetlenségbe menekül, ál-jobboldali pártokat és mozgalmakat hoz létre, szándékosan elviselhetetlenül rossz helyzeteket teremt, elveszi az emberek életkedvét. Célja az, hogy a saját pártjainak a maradékával és új – a kezében lévő sajtó segítségével felfújt – álnemzeti pártokkal megakadályozza a kétharmados többség elérésében a nemzeti oldalt és ezzel minden gyökeres reformot visszautaljon a húsz éve folyó állóháborúba és minden magyar ügyet megtartson idegen érdekek fennhatósága alatt. Az elromlott magyar rendszeren csak új alkotmánnyal, új, tiszta jogrenddel, igazságtétellel, a magyar föld megtartására irányuló, nemzeti érdekű alapvető elhatározásokkal és az egész állam felfogásának és működésének újragondolásával lehet változtatni. A magyar megmaradás alapkérdése a népességfogyás megállítása, a magyar törzs termőre fordítása. Ehhez is új állam kell és az új állam létrehozásához kétharmados törvények. Az MMK ebben akar segíteni az egyszerű többség elérésére jelenleg képes Fidesznek – voltaképpen a nemzetnek. Mi most nem azt mérlegeljük, hogy bejutva az Országgyűlésbe hová ülünk, ellenzékbe- e vagy kormányoldalra és ezért mit kapunk, hanem azt, hogy a szükséges változtatások alapja megteremtődjék, és sem a külföldi ellenzők, sem a belföldi ellenség ne találjon fogást a magyarságon. Tudjuk, hogy mit vállalunk, tudjuk, miért vállaljuk. Mind a 176 helyen elindulva országos listát akarunk felállítani és a kétharmados többség mandátumait be akarjuk szolgáltatni a magyar jövő tárházába. Mi, akik aláírtuk ezt a nyilatkozatot, munkára és harcra köteleztük el magunkat. Ha személyes körülményeink lehetővé teszik, jelöltséget vállalunk, jelölteket állítunk, köréjük csapatokat szervezünk, kivesszük részünket a felvilágosító küzdelemből és minden becsületes magyart, akit csak el tudunk érni, megszólítunk és felhívjuk a figyelmét arra, amit mi már tudunk: ütött az óra.

Világosan látjuk, hogy ez most az utolsó esély és élethalálharc. Ennek a törvényes valódi rendszerváltásnak sikerülnie kell. Küzdelmünk szabad emberek nyílt küzdelme. Minden becsületes szándékú támogatást elfogadunk és senki előtt nem titkoljuk: azért álltunk össze, mert nem tűrjük tovább, hogy a magyar érdek ne érvényesüljön a magyar élettérben. A szervezés munkájával az új párt bejegyzéséig és vezetőségének megalakulásáig a Magyar Fórum kiadóhivatalát bízzuk meg.

(A jelenlévők kõzül harmincheten aláírásukkal feltétel nélkül támogatták a kezdeményezést. 14-en módosítási javaslatuk elfogadásával adták a támogatásukat.)