vissza a főoldalra

 

 

 2010.08.20. 

Úgymond multikulturális törzsökös székely a Jobbikban

Volt Budapesten egy nagyon liberális szórakozóhely. A Kulti-plex egyik kedvenc központja volt a fiatal urbánus értelmiségnek, ahol nem feltétlenül a nemzeti, keresztény értékek ápolásával múlatták az időt. Sőt. Itt működött a Tilos Rádió, az a Tilos Rádió, melynek szerkesztője ki akarta irtani a keresztényeket.

A Kultiplex vezetője Bodor András volt, aki most a Jobbik XII. kerületi képviselőjelöltje.

„Úgymond »tőrzsökös«(sic!)  székely nemesi családból származom, mely 1187 óta él Háromszék Vármegyében. Dédszüleim a I. világháborút követő román pogrom elöl  menekültek el. Közgazdasági végzettséget az Egyesült Államokban, a Kaliforniai Egyetemen szereztem, ahol több évet töltöttem. Többnyire kereskedelemmel foglalkoztam, de vezetője voltam a ferencvárosi SZDSZ-es Gegesy Ferenc által önkényesen felszámolt KULTIPLEX nevű, közkedvelt zenés szórakozóhelynek, mozinak.” – írja Bodor magáról.

„Ugyanakkor úgy érzem, hogy a jelenlegi érzelmileg sivár, társadalmilag szétesőben lévő Magyarságnak szüksége van egy olyan kohéziós erőre, amely az egyénekre szabdalt közösségeket összeboronálja és a neoliberális morális nihilt nemzettudattá kovácsolja. Ezt az erőt egyértelműen a Jobbik-ban láttam meg.” – folytatja.

A Jobbik kétségtelenül alkalmas a neoliberális morális nihil kovácsolására ezért volt a transzvesztitákkal fényképezkedő Király András a szóvivője, ezért van Müller Nikolett a Gárdában, ezért lehet Novák Előd gyógykezelés helyett az Országgyűlésben, és ezért nem tud Bodor önkormányzati képviselő-jelölt, az oldal szerkesztői és akik jóváhagyják, helyesen írni.

Azért azt még érdemes megjegyezni, hogy a Kultiplex hosszú időn keresztül mindenféle engedély nélkül működött, és azt üzemeltető Kultiplex Kft. tulajdonosa a Gerendai Károly vezette Sziget, illetve a Tilos Rádió volt.

 

baci