vissza a főoldalra

 

 

 2010.07.16. 

Tihipko hajlandó bárkivel szövetkezni

Az Erős Ukrajna Párt vezetője, Szerhij Tihipko bejelentette, hogy az őszi helyhatósági választáson való győzelme esetén pártja kész bármilyen politikai erővel szövetkezni – jelentette ki a politikus az ICTV tévécsatorna műsorában. „Mindent megteszünk azért, hogy hatalomra jussunk, mivel a mi kezünkben vannak a reformok és a változások. Nem akarunk az ellenzék mögé bújni” - mondta Tihipko.

 Tihipko hangsúlyozta, hogy bármely politikai erővel hajlandó szövetkezni, legyen az vagy a BJUT, vagy a Régiók Pártja. „A legfontosabb, hogy  helyi szinten változtassunk a helyzeten” - mondta Tihipko.

 A miniszterelnök-helyettes hangsúlyozta, hogy sem ő, sem pártja senkinek sem tett politikai hűségesküt – írja a Korresponden.net internetes hírportál.

 Tihipko hozzátette, hogy bizik az Erős Ukrajna Párt minden régióban való győzelmében,  a kormányban folytatott munkája pedig pártja előválasztási programját erősíti.

 Tihipko hangsúlyozta, hogy addig nem szándékozik elhagyni miniszterelnök-helyettesi posztját, amíg lehetősége van arra, hogy a reformokkal foglalkozzon.

 A politikus megjegyezte, hogy a közeljövőben a nyugdíjreform megvalósításán valamint  a 2011-es költségvetés kidolgozásán fog dolgozni.

 

(Forrás: karpatinfo.net)