vissza a főoldalra

 

 

 2010.07.16. 

Homoerotikus züllés

A múlt hétvégén egyenruhafetistisztáknak és bőrtanga rajongóknak két klassz programot is szerveztek. Lehetett gázálarcban masírozni a Deák téren, utána esetlenül ellenállni a rendőröknek, vagy büszkének lenni bőrtangában. A két rendezvény valójában csereszabatos, a pornózó gárdistákat – biztos van még pár – szívesen látják a melegbüszkék is. Sőt, Király András, a Jobbik egykori szóvivője, tudják aki szittyává alakulása előtt szívesen mutatkozott transzvesztitákkal, bizonyosan kaphat néhány meleg ölelést a Szivárvány Misszió alapítóitól.

Vona érezte a helyzetben a lehetőséget, meg is említette, hogy melegeket akartak a gárdistákra uszítani. De a melegek nem uszultak, vagy Vona és Novák együtt sem voltak elég vonzóak, elég férfiasak. A sok feminim, vékonydongájú buzival Dunát lehet rekeszteni. Így elmaradt a nagy parti, ahol az izzadt férfitestek egymásnak feszülhetnek mellényben, vagy csak zöld pólóban, esetleg anélkül.

Tulajdonképpen jókat derülnék az idiotizmus köztéri megnyilvánulásain, ha nem egy magát nemzeti radikálisnak mondó párt bohócai taposnák legszentebb érzéseinket a sárba. Ezek a senkiháziak országgyűlési képviselőként kenhetik össze taknyos kezeikkel Szabó Dezső, Németh László, vagy Zsilinszky Endre örökségét, mocskolhatják be a magyarság legfontosabb jelképeit.

Zazrivác, Novák és (Gaudi) Nagy a magyarság megmaradását leginkább elősegítő eszmét rángatják a melegfesztivállal egy szintre. Megengedhetetlen, hogy a magyar szellemtörténet egyik legfontosabb vonulata bolti eladók, sérült lelkű munkanélküliek és egy világszélhámos legalább felerészben zsidó jogászpáros martalékául essen. A nagy tradíciókkal rendelkező kisgazda- mozgalmat, a magyar vidék képviseletét egy hasonló kaliberű bohóc, a manapság vacsoracsatázó Torgyán József már tönkretette. Ne hagyjuk, hogy a nemzeti radikalizmussal is ez történjen.

 

Csorja Gergely