vissza a főoldalra

 

 

 2010.03.05. 

Többen vagyunk, mint gondolnánk

Ezzel a mondattal lelkesítette a még szabadlábon lévő Mesterházy kampánygyűlésén az MSZP-seket. Tudjuk. És látjuk, hogy remekül működnek együtt. Tehát: egyszer van egy garnitúrájuk MSZP néven. Van a Bokros-féle garnitúrájuk MDF címszó alatt. A Retkes SZDSZ néven futó csapatuk felszámolás alatt. Az Új Erő néven futó garnitúrájuk élére a hazugságban Jobbik termékmenedzserét állították. A saját csapatát az MSZP szocialistának, a Bokros- féle társaságot magyarnak és demokratának, Retkes-éket liberálisnak, és a buta tekintetű Vona Gábor által vezetetteket pedig nemzeti radikálisnak hazudják. Ám mára már sok ember előtt világos képlet valamennyi szervezet, különösen a hazugságban Jobbik hátországa lepleződik le nagy sebességgel. Most azt hazudja V. Gábor termékmenedzser, a hazugságban Jobbik pártelnöke, hogy őket üldözik. Nézzük, görbül-e haja szála bárkinek is a hazugságban Jobbik háza táján.

A párt legfőbb embere, irányítója – akit a buta tekintetű mosolygó gyilkosnak becéz – Balóné Morvai Krisztina. Állása az ELTE-n biztos. Férje, a nagyhatalmú Baló György aládolgozik a felesége pártjának az MTV-ben. A Népszabadság nap mint nap hatalmas képekkel dúsított propagandát fejt ki évek óta a hazugságban Jobbik érdekében. A HVG-ben Török Gábor önbeteljesítő jóslásokkal mint megkerülhetetlen erőt állítja be a hazugságban Jobbikot. A Népszava, a 168 óra (Mester Ákos és Németh Péter főszerkesztésében) „A Jobbik a parlamentben” címen állandó rovatot tart fenn. Gyurcsány kijelentette: minden eszköz megengedett a nemzeti oldal ellenében. És nemcsak mondja, teszi is. Most előre tolják a hazugságban Jobbik termékmenedzserét, első renden ő gyalázza Gyurcsány ellenfelét, a Fideszt és Orbán Viktort. Gyurcsányék támogatásával működik a hazugságban Jobbik internetes pártsajtója, a kuruc és a barikád. Ezek és a Seres-féle Hírszerző, a HVG, az Index, az Origo, a kis zsebdiktátor, a buta tekintetű termékmenedzser minden megrendelt mozdulatát képes beszámolóban közvetíti. Lényeges kérdéseket a hazugságban Jobbik elnökének vagy Balóné Morvai Krisztinának soha nem tesznek fel. Nem néznek körül a hazugságban Jobbik képviselőinek háza táján. Nem érdekli őket, miért nem saját lakóhelyükön indulnak a rendszerváltáskor megtollasodott képviselőjelöltjeik.

Nem kérdezik meg, miből telik ennyi rengeteg pénz a kampányukra. Pest megyében terjesztenek színes kiadványokat, melyeken a Mádencia Egyesületet tüntetik fel, mint kiadót. Az egyesület képviselőjét megkérdezte telefonon egyik olvasónk, aki a reklámfelület ára iránt érdeklődött. A válasz: nincs fix árunk, amennyit gondol. Arra a kérdésre, hogy ha nem kérnek fix összeget a hirdetésért, akkor miből adják ki ezt a drága újságot, az illető azt válaszolta: 40 millió forintot kapnak évente a Harmadik Útból, és 60-at pedig a MIÉP tesz el belőle. És még több tízmillió forinttal támogatják őket kanadai magyarok. Ez természetesen úgy, ahogy van, hazugság. A Harmadik Út támogatása mindösszesen 39 millió forint. Ezen kellene osztoznia két alapítványnak, de a tisztességes osztozkodás feltételeit a Jobbik alapítványa részéről nem biztosították. A kanadai magyarok támogatásának utánanéztünk. Hazugság. Ez az ember, aki a telefont felvette a Mádencia Egyesület részéről, valószínűleg ugyanolyan rászedett, félretájékoztatott, mint azok, akiktől kicsalják a kopogtatócédulájukat, esetleg felhasználják személyes adataikat, aztán majd félredobják, mint a buta kis bakancsosokat, a gyanútlanokat, akik bedőltek Balóné selypegésének. A hazugságban Jobbik vezetőit nem üldözik, azokat sztárolják. De majd üldözik – ne féljenek – azokat, akiket így van úgy rászedtek, majd akkor, amikor eljön a politikailag korrekt beszéd ideje. Most eltemettek egy gárdistát, Vona Gábor nem tudott elmenni a búcsúztatására. Budaházi börtönben van. A gárdisták jelentős részét már félrerúgták. Hol vannak az egymás után eldobott kapitányok? Hol vannak az avatók? Játékgép tulajdonosok, MSZP pártemberek, SZDSZ-es Hit Gyülekezet- i tagok és bűnözők alakítják az új erőt. A keszthelyi Jobbik elnökét a minap csalás, okirat hamisítás, bűnszövetkezetben való együttműködés miatt letartóztatták. Uzsorás cigányokkal, kis piti bűnözőkkel és hajléktalanokkal vetettek föl értéktelen ingatlanokra nagy összegű kölcsönöket. Az ügyletet a sajtóhírek szerint a keszthelyi jobbikos elnök és a kedves édesanyja követték el. De ők nincsenek egyedül. Csakhogy a sajtó, amelyik a hazugságban Jobbikot sztárolja, ezeket a tényeket elhallgatja. Ne feledjük: aki hazudik, az lop. És tolvajból van már elég.

Önnek – kedves Választópolgár – kellenek a bűnözők által előretolt új éhesek, akik még nincsenek a húsosfazék közelében, de máris úgy hazudnak, mint akik oda születtek? Arra a kérdésre még soha senkinek nem válaszoltak, hogy honnan van a pénz. Honnan volt az EP-kampányra, és honnan van most? Ha ezek bekerülnek a parlamentbe, ön szerint mit lehet rájuk bízni? Be fogják tartani a szavukat? Törődnek majd azokkal a szegény emberekkel, akiknek össze-vissza hazudoznak? Ha ön azt válaszolja, hogy igen, akkor ön is hazugságban jobbikos, csak még nem tudja.

 

– la –