vissza a főoldalra

 

 

 2010.03.29. 

Pornózik a gárdista

Közel 150 pornófilmben, többek között leszbikus jelenetekben is szerepel a Magyar Gárda egyik tagja, Müller Nikoletta. „Az Új Magyar Gárda közösségén belül példás munkát végez, elöljárói mind fizikai erőnlétével, mind az egészségügyi egységben végzett munkájával elégedettek.” El tudjuk képzelni milyen fizikai és egészségügyi munka lehet ez…De komolyra fordítva a szót: milyen erkölcsiség kell ahhoz, hogy azon hírek után, melyek a Jobbikról és csatolt részéről kiderültek, még jobbikos református lelkészek, hajdani MOK-os tisztségviselők beszélnek az egészséges keresztyén értékekről. Emlegessünk csak fel néhány szégyenletes tényt, esetet:

1.Somlyai Szilárd a Jobbik keszthelyi szervezetének elnöke, korábban a Magyar Gárda tagja volt. A már feloszlatott szervezet keszthelyi irodájának megnyitására ő invitálta az érdeklődőket, gárdistaként. A szervezet honlapján tavaly júliusban ő üdvözölte a mozgalom újjászületését. A férfi cégének honlapja szerint banki kapcsolatokkal rendelkezve évek óta foglalkozik ingatlanforgalmazással, hitelközvetítéssel, pénzügyi tanácsadással és vagyonértékeléssel. Csalás bűntette miatt jelenleg bűnsegédként folyik ellene eljárás. Csütörtökön zalaegerszegi bíróság folyosóján megjelent a másik gyanúsított, a zalaszentgróti K. András népes, a szemlélőben roma nemzetiséghez tartozónak tűnő családja is.

2. Csíkhelyi Levente, a Magyar Gárda Pest megyei kapitánya elég komolyan bántalmazta a feleségét, az irat szerint a hölgy törött orrcsonttal, bal arcfelén duzzanattal sétált be a XVI. kerületi önkormányzat Szakorvosi Rendelőjébe 3 évvel ezelőtt.

3.Gombos Tibor, a Jobbik vámospércsi szervezetének elnökségi tagja 19 évet ült emberölés miatt. A bíróság azért ítélte el, mert megölte a feleségét, s azáltal biztosítási csalást is elkövetett. Gombos csak akkor hagyta el a pártot, mikor már a sajtó mindezt kiderítette.

4. Faragó Tamás gyöngyösi kampányfőnök korábban Vezér Tomi néven vált ismertté a vezér 1 Bt. és a TEXAS- GAME Kft. tulajdonosa. Utóbbi szerencsejátékkal foglalkozik, Gyöngyösön kaszinót üzemeltet.

5. Osváth László ny. rendőr ezredes, a párt szakértője a Jobbik által a 2006-os oszlatásokért leginkább kritizált REBISZ vezetője volt a Medgyessy- és Gyurcsány- kormányok alatt 2006-ig.

6. Nyikos László, a Jobbik pénzügyminiszter-jelöltje MSZMP-tagként a mai APEH jogelődjének, az Ellenőrzési Főigazgatóságnak is helyettese vezetője volt. 1989 őszén kérték fel, hogy vállalja el a számvevőszék alelnökségét. Itt 2002-ig dolgozott. Vajon milyen jelentéseket írt a Bokros-csomag idején?

7. Király András, szóvivő, Kanadában különböző nemzetiségű, és bőrszínű homoszexuális és transzvesztita emberekkel fényképezkedett a tengerentúli Meleg Büszkeség Napján. Ahogy kiderült az eset, lemondott.

8. Szávay István, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének vezetője a világhálóra került fotókon erősen ittas állapotban múlatja az időt, totál részegen fetreng, szexuális segédeszközökkel játszadozik.

9. MSZMP-tag volt a Jobbik Pest megyei elnöke, ceglédi képviselőjelöltje. Korondi Miklós alapszervezeti titkár volt az egykori állampártban a MÁV-nál.

10. Ugyancsak MSZMP-tag volt Tián József nyugállományú ezredes, a Jobbik honvédelmi kabinetjének vezetője.

11.Snedier Tamás alelnök, képviselőjelölt szüleitől lenyúlt 8.5 millió forintot, s mikor ők ezt számon kérték tőle, gondnokság alá akarta helyeztetni őket.

 

A.L.