vissza a főoldalra

 

 

 2010.09.03. 

Az egész szép lassan szét fog hullani

Politológusok egyre-másra elemezgetik a jobbikot, mintha normális képződmény lenne, noha tudják, hogy nem az. A Nézőpont intézet például törésvonalak mentén várható szakadásokat vizionál, de azok, akik benne éltek, egymás után leplezik le a szervezetet, amelyet a balliberális média hathatós támogatásával szabadítottak az országra. Legutóbb a Komárom megyei alelnök állította, hogy a Jobbik kilencvenfős országos választmányában egyetlen értelmes ember volt. Kilencven emberből érdemben egyetlen eggyel lehetett beszélni, mondja az a megyei alelnök, aki a belépéskor is tudta, hogy kikkel van dolga, de azt remélte, a gondolkodásra és vezetésre képtelen emberek átadják a helyüket. De nem ez történt. Sőt. A könyökléseken, trükközéseken, ügyeskedéseken kívül, amelyek valamennyi Jobbik szervezetet jellemzik, különösen felháborította a kilépett megyei vezetőt az a hazugságtenger, ami elöntötte a vezető testületektől kezdve lefele a teljes pártot. Konkrétan elmondja például, hogy az ő esetében , titokban, a háta mögött hívták össze a megyei közgyűlést, ahol azt hazudták, hogy ellene fegyelmi eljárás zajlik Budapesten. Ezek a dolgok, Vona és az elnökség egyhangú döntése alapján történnek. – Amit helyben tapasztaltam, az ismereteim szerint kivetíthető az egész országra, s folytatja azzal, hogy – a Gárda csupán egy PR-fogás volt. Az egyszerű gárdistatagok átveré-sére szakosodtak, hiszen önmutogató, lumpen elemekkel tűzdelt gárdában parancsuralmi rendszert építettek ki, valaki elrendelte, masírozni kell menni, az adott feladat értelmén el sem tudtak gondolkodni. Hazudtak a társadalomnak, átverték a választókat is.

A vezetők, akik nem veszik észre, mikor használják politikai PR-célokra, rossz vezetők, vagy beépített emberek. Ez a két lehetőség van. A Gárda exvezetője jelen pillanatban a képviselőházban dolgozik nem kevés fizetésért, míg a gárdisták kínlódnak az utcán, és arra várnak, hogy a bíróságok semmissé nyilvánítsák a harminc-ötvenezres bírságaikat. A Gárda most nem aktuális, el kellene bújniuk. Simán meg is lépnék ezt a túlélési manővert, de még a Jobbiknak szüksége van rájuk a politikai ügyeskedésekhez. Azt hiszik Vona Gáborék és a barátaik, hogy ezzel a hülye dumával, hogy „sokkal üdítőbb a magyar harcosok között lenni, mint a Parlament bűzös levegőjét szívni”, valamint, hogy  „nemsokára ők fogják kormányozni Magyarországot” még egyszer bejuthatnak a parlamentbe.

Hogyan bízzak olyan vezetőkben, akiket több helyről is zsarolnak? – kérdi a megyei vezető, s arra az újságírói felvetésre, hogy honnan veszi, hogy több helyről is zsarolják a jobbikos vezetőket, világos a válasza:

Nagyon egyszerű kérdést szoktam feltenni a jobbikosoknak is: tudjátok-e, hogy Vona Gábor miből él? Miből jár Hugo Bossban ? Akik állják a költségeket, azoknak van beleszólásuk a folyamatokba, zárja rövidre a dolgot egy saját elmondása szerint a választási eredményért sokat dolgozott, megyei vezető, belső ember. Kilépett, mert átverték.

Ma a jobbikos = pornós, MSZMP-s, bankrabló, hóhér, homoszexuális, csaló, házasságtörő, betegesen hazudozó és nem utolsósorban állambiztonsági kockázat. Hogy mivel érdemelték ezt ki? Nézzük az állításokat sorjában: kimentek balhézni a budapesti melegparádéra, pedig tudták, mintegy 150 pornófilmben, ezen belül leszbikus jelenetekben is szerepelt a Magyar Gárda tagja, Müller Nikolett. Candy-ként ma is saját pornós weboldala van. Semmilyen kivetnivalót nem találtak a hivatásos lotyó tevékenységében, s mivel példás gárdista(!), a sajtó által feltárt mocskosságot belügyüknek tekintették.  Vona Gábor pártelnök a nyilvánosság számára bejelentette a pornó színésznő távozását, de Müller Niki maradt, továbbszolgált. Ugyanilyen hazugság volt, hogy távozott a homokos-parádés Király András, a Jobbik-szóvivő. Élvezettel merül alá, csak nem fotóztatja magát bőrtangásokkal, jointot szívókkal, a barátaival. Mert mi kivetnivalót is találnának a jobbikosok a homo fazonban, Király Andrásban, mikor az AIDS-ben elhunyt Freddy Mercuriról elnevezett másságdíj tulajdonosa, Balóné Morvai Krisztina a fő kampányarcuk? Vagy milyen gondot okozhatna ezeknek a szexuálpatológiai eset Szávay István, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetvezetője, aki tökrészeg állapotban, sliccében vákuumos péniszpumpával szórakoztatta magát. Szávay máig a „keresztény-nemzeti” párt keceli elnöke és parlamenti képviselője.

Se nem oszt, se nem szoroz Vona Gábor házasságtörését bizonyító levelezése, és cáfolata azután, hogy Kiss Róbert gárdakapitány telepofával hazudott mindaddig, míg „szándékosan” rajta nem kapták. Kiderült ugyanis, hogy kifizetődőbb házasságtörőként lelépni, mint lebukni. Ki törhetne pálcát a fejük felett, talán Balóné, vagy Gaudi Nagy Tamás, akik, bár házasságban élnek mindketten, közpénzen járnak légyottokra?

Miközben a magzatgyilkosságot elítélő Pacem in utero rendezvényein fellép ifj. Hegedűs, egy követ fúj a Jobbik keszthelyi képviselőjével, dr. Pap Ervin nőgyógyásszal, aki a rengeteg, saját kezűleg végrehajtott abortuszról, mint munkaköri kötelességéről nyilatkozott. S ezeknek a frakciójában ül Balczó.

Szegedi Csanád a cigánybűnözők elleni harcot hirdeti a liberális sajtóban, a párt keszthelyi elnöke cigány bűnelkövetőkkel közösen végrehajtott ingatlancsalásért ül. Az adóelkerülés és korrupció ellen fellépő Jobbik vezetőinek cégei nem készítettek pénzügyi beszámolót, és adóhátralék miatt eljárás folyt Novák Előd alelnök és Schön Péter gazdasági igazgató cégei ellen. A „tiszta párt” elnöke szoci önkormányzati vállalattal szerződött. EP képviselője, Balóné Krisztina nem is oly rég Medgyessy esélyegyenlőségi minisztériumának milliós nagyságrendű összeg ellenében dolgozott. A másokat felelősségre vonni akaró Krisztike hisztije is jellemző rájuk, amikor fizetni kellett a kerékbilincs levételéért. És utána a kispályás hazugságáradata?

Legutóbb a pártállami vezetők ellen benyújtandó törvénytervezetükről tartottak sajtótájékoztatót, miközben MSZMP-titkár volt a MÁV-nál Korondi Miklós is, a Jobbik Pest megyei elnöke, parlamenti képviselője. Érdekes eset lehetne a pártállamban K-vonalat birtokló Rozgonyi Ernő múltjának feltárása is. Nyikos László szintén a pártállam idején a PM állami vezetője és az MSZMP tagja volt, most parlamenti képviselőjük. Az SZDSZ-es HIT gyülekezetesével is remekül azonosulnak a parlamentben. Így aztán érthető, hogy elmaradtak a beígért perek a szoros orosz politikai és gazdasági kapcsolatokat ápoló Kovács Béla részéről, akiről feltárták, hogy az állampárt titkosszolgálatához köze volt, hogy „elvégezte a kommunista birodalom elitképzőjét, a moszkvai Nemzetközi Kapcsolatok Egyetemét”, és az általa összehozott Vona Gábor – Vaszilij Podvojszkijről-ügyet is elfelejtették tisztába tenni, jóllehet, ily módon az állambiztonsághoz is bekötött társasággal rokoníthatók.

A Jobbik bicskei embere, Rihó Krisztián a Budaházy-féle bűnszervezet egyik tagjának 50 darab, 9 milliméteres lőszert adott át.

 Cs. Miklós bankrabló azt állította: kedvenc pártjára a Jobbikra költötte a 16-ból azt a 15,5 millió forintot, amit három bank és két benzinkút kirablása során szerzett.

A főpolgármester-jelöltjükön kívülmég három másik jobbikos sem ment át a c típusú átvilágításon. Nincs helyük a Nemzetbiztonsági Bizottságban.

 Azt jósolják, szép lassan szét fognak hullani. Valószínűleg.

Akkor is hátravan még a legfontosabb:honnan volt pénz az ep kampányra, és honnan az országgyűlési választásokra? Ezekre a kérdésekre választ kell kapjanak azok, akiket átvertek..

 

czyla