vissza a főoldalra

 

 

 2010.09.10. 

Megjelent a Magyar hokilegendák c. könyv!

 

A korábban még sehol nem publikált fényképekkel és kordokumentumokkal gazdagon illusztrált könyvből Pásztor György, Schell László, Rajkai László, Kercsó Árpád, Ancsin János és más hírességek pályafutása mellett a 2009-ben tragikus hirtelenséggel elhunyt Ifjabb Ocskay Gábor életét is megismerheti az olvasó.

Külön értéke Magyar hokilegendák című kötetnek, hogy tartalmazza a magyar jégkorongsport eddigi összes válogatottja és bajnoka nevét, megemlékezik a sportág elhunytjairól, valamint – első alkalommal – feldolgozásra került a jelenkor legsikeresebb magyar jégkorongcsapata, az idén negyven esztendős Alba Volán története is.

A magyar hokiban már ismert szerzőpáros – Tejfalussy Béla és Kovács Attila – legújabb kötetében ezúttal jégkorongsportunk kiválóságainak életét dolgozza fel.  Azokról a személyekről írnak, akik nélkülözhetetlenek voltak sikereink megvalósításában. Az idősebb olvasóknak rengeteg emlékük felidéződik és a fiataloknak, pedig komoly példaképeket mutatnak be.

A Magyar hokilegendák című könyv megrendelhető közvetlenül a szerzőktől (hokilegendak@gmail.com), igény szerint dedikálva is, illetve megvásárolható a nagyobb könyvesboltokban!

 

Sz.