vissza a főoldalra

 

 

 2011.02.04. 

Heti bárónk

Tekintettel a kormányzat egyik-másik furcsa és nem jó irányba mutató kinevezésére, s egyúttal példát akarván statuálni egyes liberális tényezők, figurák és magukat igényjogosultnak tartók más módon való kielégítésére, bárói címet adományozunk. Az első báróságot tőlünk Andrew Vajna, a frissen kinevezett film-kormánybiztos kapja, akinek rangja, címe, megszólítása ettől kezdve:

BÁRÓ VAJNA, avagy BÁRÓ ÚR!

Őt ez a megszólítás megilleti fodrász-műhelyben, sminkszobában, terepszemlén, (Magyarország) forgatáson és kormányülésen (szintén Magyarország) egyaránt.

A bárói címet a Magyar Fórum szerkesztősége adományozza hetenként. Javaslatokat természetesen elfogadunk. A javaslattevő röviden indokolja meg, milyen, a Nemzeti Együttműködés rendszerébe, kormányába való beoldalazást, besurranást, betörést, betörési szándékot elégítene ki inkább a bárói cím adományozásával.

Ez a bárói cím nem utasítható vissza, lemosni is nehéz. Később a besurranást elősegítő kormánytényezők is kapnak valami hasonlót. Majd meglátjuk. Különben pedig gratulálunk, BÁRÓ VAJNA kormánybiztos úr!

 

(a szerkesztőség)