vissza a főoldalra

 

 

 2011.05.06. 

Ministráns focinap Farnadon

Kiss-Rigó László, szeged-csanádi megyéspüspök lesz a védnöke a május 7-én, szombaton Farnadon rendezendő Szent Imre Napnak, a hagyományos felvidéki ministráns focinapnak - tájékoztatta honlapunkat Sárai Attila, plébános atya.

A focinapra a felvidéki magyar ministránsok mellett Magyarországról is érkeznek majd fiatalok és a ministráns focinapon a felvidéki magyar papi válogatott is pályára lép. A program 9 órakor kezdődik a farnadi római katolikus plébániatemplomban közös imával A megnyitó után a csapatok átvonulnak a futballpályára, ahol kezdetét veszi a játék. Farkas Emese szervezésében már több éve mindig május elején kerül sor a felvidéki magyar ministránsok focitornájára. Sárai Attila plébános mellett a Pázmaneum Társulás és a Jópásztor Alapítvány is részt vesz a szervezésben.

Bővebb információ Farkas Emesétől kapható a 0908-701825-ös telefonszámon vagy Sárai Attila plébánostól a 0905-424713-as telefonszámon kapható. A jopasztoralapitvany@gmail.com villámpostacímen elektronikusan is kapcsolatba lehet lépni a szervezőkkel.

 

(Forrás: felvidek.ma)