vissza a főoldalra

 

 

 2011.09.30. 

Hótehénkét a Jobbik lista élére!

A Jobbik alapszervezeti vezetője alakította Hapcit a Hótehénke című pornófilmben. Hogy Hótehénke hol kapott helyet a Jobbikban, egyelőre nem tudjuk, de javasoljuk az európai parlamenti lista első helyét a művésznőnek. Ha esetleg már megkapta – csak mi vagyunk tájékozatlanok a felnőtt-filmek izgalmas világában –, akkor elnézést kérünk.

A Jobbik politikusai között Kabai Zsolt alias Hapci mindenképpen elfér. Emlékszünk még Király András szóvivőre, aki transzvesztitákkal fényképeztette magát és füvezett, Szávay István nemzetpolitikusra, aki péniszpumpával pózolt, Kassab Adonisra, aki a feszület alatt mutogatott középső ujjával félreérthetetlenül, Müller Nikolettra, a Magyar Gárda oszlopos tagjára vagy Katona Vivien csepregi szavazóköri delegáltra, akik szintén a keménypornók terén villantották meg tehetségüket.

A Jobbik kaposvári polgármester- és képviselőjelöltjéről kiderült, hogy tanárként diáklányokat molesztált. Iskolájában megrovást is kapott, amiért a 15 éves lányoktól érdeklődött, hogy szoktak-e maszturbálni, lefeküdtek-e barátjukkal, illetve, hogy „el tudják-e képzelni az intim együttlétet egy idősebb férfival”.

Emlékezzünk meg a Jobbik keszthelyi jelöltjéről, akit cigány uzsorásokkal együtt tartóztattak le, és Zagyva Gyuláról, a Jobbik országgyűlési képviselőjéről, aki ellen most folyik büntetőeljárás.

Pörzse Sándor, mielőtt jobbikos lett, nem is olyan régen még az MSZP kampányában vett részt. A jobbik vezetői nem csak a politikai hűtlenséget kezelik megértően. Vona Gábor is félrelépett, de a hűtlenségi versenyben a Magyar Gárda kapitánya nyert, akit fel is vettek videóra, miközben a feleségét csalta.

Mégis, talán a legnagyobb botrány, hogy Morvai Krisztina belépett egy olyan európai parlamenti pártba, mely nyíltan kiállt Izrael politikája mellett és Palesztina ellen. Morvai ezen- kívül mentelmi jogára hivatkozott, hogy megússza a tilosban parkolásért járó bírságot, de utóbbi a Jobbikot ismerve tényleg semmiség.

Hótehénke pártonkívüliként is képviselheti a Jobbikot az Európai Parlamentben, ebben biztosak vagyunk, így végre, a Jobbiknak köszönhetően, a hazai pornó Brüsszelbe is eljut.

Ha ön esetleg mégsem örül, hogy a magyar politikai élet egyik legerkölcstelenebb csoportosulása magát nemzeti radikálisnak nevezi, ráadásul a Parlamentben van, akkor kérjük, hívja fel ismerősei figyelmét a fenti tényekre!

 

Czyba