vissza a főoldalra

 

 

 2012.04.27. 

Kuss van

Akkor most hol is vannak a diplomamunkák? Az eleddig hatalmas pofával Schmitten röhögő senkiházik kushadnak. Idáig az volt a poén, hogy Schmitt Pál másolt, most az, hogy nehogy már a 20 évvel ezelőtti diplomamunkákat kelljen bizonygatni. Az úgynevezett liberális sajtóorgánumok két hét alatt saját karikatúráikká váltak. A nagy leleplező HVG elcsendesült, Gavra Gábor hosszas és nyelvi leleményben, valamint beszédtechnikai bravúrokban nem bővelkedő magyarázkodásokat végzett az ATV-ben és a Klubrádióban. A sztori a rejtélyes kommentelőről, aki rendszeresen hozzászólt a HVG online cikkeihez és kikurkászta Schmitt dolgozatát, valahogy kifejtést igényel. Az őőőő, áááá, őőőő jellegű magyarázkodás lényege, hogy ők és személyében Gavra Gábor annyira független, hogy semmilyen politikai szándékuk sem volt az anyag megjelentetésé-vel. Látszik, komolyan el akarja hitetni, hogy a 99 százalékban hülyeségeket író kommentelők egyikének közlése felkelti a HVG érdeklődését. Komolyan el akarja hitetni, hogy egyáltalán nem akarták megbuktatni Schmittet, csak hát az újságíró szakma ilyen.  

Gavra Gábor a Hírszerző főszerkesztője volt. A Hírszerző tulajdonosa pedig Arató András, az az Arató András, aki a Klubrádiót is jegyzi. Hát hogy ne lenne Gavra független! Arató András odaadta a havi fizetést, hogyaszongya te Gábor, te független vagy, mindegy, hogy milyen anyagot kapsz, te teljesen függetlenül leplezz le mindenkit, egy másodpercig se törődj azzal, hogy a Puch Lacitól kapjuk a pénzt. Ja, és figyelj a kommentelőkre!

 Hát mi sem természetesebb, minthogy a lökött kommentelők közül az egyik kikéri Schmitt doktorijának az eredetijét, elutazik Lausanne-ba, összehasonlítja Georgijev munkájával és rájön, hogy ez a szöveg bizony megegyezik a három példányban fellehető szöveg fordításával!

Aztán még azt is elhiszem, hogy Gyurcsány Ferenc diplomamunkáját leselejtezték, sőt azt is, hogy az eredetit meg nem találja, még azt is, hogy az egyik rohama alkalmával megette.

Ezért aztán most ellesem Gavra Gábor politikailag teljesen függetlenné válásának technikáját, és én is függetlenítem magam. Bumm, most!

Mostantól független újságíróként javaslom, sőt követelem, hogy vizsgálják meg Mesterházy Attila és Vona Gábor, valamint Schiffer András diplomamunkáját. Ezeken túl, tegyék közzé minden főszerkesztő diplomadolgozatát! Ugyanis ezidáig csak egy diplomamunkát olvashattunk: Orbánét. Én, mint teljesen független újságíró kérem, hogy rendszeresen publikálhassak a HVG-ben, meg hívjanak be a Klubrádióba, meg az ATV-be és ott függetlenként hadd mondjam el, hogy Magyarországon pillanatnyilag egy diplomás van, őt Orbán Viktornak hívják. A többieknél nem kizárható, hogy másoltak. Így aztán, ha nem akarnak ártani az országnak, mondjanak le, majd én füttyögök meg üvöltözök a háttérből. Gavra Gábor pedig lehetőleg még ma menjen el egy hogyan ne lássák, hogy hazudok tanfolyamra, mert annyira nyilvánvalóan hergya és hazug ez az előadás, hogy az szinte sajog.

Ebben a Sas-kabaré szintű produkcióban részt vett a Jobbik és nagyszerű lapja, a Pörzse szerkesztette Barikád is. Tényleg, Pörzse miről írhatta a diplomamunkáját? A kifésülőbalzsamokról?

 

csorja