vissza a főoldalra

 

 

 2012.03.23. 

Sín a semmibe

Fölépítettünk egy hosszú távú pályát, amin elindítottuk a vonatunkat, ám egyszer csak kiderült, hogy a sín a semmibe vezet.”

Nem léptünk idejében a hímes vesszejére, ezért Bajnai Gordon – Gyurcsány nemzeti fejlesztési és gazdasági minisztere - újra a politika hímes mezejére lép – háborogott egyik ismerősöm. Azt is nehezményezte, hogy Kuncze újra pártelnökké avanzsálhat.

Remélem, hogy ez utóbbi úgy jár majd, mint a bennszülött, aki csinált egy új bumerángot, és el akarta hajítani a régit – szellemeskedett tovább.

Igaz, ami igaz, én is aggódom, hogy ezek az alávalók zavargások szításában utaznak. Jó liberálbolsi szokás szerint a népet mindig megbízhatóan hülyének tartják. De ha kell, fel tudják hergelni.

 Egyben biztosak lehetünk, nem akarnak békét, soha nem is akartak. A gyűlölködés a kenyerük. (Mi sokkal jobban gyűlölünk benneteket…). Az is világos, éppen az szdsz-apák és fiúk genezise a bizonyíték rá, hogy hamis történelmi küldetésük tudatában, a nép leigázásában, fölötte való uralkodásban érdekeltek. Köpnek a népképviseletre. Köpnek a demokráciára. A kétharmadot csak akkor ismerik el, ha az övék.

1994-ben nem vizslatták, hány százalék ment el szavazni. A liberálbolsi kétharmad az egész társadalmat lefedte – mondják – a keresztény és magyar kétharmad ellenben nem. Amikor Horn és Kuncze az önkormányzati választási törvényt saját érdekük szerint módosította, az természetesen demokratikus volt, a mostani módosítás pedig a demokrácia felfüggesztését jelenti. És sorolható lenne ezer és egy példa.

De a hajthatatlan, a bosszúszomjas, az állandó megelőző pörölycsapások hasznosságában és a göbbelsi propagandában vakon hivő ricsajozó televény, lényegében máig sértetlenül űzi a történelemhamisító ipart. „– Ki emlékszik már arra, mikor, miről mit mondtam, – gondolhatja Gordon –, vagy mit csináltam? Ki írja ezt meg? S ha mégis akad egy-egy magányos próbálkozás, akkor mi van? Majd megmagyarázom. Nagyon is. Nem azért a több mint húsz éves barátságunk a lotyaszájúval, hogy ez probléma legyen.”

Ez a belső meggyőződés a gátlástalanságuk alapja. S hogy ezek mennyire kontrollt vesztett emberek, arra írásos bizonyítékok vannak.

2010-es bukásuk előtt nem sokkal valami Fapados szalonban, az ideiglenesen szabadlábon lévő bolgár kapcsolatuk, a már említett lotyaszájú, valamint panamai emberük, Lajos a csodabankár társaságában, szóval kultikus körben és helyen, azt mondta Gordon, a gazdasági zseni:

„Fölépítettünk egy hosszú távú pályát, amin elindítottuk a vonatunkat, ám egyszer csak kiderült, hogy a sín a semmibe vezet.”

Emlékszik valaki arra, hogy ezen a kijelentésen bárki fennakadt volna? Őlaciságuk (Kéri, Lengyel, Békési) közül egy is? A hölgyek közül a Petsnig Mária Zita vagy Friderikusz? És Gerő vagy a heti hetes sztárjai? Vagy Bolgár úr megbeszélte valaha a Klubrádióban, avagy Kálmán Olga az ATV dominája, esetleg szalagos Bánó a politológusaival, vakkantottak valamit?

Az ember nem hisz a fülének és a szemének. Csak feljajdul: elvtársak, hát van pofátok már megint ugyanazt a nótát? Ez az orbitális állatság még kimondható büntetlenül? Egyszer-csak kiderült? Náluk egyszer csak KIDERÜL? De hogyan? S mi lett a következménye ? Hofi Géza, hol vagy?

Hányszor tettek már a semmibe vezető sínre bennünket?!

45 év 1990-ig, utána a 20, amiből 12 ténylegesen az övék volt. Az antalli 4 pedig a háttérből. Hatvan év nem volt elég? Miért nem bujkál aki – avagy felmenője, cimborája – hatvan éven keresztül élősködött ezen a szegény hazán? Aki testét ette, vérét itta, és ide juttatta? Ha ezek szabadlábon vannak, ki küldhető, és milyen alapon börtönbe?

Bajnai Gordonnak eszében sincs bujdokolni. Szakért. Demokráciáért sikolt. A nyúlszájú hazaáruló köztársaságát sírja vissza, és ha már a vörös hadsereget nem hívhatja be, legalább a liberálbolsi internacionálé akolmelegébe eregeti bűzét, társat keresve, mint a nyakkendős hörcsög (éétező állat). És talál természetesen. Daniel Cohn személyében. Támogatót is. Állítólag az IMF és Hillary Clinton mindenben kompatibilisnek tartja Bajnai alapítványát, ezért pénzeli is. Mit gondol mi az alapítvány neve?

Soha nem találják ki: HAZA ÉS HALADÁS.

Alapító Bajnai. Kuratórimi elnök Hegedűs Dóra. Kuratórium tagjai Szigetvári Viktor politológus, Bajnai Gordon miniszterelnök kabinetfőnöke. Az MSZP 2006-os és 2010-es parlamenti és önkormányzati választási kampányainak kampányfőnöke, kampányigazgatója. Korábban Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc miniszterelnökök kommunikációs igazgatója és a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium sajtófőnöke.

Az fb tagja: Balázs Péter elvtárs, a Bajnai-kormány külügyminisztere, 2004-ben pedig az Európai Bizottság biztosa a regionális politikával foglalkozó terület irányítójaként. 2003 és 2004 között Magyarország Európai Unióhoz kiküldött állandó képviselője. Egyetemi diplomáját a Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetemen szerezte.

A felügyelőbizottság elnöke: NA KI? Oszkó Péter, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere, korábban a Reformszövetség gazdaságpolitikai és adókoncepciójának egyik kidolgozója. 2007 és 2009 között a Deloitte Ma-gyarország Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Sínen vannak újra, csak még nem a megfelelő vagonban.

 

czyla