vissza a főoldalra

 

 

 2012.11.09. 

Csorja Gergely: Így szavazzon a Jobbikra

Aki a legutóbbi európai parlamenti választásokon a Jobbikra voksolt, most szálljon magába. Hacsak nem Izrael-párti zsidó politikust – utóbbiból legalább kettőt – kívánt az EP-be juttatni. A Jobbik színeiben európai parlamenti képviselővé vált Szegedi Csanád ugyanis a következőket mondta éppen október 23-án: Palesztina sosem létezett a történelem során és a palesztin nép politikai projekció, amelynek hiányoznak az etnikai alapjai. Az egyetlen lehetőség a palesztin állam megteremtésére, ha a PFSZ megállapodik Izraellel, erre azonban nem hajlandó. Nem lenne szabad, hogy az EU-t tevékenységében ez egyáltalán befolyásolja. Az EU tévesen állítja, hogy Kelet-Jeruzsálem és a nyugati-part „megszállt palesztin terület”. A Palesztina Mandátum-szerződés előírja zárt zsidó települések létesítését Jeruzsálemben és a Jordán-folyótól nyugatra, azaz a nyugati-parton is. Az Izrael által létrehozott települések így nem mondanak ellent a nemzetközi jognak, csak az EU politikai és jogi határozatainak, amelyek így viszont ellentmondanak a nemzetközi jognak. Ismétlem, ebbe a vitába az EU-nak nem lenne szabad belemennie. Különösképpen azért nem, mert nincs igaza. Ashton tiltakozása az izraeli építkezések ellen alaptalan.

 Tisztelt Képviselőtársaim! Minden vitában csupán a tisztelet hangján szabad szólnunk, amely Izraellel kapcsolatos. Izrael ugyanis az elmúlt évtizedekben példát mutatott Földünk egyik politikailag legingatagabb régiójában, hogy miként lehet minden nehézség ellenére egy modern demokráciát felépíteni. A zsidó állam bebizonyította, hogy lehet ott is szabadságot és békét adni az embereknek, ahol diktatúrákat építenek és gyűlöletet szítanak. Határozott álláspontom, hogy az Európai Parlamentnek erkölcsi és morális kötelessége lenne minden olyan lépést támogatnia, amely közelebb hozza egymáshoz Izraelt és az Európai Uniót, ugyanis kulturális értelemben Izrael Európa része. Izrael egy olyan állam, amely folyamatosan bizonyítja érettségét az emberi jogok tekintetében is, ezért az Európai Uniónak óvakodnia kellene attól, hogy beleszóljon Izrael belügyeibe.

Kell-e még bárkinek bizonygatni, hogy Csurka Istvánnak igaza volt? Kell-e még bizonyíték, hogy a Jobbik egy a titkosszolgálatok és ezen belül is izraeli érdekeltségű titkosszolgálatok által létrehozott és fenntartott társaság? Egyikük megbukott, Szegedi kiválasztása a zsidó nagymamával nem volt szerencsés. De ott a többi, ott van Morvai – szintén zsidó felmenőkkel – ott van Vona, Novák, Mirkóczki, Volner. Zsidók és nem zsidók vegyesen hazudnak átlátszóan, folyamatosan és pofátlanul.

Legutóbb Mirkóczkit, a Jobbik szóvivőjét láttam hazudni. Szerinte Zagyva György Gyula azért jár a kopaszokkal ordítozni, mert az emberi jogi bizottság tagjaként figyeli, nehogy a rendőrök jogsértést kövessenek el. Olyan fokú cinikus pofátlan hazudozás ez, amire az egykori SZDSZ-es és szocialista káderek is csak csettinthetnek: ez igen! Izraeli zászlót éget az egyik, a zsidó állam érdekében szónokol a másik. Mocskos zsidózik az egyik, Köves Slomónál hajbókol a másik. Palesztinok jogairól selypit az egyik, nem létező Palesztináról szónokol a másik. Mi ez, ha nem maga a csalás, mi ez ha nem a magyar nép hülyére vevése?! Olyan fokú pofátlanság, melyre a magyar politikatörténetben nem volt példa. És az bizony nagy dolog.

Egy zsidó lényegű párt, amelyik zsidózik, cigányozik. Erre – azt hiszem – nemzetközi példát sem igen lehet találni. De nem elég, hogy hülyének nézik a magyarokat, hülyének nézik a szavazóikat még a pénzüket is elveszik. Turulos hűtőmágnes, Emese álma cipőkefe, táltos tanfolyam, rovásírásos vécédeszka. Ja és természetesen a fesztiválok, ahol 500 forintos sörtől és 1500 forintos – Tescóban vásárolt – álszürkemarha pörkölttől lesz boldog a magyar.

A sajátos műveltségű társaság másik kedvenc tevékenysége Wass Albertet árulni, Wass Albertre hivatkozni, Wass Albertet a megcsömörlésig citálni. Szegény Wass Albert, ha élne, kiverné ezeket a kufárokat a nemzeti radikalizmus templomaiból.

Szegedi Csanádról már ország világ tudja, hogy miféle. Morvai Krisztináról sokan sejtik. De Vona, Mirkóczki és a többi hazugságainak még mindig túl sokan dőlnek be. Pedig, ha Vona és a Jobbik teljes vezetése éveken keresztül együtt hülyítette az embereket Szegedivel, együtt árultak a Turul Márkaboltban, együtt gyalázták Csurka Istvánt és mindenkit, aki valóban elkötelezetten képviselte a nemzeti radikális értékrendet, akkor ők mennyivel különbek Szegedinél? Vajon Morvai Krisztina, vagy Mirkóczki megvilágosodása után nem éppen úgy Izrael nagyszerűségét hirdetnék, mint Szegedi? Hol vannak a Szegedi Csanádot elítélő Jobbik nyilatkozatok? Hol vannak a gyalázkodások, a Szegedi háza előtti tüntetések, a Gárda és a többi? Az eset nyilvánvaló.

Idézzünk néhány sort a levélből, melyet Szabó Gábor pártigazgató írt a Borsodi jobbikosoknak, hogy miért kell elfogadni Szegedi elnöki kinevezését. A levél már azután született, hogy a vezetőség tisztában volt Szegedi származásával és céljaival:

Sok lelkes, elkötelezett, tisztességes középvezetője van a Jobbiknak Borsod megyében, de csak egy olyat ismerünk közülük, akiről csukott szemmel is el tudjuk azt képzelni, hogy kellő határozottsággal, egyre nagyobb alázattal, a meglévő hibáival és hiányosságaival őszintén szembe nézve képes lesz úgy újraépíteni a megyét, hogy a jobbikos képviselőjelöltek eséllyel induljanak az országgyűlési választáson az egyéni győzelmekért, s a helyhatósági választásokon meg a képviselői és polgármesteri helyekért.

Az elmúlt időszak lejárató kampányának legtöbb eleme hazugságra vagy ferdítésre épült, így az is, hogy Szegedi Csanád országos elnöki babérokra tört volna, vagy bármilyen ellentét feszülne közte és a jelenlegi Országos Elnökség között. Akik ezt terjesztették, azok vagy tudatosan, vagy megtévesztve, de hazugságot terjesztettek, világosan megmutatja ezt most ez a jelölés is.

A Jobbik Országos Elnöksége számára kiemelten fontos Borsod-Abaúj-Zemplén megyében a mozgalom megerősítése, s ezt a feladatot csak arra vagyunk képesek és csak arra akarjuk bízni, akinek képességeiben és személyében maximálisan megbízunk. Ez pedig Szegedi Csanád.

Aki ezek után a Jobbikra szavaz, annak nincs mentsége.