vissza a főoldalra

 

 

 2013.08.30. 

„Kiirtanám az összes keresztényt”

A tízéves, Soros által is finanszírozott terv 2003-ban azzal vette kezdetét, hogy éppen Karácsonykor, a Barangó néven ismert pipaszutyok, a liberális és alternatív kedvenc, az SZDSZ által fémjelzett és Magyar Bálint által gyakorolt kulturpolitika irányvonalának meghatározásaképpen beleböfögte az éterbe: „kiirtanám az összes keresztényt”.

Nem gondolom az összeesküvés -elméletek tántoríthatatlan hívének magamat, azonban az mégsem lehet véletlen, hogy az ezeréves bizánci birodalom, a keleti kereszténység központja elestének 550. évfordulójára bérelték fel ezt az Isten barmát, hogy köpjön szembe bennünket keresztényeket, amikor Jézus Krisztus születésnapját, a családok legnagyobb ünnepét üljük. Mert természetesen Barangó nem volt beavatva, miért éppen akkor, és mire föl használják. Hülye ő ahhoz, akár a többi Barangó.

2004-ben Medgyessy buktatása a terv kis módosítását igényelte. A keresztényellenesség mellé magyar emblematikus személyek elleni fellépést dolgoztatott ki az Apró Gyurcsány klán Ron Werberrel. Ezt a feladatot egy másik barangónak adták ki, névszerint Sickratmannak, alias Paizs Miklósnak, aki a Balra át-tal örvendeztette meg megbízóit.

„Na, újra veszem, hogy kit mire ítélek, / és az ítéletvégrehajtásra mindenkit felkérek. / Ha mentek az utcán, és jönnek a tetvek, / az ítéletem rájuk ezek lesznek. / Orbán Viktort élve megnyúzni, / Lovas Istvánt kiherélni, kibelezni, / Kövér Lászlót lámpavasra kötni, / Csurka Istvánt jégcsákánnyal ütni, / A többi parasztot késhegyre szúrni, / az összes Magyar Nemzet-est torkon rúgni.”

A tíz évvel ezelőtti botrányt azért rendezték meg, mert nemzetközi támogatást reméltek tőle. Kiváltképp az izraeli zászlóégetés vöröslő füstfüggönye alatt, az elemi felháborodásuk okán összegyűlt tüntető tömeg náciként való felmutatásától reméltek sokat.

A következő évben Paizs Miklóssal csupán egy fokozattal kapcsoltak magasabbra.

Kipróbálták mi a következménye, ha személyre szabottan gyilkosságra szólítanak fel, az éteren keresztül, egy azóta is működő rádió stúdiójából.

A barangók általában a szonda szerepét töltik be. Mit lehet, meddig tart a türelmünk, hányan azonosulnak a rágalmazókkal, felhasználhatók- e politikai, hatalomszerzési célból.

2008-ban a homoszexuálisok heppeningjén „Jézusnak is két apja volt”- táblával vonultak.

2010-ben Para-Kovács Imre váltotta Barangót, a bukott liberálbolsik firkászának büdös szájából: „egy gyerek fejlődését két dolog tudja tönkretenni, egyik a kereszténység”, kezdetű ömleny bukott ki.

2013-ban pedig az izraelbarát, klaszszikus bizniszegyház lapjában keverik gyanúba a kereszténységet. A trükk félelmetes. Felületes olvasó számára az érted aggódunk, nem ellened hamissága nem biztos, hogy kiderül. Hiszen a klérus soraiban melegedő lobbiról, a csupán monogrammal megjelölt állítólagos katolikus melegpapokról cikkeznek, alattomosan azzal vádolva a katolikus keresztény anyaszentegyházunk vezetőit, hogy az ő tudtukkal a szeminaristák 70 százalékát megrontják az egyházmegyék között megbúvó három nagy melegközpontban, ahol tulajdonképpen hálózatszerűen zajlik a fiatal fiúk, főleg szeminaristák – és olykor ukrán, erdélyi barátaik – igénybevétele. Meg arról, hogy olyan plébánia is van, ahonnan rendszeresen szerveznek papok számára egyházi szertartással egybekötött hosszú hétvégéket Göteborgba, melyek rendszerint orgiákba torkollnak, s az események iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik a liberális érzelmű szinházi körökből. Bizonyítékul „az egyik nemrégiben felszentelt teológustól úgy értesültünk”kezdetű, örökre homályban maradó (tulajdonképpen nem létező) informátor szolgál.

Mivel az olvasó emberek száma csökkenőben van, a sajtókampányuk alacsony hatásfokúnak bizonyult, Sorosék ezért civilnek álcázott kommandókat pénzelnek az un. Norvég alapokon keresztül.

1453-ban az oszmán szultán letarolta Konstantinápolyt, három évvel később elérte Nándorfehérvárt. A vár védői, Kapisztrán János ferences szerzetes és az általa toborzott csapatok, valamint Szilágyi Mihály a várkapitány állt szemben a vár alá özönlő százezres tömeggel, ám Hunyadi János 10 ezer fős serege megsemmisítette a Dunán állomásozó török flottát, és Kapisztrán kereszteseivel megfutamították az oszmán szultán erőit, és nem mellesleg ezzel az áldozatos hőstettel évtizedekig távol tartották a tehetetlenkedő Európától, mely akkor sem adta támogatását a pogányok ellen.

Most a Soros pénzen kistafírozott liberálbolsevik hordával a keresztény magyarok növekvő tábora néz farkasszemet. A harc kimenetele európai keresztény szempontból tragikusnak tűnik. De ne legyünk kicsiny hitűek, Hunyadi és Kapisztrán keresztes vitézeiről szól delente a harang, minden kondulása a pogányok ellen harcoló és győzedelmeskedő keresztény magyarok dícsőségét hirdeti.

 

czyla