vissza a főoldalra

 

 

 2013.06.14. 

A balliberálisnak nem hazája, csupán szülőhelye Magyarország

Egykor a Szovjetunióért, most pedig az Európai Unióért, és jó néhány multicég anyagi biztonságáért küzd – a saját nemzete ellenében. Hivatásos hazaáruló. Ez a balliberális prototípusa. Sajnálom, de a bizonyítványt ők állítják ki saját magukról.

Göncz Árpád SZDSZ-es köztársasági elnök lánya, Kinga, az MSZP külügyminisztere és EP-képviselője. Unokája Benedek Márton, Bajnai Gordon párttársa. Balliberálisok. Na de akkoriak vagy maiak?

Ma sincs megnyugvás, ma sincs közös nevező Trianon ügyében magyar és magyar között – sajnálkozik Bajnai Gordon afelett, hogy 2004. december 5-én rossz, az önzésre épülő és a határon túli magyarokat megalázó választ adott az akkori baloldal.” Azt mondja az elvtárs, hogy az akkori baloldal. Mintha eltűnt volna a süllyesztőben az akkori baloldal és itt lenne helyette egy másik, aminek semmi köze az akkorihoz, ez a másik, ez a mai, haladó baloldal.

Csakhogy van az akkori baloldal, amelynek élén Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Bajnai Gordon fejlesztési kormánybiztos, majd gazdasági miniszter, továbbá Mesterházy Attila, Gyurcsány jobbkeze és sportminisztériumi államtitkára állt. És van a mai haladó baloldal, amelynek egyik pártját Gyurcsány Ferenc vezeti, másik pártjának az élén Bajnai Gordon áll, a harmadik elnöke Mesterházy Attila. Mint az amőba. Osztódással szaporodnak.

Az akkori baloldal azt sulykolta, terjesztette szórólapon és újságjaiban, hogy egyes számítások szerint mindenkinek 160 ezer forinttal kell több adót fizetnie annak érdekében, hogy a határon túli magyaroknak is megadjuk azt, ami az állampolgársággal jár. Ez óriási összeg továbbá hogy 800 ezren áttelepednének Magyarországra és itt vennék igénybe az egészségügyi és szociális szolgáltatásokat.

A 23 millió román vendégmunkással az akkori Gyurcsány, Bajnai, Mesterházy vagy a mai Gyurcsány , Bajnai, Mesterházy riogatta az országot ? Tisztelt uraim erre kellene válaszolni, és a permanens hazudozást abba lehetne hagyni.

 

czyla