vissza a főoldalra

 

 

 2013.08.13. 

CIVITAS FORTISSIMA

Bajnai a rosszemlékű volt miniszterelnök a választópolgárokat becsapó Szabó Tímeával és Karácsony Gergellyel eliszkolt a felcsútiak elől. Felcsúton kívül, egy félreeső helyet találtak maguknak, ahol végre nem zavarták meg őket ellenvéleményükkel a településük jó hírét védő polgárok, s onnan egy szeméttelep mellett ácsolt dobogóról hazudták tele az étert.

Megfelelő embert a megfelelő helyre, tartja a mondás, ez a nekik éppen megfelelő hely.

A tények ettől függetlenül nem akadályozták meg a Népszabadság egyik bértollnokát, hogy drámai tudósításban ne arról tájékoztatta volna a lap gyér számú olvasóját, hogy néhány tucat ember gátolta meg Bajnaiékat rendhagyó sajtótájékoztatójuk megtartásában.

Talán emlékszünk még, hogy a bolsik teljesítményének télen a hideg, nyáron meg a meleg, ragyogó elméleteik sikerének meg a nép volt az akadálya. Igaz, hogy ők tolakodtak oda Felcsútra kéretlenül, mégis már azt írják, féltek a hús-vér emberektől, akik kitömött libabábukkal ijesztgették őket – és nem elég, hogy ijesztgették őket a szörnyű libabábukkal, hanem azokat a buszukra is fel akarták tuszkolni. Nevetséges.

Az igaz, hogy amikor meglátták, hogy mintegy száz demonstráló várja őket libákkal, ki sem mertek szállni a drága buszukból.

Ez a kiállás fontos, azért emlékezünk meg róla. A Felcsúton élő állampolgárok Bajnainak és bandájának megfutamításával bizonyították, hogy mindig, még ilyen körmönfontan szervezett, külföldi támadások kereszttüzében is lehet hazafiként cselekedni. A legelső lépést a „magyaros ellenállással” a felcsútiak tették meg, megmutatva, hogy akár százan is elegen vannak a busszal érkező nagyfejűekkel szemben, hiszen velük az igazság. Láthattuk, hogy a csicsás buszon és idegen pénzen érkezők pedig gyávává lettek hirtelen, mert pénzt ugyan kaptak a szponzoroktól, de hitet, kitartást a hazugságuk mellé, azok sem tudtak adni. A saját sajtó, a bértollnokok jelenlétében lehet hazudni, de az emberek közé már kockázatos kimenni. Még a szemükbe mondják, hogy hazudnak, most is, mint mindig, reggel, délben meg este. Az meg aztán végképp vicces, hogy az állítólagos sajtószabadság hiányát kárhoztatók, kizárták a sajtótájékoztatóról az újságírókat. Milyen sajtótájékoztató az, ahonnan elűzik a sajtót? Azt mondják rendhagyó. Ők erre képesek, sajtótájékoztatót tartani a sajtó jelenléte nélkül, nyolc évig felvenni a rengeteg pénzt, kormányzás címen, a kormányzás legkisebb jele nélkül. Hogy mondta Gyurcsány: „évekig úgy kellet tennünk, mintha kormányoztunk volna”. Annak ellenére, hogy az ország nem akarja őket újra a hatalomban látni, nem nyugszanak. Saját erejükből itt még egyszer nem ülhetnek a nyakunkba, ezt jól tudják. Fenyegető cikkeket íratnak ellenünk, beadványokkal bombázzák barátaikat Európától Amerikáig, annak érdekében, hogy büntessenek bennünket, hogy védjék meg tőlünk a bankokat, védjék meg tőlünk az idegen kézben lévő szolgáltatókat, egyáltalán tanítsanak már móresre miden megátalkodott magyart.

Bajnai Gordont megfutamították Felcsúton.

CIVITAS FORTISSIMA – FELCSÚT.

 

czyla