vissza a főoldalra

 

 

 2013.05.10. 

IN MEMORIAM CSURKA ISTVÁN

Csurka István: Maffiakormány

Az idő szorít bennünket, magyarokat. Évtizedek beletörődése, hanyagsága és gyávasága következtében most ránk ég a cselekvés, a változtatás kényszere. Ha nem szabadulunk meg elnyomóinktól, ha nem teremtünk meg magunknak egy nekünk való rendet, egy új, szabad magyar életet, idegenszívű és idegen megbízású gengsztereink elpusztítanak bennünket. Beköltöznek életterünkbe, szétrágják a nyelvünket, megmérgezik kultúránkat és elveszik a pénzünket. Földönfutók, páriák leszünk hazánkban.

 A magyarságnak új, korszerű, pontos munkán alapuló, ésszerű rendszerre van szüksége. Jó lenne, ha ez az új rendszer hasonlítana a hajdanvolt magyar reformkorra, amely esszenciaként Széchenyit adta a nemzetnek, folytatná 1956 munkástanácsos és forradalmi bizottságos, alulról feltörő demokráciakísérletét és mindenekelőtt maradéktalanul magyar lenne. Mivel a régi tarthatatlan, ennek az új magyar rendszernek az elképzeléséhez szeretnék néhány gondolattal hozzájárulni. Az európai pénzek felett az a Bajnai Gordon rendelkezik, aki azelőtt az ország legnagyobb, mindenre kiterjedő részvénytársaságát igazgatta és mint ilyen, nem fizette ki a libatartóknak a járandóságukat, minek következtében többen öngyilkosok lettek. Olyan off-shore cégben helyezi el a pénzét, amilyenben akarja, és a magyar önkormányzatok pedig elbocsátják a tanáraikat, az egészségügyi dolgozóikat, mert nincs miből fizetni őket.

A nemzeti erőknek most szerződést kell kötniök, hogy az együttes kétharmados választási győzelemért minden pártérdeket feláldoznak, és megteremtik az új, magyar rendszert, új, nemzeti alkotmányt adnak a magyarságnak.

Ezt nem lehet elképzelni minden országrészre kiterjedő, kitartó, embertől emberig tartó felvilágosítómunka nélkül. A gengszterek kezében lévő telekommunikációs hatalmat csak sok közvetlen eszmecserével, felvilágosítással lehet kiegyensúlyozni, valamint a Fidesz kezében lévő tájékoztatási eszközök célszerűbb, radikálisabb használatával. Tudomásul kell venni, hogy a magyar társadalom kettészakadt, minden pénz és minden hatalom a kisebbség kezében van, és a többségnek önkéntes, áldozatos erőfeszítéseket kell tennie a megmaradásért. Tudni kell emellett, hogy nincs és nem lehetséges számunkra elfogadható kompromisszum. Aki ma kompromisszumot hirdet, nem közénk tartozik. Rablókkal nem lehetséges kompromisszum.

A szerződésnek tartalmaznia kell azt, hogy a nemzeti erők kétharmados győzelmük után egy új alkotmány elfogadásával kétkamarás parlamentet hoznak létre, amelyben az Országgyűlés és a felsőház ellenőrzi a kormányt. Az új alkotmány kimondja, hogy az új rendszer tiszteletben tartja az Európai Unió jogrendjét, a megkötött szerződéseket, és nem törekszik az unióból való kiválásra. Ezen belül a megválasztott többség minden törvényt meghozhat, amely a magyarság megmaradásához szükséges, anélkül, hogy támadási felületet adna az ellenségnek. Az így felállt Országgyűlésnek az új alkotmány alapján újra kell szabályoznia a munka és a tőke, a magyar tőke és a külföldi tőke viszonyát, felül kell vizsgálni az egész privatizációt, kétharmados törvényben kell rögzítenie a nép felemelkedését egyedül szolgáló szociális, oktatási, nevelési, honvédelmi és egészségügyi törvényeket, és minden anyagi és szellemi erőt az emberi erőforrás fejlesztésére és a népességfogyás megállítására kell összpontosítania.

Most végeredményben egy maffiás államcsínyt szenvedtünk el. Ami Kiskunhalason történt amikor Zuschlag 500 fiatalembert csatlakoztatott az MSZP-hez, nyilván a sportminisztériumtól a zsebébe csatlakoztatott pénzek segítségével, és ezeknek a névleges tagoknak a segítségével az eredetinél ötször több saját emberét küldhette a megyei választási testületekbe, hogy válasszák meg őt alelnöknek, képviselőnek, ennek-annak, bevált. A módszert Gyurcsány Ferenc előzőleg már országosan is alkalmazta. Apró Klein Piroska, az anyósa pénzén országos pártba beléptető kampány után a megvett tagok szavazataival választatta meg magát, előbb a pártkongresszuson miniszterelnök-jelöltnek, később az Országgyűlésben miniszterelnöknek, majd pártelnöknek is. Az anyósék köre adta nemcsak a pénzt, hanem valószínűleg a szabadalmat is.

A magyar társadalom morgolódott e miatt az eljárás miatt, de átsiklott felette. Az ellenzéki pártokkal együtt. Ez nagy hiba volt, mivel maffiás államcsíny történt, ami minden ellenállásra okot és és jogot adott volna. Hiszen a párton belüli maffiás hatalomátvételből országos hatalomátvétel lett, a kormány kormányprogram és választói felhatalmazás nélkül kormányzott, Gyurcsány Ferencre senki nem szavazott.

A maffiakormánynak 2005-től semmi más gondja nem volt, mint hogy megbízóinak a befektetett tőkét busásan visszaadja, gátlástalan hazudozásaival és az államszervezet nem maffiás elemektől való megtisztításával, törvénytelen átszervezésekkel szavatolja magának a 2006-os választási győzelmet, azaz tegye lehetővé magának a további rablást. Azt tehát, ami itt az utóbbi öt-hat évben történt, nem lehet a parlamenti demokrácia és a normális politikai történet formáiban előadni, mert az nem politikai történet, hanem maffiatörténet. Egy rablóbanda kifejezetten rablási céllal megszerezte magának a politikai hatalmat a politikai és a kormányhatalommal – és sajnos az EU elnézésével és vállvonásával fosztogatja ezt az országot. A fosztogatásból szép hasznot húz a külföldi tőke, amely nem fizet a jövedelme arányában és az itteni feltételeknek megfelelő adót, és szabadon viszi ki az országból az itt termelt hasznot, és a kifosztás mögött ott áll a legnagyobb világhatalom, amely jelenleg még abban a helyzetben van, hogy háborúkat indíthat, országokat tehet tönkre, és hajlandó a legigazságtalanabb lépésekre is, ha kicsi szövetségese, úgy akarja. Ez a teljes kép, ez a teljes igazság.

2006. október 23-án a magyar rendőrség egyenruhájában, azonosítószám nélkül verték a magyar tüntetőket, és valamilyen idegen nyelven értekeztek egymással vagy másokkal, ma sem tudjuk kikkel. Ezt bemondta a közszolgálati magyar rádió, amelynek udvarán verőbázist létesített a rendőrség. Mit jelent mindez? Azt, hogy az országot ma vezető kormány úgy bitorolja a hatalmat, hogy előbb a saját pártját vette aljas módon birtokba, maffiamódszerekkel. Úgy működik, mint egy gazdasági társaság: pénzt fektet be a hatalom megszerzésébe, hogy aztán kivehesse. A maffiaszervezet feje valójában nem is a kormányfő, hanem az, aki a pénzt adja a tagtoborzáshoz, a fantomtagok számának alapján szavazó emberek kerülnek a választó testületekbe és megválasztják a maffiafőnök jelöltjét miniszterelnöknek, aki természetesen gondoskodik arról, hogy főnöke, illetve főnökei busásan visszakapják befektetett pénzüket.

(2007)