vissza a főoldalra

 

 

 2013.10.11. 

In memoriam Csurka István

Csurka István: Korszerű félrevezetési és elnyomási technikák (2. rész)

Az utcán romboló, gyújtogató csoportokat már korábban létrehozta a rendszer. Volt itt már Szabó Albert-féle vonulgatás, kocsmai verekedés, nyilas költőnő, de cigány bűnözésre szakosodott, menetelő Magyar Gárda még nem. Most ez kapott óriási nyilvánosságot. Az egész magyar vidék életét megkeserítő cigány bűnözés, tolvajlás, a részben a nyomorból fakadó megélhetési bűnözés és a feluszított cigányok lincselései sok embert háborítanak fel és sokan érzik úgy, hogy védelemre van szükségük. A szabadalom tehát sikeres. Mindössze az a baj, hogy a bajok közös gyökeréről, a kormány és a rendszer tolvajlásáról és a magyarságot fenyegető veszélyről, a megszállásról tudni sem akar. Küzdelme, jelenléte üres pózolás, csak menetel és nem kerget el egy tolvajt sem, s például egy szava sincs az MNB által a minap kiszállított kamionnyi tízezresről… Mit, mennyit, hová? Pedig ez az igazi tolvajlás.

2008. szeptember 20-án aztán kirajzolódtak a kormány és a liberálbal valódi szándékai. Felrajzolni és a világ elé tárni a magyar társadalom új politikai térképét. Átadni az utcát a rendőrség és a nemzetbiztonság verekedőseinek, a „b” csapatnak, ezt az „a” csapattal leveretni és felírni az egészet az erősödő magyar szélsőjobb számlájára. Lássa az egész világ, különösen a művelt Nyugat és Amerika, hogy Magyarországon mekkora veszélyben vannak a zsidók és mellesleg a cigányok. A veszély olyan nagy, hogy feltétlenül nyugati beavatkozásra van szükség. Pénz kell és nyomásgyakorlás. A nyomást a hatalmat átvenni készülő magyar keresztény középosztályra, a Fideszre mint politikai pártra és a MIÉP-re kell gyakorolni, méghozzá úgy, hogy ez utóbbi nevét ki sem ejtik. Reszkessen mindenki, aki nem demokrata.

Ezen a napon újjászerveződött a Demokratikus Charta, az egykori szervezők ott ágáltak a színpadon, ernyőt tartva kezükben a barna eső ellen. A barna eső és a barna ing jelentését ugyan már vajmi kevesen értik, netán még össze is keverhetik az égből potyogó barna gyerekek fogalmával, de ez már nem számít. A fő, hogy az üzenet kimenjen: veszélyben a magyarországi megszállás. Az antiszemita magyar nép felismert valamit. Ha választásra kerül sor, úgy elsöpör bennünket, mint a népszavazáson. S.O.S. A Charta tüntetésen feltűnően nagy volt a milliomosok és agyondíjazottak száma, ott szorongott mindenki, akinek volt mit féltenie.

Szükség volt a feltámadó cigány öntudatra is. Kolompár Orbán, a vasbakancsos a Duna-parton kimosatott egy Árpád-sávos zászlót egy cigányasszonnyal, jelezve, hogy ő konzervatív, mert asszonnyal mosat és ezt a jelenetet is minden tévében látni lehetett, valamint Gyurcsányt is, amint igen laposan beszél az Országház előtt. A cigánytüntetésen sem a szegény réteg vett részt, de itt kevesebb volt a milliárdos, lévén, hogy a cigányok még az elején tartanak a műsorvezetői tőkefelhalmozásnak, a jó zenészeik pedig nem kapnak munkát és nehezen élnek.

Vegyük tudomásul mi is, és tudja meg az egész világ, hogy ettől a szombat délutántól fogva három osztatú a magyar társadalom: adva van a rendbontó, verekedő és részben előállított szélsőjobb, amelyet hallgatólagosan támogat a magyar keresztény többség és fő pártja a Fidesz, és ezzel szemben ott áll a vártán Gyurcsány és Dobrev Klára, Konrád György és Farkasházi Tivadar, ott menetel az összes műsorvezető, mindenki, aki számít, mindenki, aki üldözött, annak ellenére, hogy millió forintok, sőt milliárdok fölött rendelkezik és nyitva van számára az egész nagyvilág. Ők félnek. Azt állítják, hogy Magyarországon egyszerre van erős zsidó beszivárgás, megszállás és barna veszély. Nem törődnek vele, hogy ez képtelenség. Miért jönnek ide, ha itt veszélyes az élet? Szóval, tiszta hazugság az egész.

A Demokratikus Charta és kormánya újra „magyar kérdést” akar kierőszakolni. Figyeljen oda Magyarországra a Világbankon kívül az ENSZ és az EU is, ne engedje, hogy csak úgy, feltételek szabása nélkül belesodorja a szélsőjobb egy előre hozott választásba a társadalmat, de még egy idejében megtartottba sem. A következő választásokat, akármikor lesznek is, szabályozni kell. Nácik nem szavazhatnak, azt pedig, hogy ki a náci és ki a megbízható, ők mondják meg. A magyarokat korlátozni kell! Meg akarják tartani a földjüket. Felháborító.

 A 2008. szeptember 20-án megrendezett demonstrációk elsősorban a külföldnek szóltak. A megszállók segítséget kérnek övéiktől. Egyik jeles szószólójuk ezeket, az övéiket sajátságos szótöréssel „magukfajtájúnak” nevezte. Baló György tévétudósító kedves felesége, Morvai Krisztina volt ez a nőszemély, aki a Hősök terén szónokolt a gárdának, megadva neki a szökési sebességet az Andrássy út szétveréséhez. Baló, a zsidó, a nyilvánvalóan chartás, pedig tudósított vagy tudósítást cenzúrázott ezenközben. Most tehát a Jobbik által és az SZDSZ által is úgy van elképzelve, hogy ha mégis lenne valamilyen választás azon a Morvai Krisztinákkal dúsított, magunkfajtázó kétéltűek jutnának be az Országgyűlésbe a jobboldal képében – egy új, még zagyvább SZDSZ utódaként. Baló Györgyné, Vona Gábor, az egykori No 1-es Nemzeti kör Orbán-hű alapítója, aki most teli szájjal szidja a Fideszt, gyapotszedő Magyar Gárda, Kuruc Infó megrakva zsidókkal – így rohanunk, nem a forradalomba, hanem a megsemmisülésbe.

 Nagy a baj, mert a Nyugat be fogja szopni ezt a rémhírt is, mint ötvenhatban a zsidóverést, ami miatt Eisenhower szabad kezet adott Hruscsovnak a forradalom leverésére.

Közben azonban, az eltelt hat év alatt öszszeomlott a liberálbolsevik rendszer és a Gyurcsány-kormány végképpen hiteltelenné vált. Részben azért, mert végtelenül tehetségtelen, hozzá nem értő és annyit lop, amenynyit már tilos lopni. Ezért a kormány és az egész rendszer új túlélési technikák alkalmazásába fogott. Eljátszotta és ma is játssza a koalíció szétmenésének kabarédarabját, hogy a maradék kormányt a kisebbségben való kormányzás mentse fel a kormányzás alól. Most nekünk, kisemmizetteknek, meglopottaknak meg kell értenünk a kormányt, hogy állandóan szavazatokat gyűjt, mint valami mezőn kórészó szegény ember, vagy rőzseszedő öregasszony az erdőn és nem kormányoz. Nem teheti. Fogadjuk el. S közben az idő telik és áramlanak be az idegenek.

Ezt a helyzetet azonban igazolni kell. Kell valamilyen veszélynek fennállnia, leselkednie a társadalomra, amelyet csak ez a kisebbségi kormány, vagy ez a magát degeszre öszszelopott liberálbal tud orvosolni. Mi más lehetne ez, mint a fasizmus veszélye, a feltámadó erőszak és a roma- és zsidóellenesség.

(Elhangzott 2008 szeptemberében)