vissza a főoldalra

 

 

 2013.10.18. 

BIZONYÍTVÁNY, BIZONY HITVÁNY

A Herczog-jelentés

Mindent összevetve hálás vagyok Herczog Editnek. A szerencsétlen kis nővel megesett, hogy liberálbolsi közegben egyszer igazat mondott. Felizgatott állapotában. Az izgalom oka pedig az volt, hogy mindenféle kósza hírek szóltak arról, hogy a bambis Szanyi kapitány meg az őszödi Rém bizonyos sötét alkuk eredményeképpen elhappolhatják Tabajdi Csaba és Göncz Kinga, nemkülönben Herczog Edit elől a 2014-es EP-lista befutó helyeit. Márpedig ők nem szélütöttek, tudják, hogy ilyen kevés ésszel, olyan sok pénzt sehol sem lehet keresni, mint az EP-ben.

Intellektuális teljesítményük csúcsa, hogy kéthetente, iszonyú költségen átköltöznek Strasbourgból Brüsszelbe és vissza. Gondoljunk csak bele, miért is kapnak havi 8000 Eurót, majd két és félmillió forintot? Semmiért. Illetve javítok, az említettek hazaárulásból szépen teljesítettek. Nekünk ugyan nem jelentett újdonságot Herczog Edit tényfeltárása, tudtuk, hogy a Tavares-jelentést Magyarországon mondták tollba, az európai baloldal áldásával.

Nem véletlenül járt Hannes Svoboda a szociknál. Azt hányták-vetették meg, hogy ha be tudnák ültetni a liberálbolsikat ismét a nyakunkba, akkor meghagynák a magára hagyott, kifosztott embereknek az EU-tagságot. A magyaroknak úgyis elég a gyarmatállam státusa. Majd ők kiverik a fejűnkből az önálló életet élő ország vágyát. Ezen egyszerű okból szeretnék az Orbán-kormány nyakát törni.

Hálás vagyok, mint mondtam, Herczog Editnek, mert végérvényesen leleplezte pártját. Az amúgy moral insanity azt bizonygatta honlapján keresztül, hogy ők aztán a legméltóbbak a szoclib EP-listára kerülni, mivel teljes szívvel árulták a hazát, hiszen magát a Tavares-jelentést is Tabajdi Csaba és Göncz Kinga diktálta.

A Mesterházy-Bajnai tandem nem tettetheti tovább a hülyét, hogy ők nem Magyarországon, csupán az Orbán-kormányon akarták elverni a port. Ha nem tudták, hogy csak Magyarországot lehet szankcionálni, akkor azért kell eltakarodniuk, ha tudták, akkor pedig azért.

 

czyla