vissza a főoldalra

 

 

 2013.10.25. 

Videó? Játék?

A bajai időközi választást megnyerte már egyszer Kovács Csaba a Fidesz jelöltje, de a liberálbolsevikok útja a bíróságokhoz kifürkészhetetlen, így azután ismétlést ítéltek.

Másodszor is Kovács Csaba nyert. Zsigó Róbert országgyűlési képviselő, polgármester, foglalkozására nézve cukrász, jelöltje biztonsági őr. Ez persze nem tetszik a liberálbolsiknak. Kétkezi magyar emberek. Háromgyermekes család, otthon a gyerekeit nevelő feleség, édesanya, átlagon felüli szorgalom, a nemzet, a család iránti mély elkötelezettség, normális életvitel. Semmilyen deviancia, semmi megkülönböztetésre méltó az életvitelben? Hogy jönnek ezek ahhoz, hogy nyerjenek? Nem megfélemlíthetők, állnak a lábukon, magabiztosak. Amikor megvádolták őket, elhatározták rögzítik, hol mi történik. Gondolták erre van példának okáért a videokamera. Hogy ne legyen vita. Hogy ne lehessen utólag össze-vissza hazudozni, mint azt az ellenfeleik korábban tették.

Ez aztán kiverte a biztosítékot! Hogy merik követni a liberálbolsi összefogás jelöltjét, aki annyira becsületes, mondja Bajnai, hiszen mindössze 52 kiló . Mi köze van a testsúlynak a becsülethez? El nem tudom képzelni, de hogy Bajnainak mi köze van a becsülethez, arról sokat hallhattunk már a libatenyésztőktől és láttuk őt magát a 2002 és 2010 közötti piszkos nyolc év alatt. És láttuk a videojátékot is, amelyet Bajnaiék töltöttek fel a kampány oldalukra, ahol a játékosok emberekre vadászhattak, voltak érzékenyebbek akik úgy látták cigányokat ábrázoltak a figurák, utalva ezen választási körzet roma szavazóira. Így készülnek kormányra azok, akik szétváltak azért, hogy most egyesüljenek.

 Az összefogás leggyengébb láncszeme, Bajnai, aki most fűt-fát ígér, 2010-ben úgy adta át a kasszát, és mentette ki a Gyurcsány-féle bűnbandát a romok alól, hogy az ország teljes eladósodása a GDP 90%-a körüli volt. A költségvetési hiány mértékéről is hazudott valamit, de az köszönő viszonyban sem volt a valósággal. A munkanélküliség soha nem látott módon növekedett. Totális csődben volt az ország, ő kormányozta bele. Ezt a fiaskót elfedendő a nemzetközi pénzügyi alap, az IMF, a húszmilliárd euró kölcsönt uzsorakamatra adta oda neki, s ő azt gátlástalanul felvette. És ennek a gazdasági vizesnyolcasnak mégis valahogy legendát teremtettek, hogy aszondja, „a Gordon rendbe tette a gazdaságot”. Nem mondanám, ha nem saját fülemmel hallottam volna, mégpedig bankártól, ezt a soha, senki által nem bizonyított mítoszt, azzal megfejelve, hogy Gordon nem holmi politikus, ő szakember. És szavatartó. Lám le is lépett a politikai porondról, ahogy ígérte. Valóban eltűnt egy darabig, majd korábbi énjét és minden korábbi állítását meghazudtolva, valami óhéber dumával egyszer csak visszatért. Az általa hátrahagyott makrogazdaság adatai bűnrosszak voltak. A népet kimondottan sanyargató intézkedéseket vezetett be. Mindent elvett, megcsonkított. Mindenki szegényedett, csak ő és bandája gazdagodott. A gazdaság állapotán csak rontott. Tehát azt nem gondolhatta, hogy szeretik őt a választók. Akkor hát miért akar visszamászni a hatalomba?

Egyfelől biztosak lehetünk. Nem a mi érdekünkben.

S ez alatt a „mi” alatt nemcsak bennünket, nemzetben gondolkodó és azért aggódó magyarokat értem, hanem azt a jó szándékú ám tökéletesen tájékozatlan embert is, aki például Bajára költözött Bajnaira szavazni a VIII. kerületből. Aki arra a kérdésre, mit tud a jelöltről, megmondta őszintén. Semmit. És a jelöltet támogatók programjáról? Semmit. Akkor miért szavazott a Bajnai–Mesterházy–Gyurcsány–Juhász–Karácsony-féle tipikus bolsevik mentalitású szövetség jelöltjére? Mert mondták. Kik? Neki egy haver, a havernek a másik haver és ez a végül nemzetközivé terebélyesedő haveri háló hivatott gúzsba kötni ismét az országot.

Ezt a nemzetközi haveri hálót szaggatja szét Orbán. Ennek félreérthetetlen jele, hogy megint megbuktak Baján. Hiába a rengeteg pénz, hiába a csürhe letelepülése, hiába a feljelentések, a csinnadratta.

Visszatekintve, most látjuk igazán, hogy a 2010-es kormányra kerülés milyen óriási feladat elé állította Orbánt. Tudta, a nemzetközi uzsorásokat csak az államadósság csökkentése tarthatja távol tőlünk. Persze ez nem elég, a siker érdekében takarékoskodni is kell. Azt is tudta, hogy a terveit, további bevételek nélkül, megtorpedózhatja a változatlanságban érdekelt nemzetközi haveri háló.

Ezt megelőzendő, az országgyűlés elfogadta az ún. bankadót.

Magyarán az Orbán-kormány nem a magyarokat, akik a liberálbolsevikok szerint mindig túlfogyasztottak, hanem az országot gyarmati helyzetbe kormányzók támogatóit, a valódi gazdagokat, a multikat vette célba.

Addig is támadták, de ekkor szabadult el igazán a pokol. A bankokon kívül a biztosítókra, a liesing cégekre és egyéb pénzügyi szolgáltatókra, valamint a nemzetközi szupermarket láncokra is vonatkozott a mérlegfőösszegre kivetett adó, ami egyébként más európai országokban sem volt ismeretlen, de azért nem zörögtek. A nálunk való bevezetését azonban micsoda ordítozás követte, mocskolódás, személyre szabott támadások. Mindent bevetettek, eltorzított sátáni fényképek megjelentetését, itthon megírt külföldinek álcázott cikkek garmadáját, EU-s össztüzet.

S azután, amikor a távközlési cégek és az idegen államok tulajdonában lévő energiaszolgáltató konszernek kerültek sorra a rezsi-csökkentés bevezetésével – mely cégek egyáltalán nem lettek megrövidítve, hiszen majd két évtizedig hatalmas profitra tettek szert Magyarországon – bizonyos, jól körülhatárolható kör már egy Orbán elleni merényletet sem tartott elképzelhetetlennek.

A lakosság körében azonban – a Simicskázással, Közgépezéssel kezdődő és Nyergesezéssel folytatódó, trafikmutyi, földmutyi címen harsogott hazugságok ellenére – Orbán Viktor nagy elismerésnek örvend, noha a három és fél éve kormányon lévők elleni nemzetközi támadásoknak, se szeri se száma.

Sőt a haveri háló hörgése ellenére tény, hogy a magyar költségvetésnek 2012-ben 3,5%-os többlete volt. És a liberálbolsevikok által pocskondiázott Orbán-kormány gazdaságpolitikájának köszönhetően Magyarország egyike annak a kevés EU-tagállamnak, amelyiknek nincs deficitje.

Mondhatnánk, mit törődünk Bajnaival és bandájával hiszen a kutya ugat a karaván halad. És még a leginkább megtéveszthetőknek is van annyi eszük, hogy ha más nem érdekli is őket, csak belenéznek a pénztárcájukba. Aki egyszer megszabadult a nemzetközi uzsorásoktól, miért hajtaná a fejét önként az igába?

Na, hát erre vannak Bajnaiék. Terelni az embereket, a tájékozatlanokat. Ezért az aljas munkáért fizetik őket, ezért mentek Bajára a tanyavilágba az általuk mélyen lenézettek közé, akikről azt se tudják különben, élnek-e vagy halnak. A tanyavilágban nem ismeretlenek az uzsorások. Door to door kampányt folytatunk, selypegték, mintha bizony ott a bajaitanyavilágban ez bárkinek mondana valamit. A rászorulónak juttatnak egy kicsit, amit azután kamatostul követelnek vissza. A szocia-lizmusban úgy mondták, elvtárs, majd jövünk s ezért meg ezért kérünk tőled viszonzásul valamit. Bizonyára ezért fájt nekik a videóval való követés. Nehogy nyoma maradjon, ha valaki nem akar kötélnek állni. Eztán jött a „játékos” üzenet. Egyelőre csak a virtuális térben. Hogy bárkit el lehet ütni.           

 

czyla