vissza a főoldalra

 

 

 2013.09.20. 

Ki a fenét érdekel a liberális, ráadásul vörös Der Standardban megjelentetett Mayer Gregor cikke?

Azzal kezdték a karaktergyilkosok, hogy kampánycélból két életvidám lányt robbantottak be a nyilvánosságba.

Íme, az Orbán lányok, látják ugye, milyen kacér módon, szendvicsben ropják, s különösen a nagylány, aki nemsokára házasodik, és mással táncikál. Juj!

Az apja lánya, hörögték. Aki történetesen a miniszterelnök. Orbán egyrészt kétharmados győzelemre vezette a Fidesz– KDNP pártszövetséget. S azóta is, kormányon is, tartja vezető szerepét. Másrészt: a magyarok közössége megszerette, mert értékrendjük illeszkedik. Így, ilyen támogatottság mellett nem lehet bábként rángatni. Ez a gyűlöletük oka. A gyermekeit sem kímélik.

A családon keresztül gondolják megtörni. Ha a belföldön folytatott kampány nem elég, következik ultima rációként: a külföld. Már a külföldi sajtónak sem tetszik Orbán Ráhel esküvője, gagyog s ragyog a liberális sajtó. És? Ki a fenét érdekel a liberális, ráadásul vörös Der Standardban megjelentetett Mayer Gregor cikke? Vásárhelyi Mária és a szabad demokraták internacionalista és tántoríthatatlan barátja cikkét kommentelő azt fejtegeti, milyen magyar jobboldali miniszterelnök az, akinek Ráhelnek hívják a lányát. A magyarra nehezen fordítható „Epic fail, Victor!”-ral zárja hozzászólását, ami kb. azt jelenti, hogy ez aztán a lebukás. Értik ugye, Paul Lendvai „leibzsurnáljának” olvasói előtt a Ráhel névvel lebukott Orbán. Itthon, ilyen felütés után Tóta W. már nem lacafacázik, egyenesen felelősségre vonja a miniszterelnököt, lánya „mélyzsidó” nevét kéri rajta számon. De hát álljon már meg a fáklyásmenet! A Der Stürmer munkatársai tombolnak a Der Standardban és a HVG-ben, miközben a tolerancia bajnokai kussolnak a mindenhol nácizmust észlelő Elfriede Jelinekkel egyetemben? Tóta W. bezzeg pofázik, hogy lehet református apának katolikus vallású a lánya, és a „mélyzsidó” nevével mit keres a katolikus templomban református apja oldalán? Van valami főszerkesztőféléje vajon a totálisan elzüllött HVG-nek? Valami szintén „mélyzsidó” nevű, ha jól emlékszem talán Gábor. És a többi „mélyzsidó” nevűvel mi lesz, ha végre Tóta W.-ék megragadhatják a hőn áhított hatalmat?

A Der Standard cikkírója nagyon meg akar felelni megbízóinak, a fene eszi, úgy szajkózza az itthoni bebukottak hazugságait. Hülyeségeket halmoz a Magyarországon tomboló feudális társadalmi vi-szonyokról, melynek ékes bizonyítéka egyrészt a templomi esküvő, másrészt a vőlegény szüleinek lovastanyáján rendezett lagzi, ahol házilag főzik a helyben levágott állatokból a vacsorát. Ja és a hepehupás utakon a kátyúzás, meg maga a korrupció.

A liberálbolsevik társadalomszemlélet durva lelkű diktátorai kíméletlen harcot hirdettek a miniszterelnök családja ellen. A kicsinyes, korlátolt létharc szűk ketrecébe terelik híveiket.

Ha nem lenne mindegyik válogatottan gusztustalan pali, az ember megsimogatná egyik-másik buta fejét, s megkérdezné: mi fáj, gyere mesélj! Mert látszik, egyedül vagy, mint a kivert kutya, se Istened se hazád. Fáj, hogy mások szerető közösségben élnek, te meg egy haszontalan élősdi vagy a nemzet testén? Ezért hirdeted az örömtelenséget, a reménytelenséget. Van egy rossz hírem: Végérvényesen bukásra vagytok ítélve. Mert ilyenek vagytok.

Mert mi történt szeptember 7-én? Láthattunk a Margit körúti Ferences templom kertjébe érkező magyar nagycsaládot és rokoni, baráti körét. Mosolygó dédmamát, büszke, derűs, nagymamát, mokány kiállású nagypapát, és acélidegzetű, üde, nyugodt örömszülőket, a lassan felnőtté váló kisebb gyerekekkel, akikről nem a rivalizálás, sokkal inkább a megértő testvéri viszony sugárzik.

Eljöttek mind, hogy osztozzanak az örömben, amint a fiatalok az ott szolgáló gyóntató papjuk vezetésével az oltár elé járulnak egymásnak örök hűséget fogadva.

A szertartást követően nem a Four Seasons Hotel Gresham Palace összes termeibe hajtattak, hanem Csabdira a szépnevű Tükröspusztára, hogy egy jó hagyományos parasztlagzival is emlékezetessé tegyék a nagy napot. Összességében egyáltalán nem hivalkodó, sőt inkább szerénynek mondható külsőségek között.

Az ifjú feleség verőfényes mosolya, a házaspár összenézései nem érdekházasságról tanúskodnak, éppen ellenkezőleg, friss, eleven vonzódásról. Szépek voltak, őszinték. Kívánunk nekik sok boldogságot.

 

czyla