vissza a főoldalra

 

 

 2013.09.20. 

A nagy találkozás

Molnár F. Árpád, minden magyarok legfőbb Echelon-tanúja már nagyon sok vidám pillanatot szerzett a szerkesztőségben. Amikor semmihez sincs kedvem, semmi sem jut az eszembe és csak ülök a számítógép előtt, akkor rákeresek Molnár F. Árpád videóira a legnagyobb internetes megosztón. Alig tíz-tizenöt másodperc után felfrissülök.

Molnár F. Árpád műsorai egyszerűen elmondhatatlanok. Hosszú éveket kellene eltölteni pszichiátriai intézetek zárt osztályán, hogy erre teljesen felkészüljünk. (Ott például megtudhatjuk, hogy mit jelent minden magyarok legfőbb Echelon-tanújának lenni)

2013. május 10-én megtörtént a nagy találkozás. Molnár F. Árpád és Gyurcsány Ferenc találkoztak Balatonfüreden. Ezt is megnézhetjük az interneten.

Ekkor Ferencben megszületett az elhatározás, hogy Árpád nyomdokaiba lép. És íme: Ferenc nemrég elkészítette első saját videóját. Oknyomoz, akárcsak Árpád, és tényeket tár fel, akár Árpád.

Ferenc nemrég elutazott Felcsútra és leleplezett mindent. Kiderült, hogy Orbán Viktor valójában Marlon Brando, de erről nem is akarok többet mondani, nézzék meg.

Már csak az van hátra, hogy Ferenc és Árpád egyesítsék erőiket és közösen, valahogy minden este bevegyék a felírt gyógyszereket. 

 

csorja