vissza a főoldalra

 

 

 2013.09.27. 

Kis Görbe a szimbólum

Bajnai megszabadult Kis Görbétől, pedig Kis Görbe, azaz Göresz, hivatalos nevén Horváth Zsolt tökéletesen beleillik Bajnai csapatába. A Pestisrácok.hu által bemutatott dokumentumok szerint Kis Görbe a Független Civilek Komáromért Egyesület vezetője, és a helyi képviselő testület tagja, az Együtt 2014 szövetségese, aki szeptember 11-én vendégül látta Bajnai Gordont és csapatát.

Kis Görbével csak az a baj, hogy a Marcus P. nevezetű német tartályhajóról 30 ezer liter 95-ös oktánszámú benzint akart ellopni nagy képességű rendőr barátaival. Lebuktak. Ezenkívül elítélték orgazdaságért. Kis jellemhibák ezek, apróságok. Hol van ez egy komplett iparág tönkretételéhez, libatenyésztők tucatjainak kisemmizéséhez képest. De mégis valami, mégiscsak alkalmassá teszi, hogy együtt, 2014-ben Bajnaival szavazatokat csaljanak ki.

Kis Görbe több szempontból is kiváló szimbóluma Bajnai csapatának. Egyrészt a fentiek miatt. A kétes múlt nagy előny Bajnaiéknál, legyen az szovjet katonai hírszerzési, ciprusi kézbesítési megbízotti vagy csak sima bezintolvaj, orgazda előélet. Másrészt azt is szimbolizálja, hogy ezek a kiváló urak milyen megbízhatóak, hogy kiállnak egymásért. Ja, lebuktál, akkor megszabadulunk tőled. De csak akkor.

Hogy stílusosak legyünk, libát tolláról, Bajnait Göreszről.

 

csorja