vissza a főoldalra

 

 

 2014.04.04. 

Beindult a feketítés

Ron Werber csapata teljes pályás letámadása elindult. Nincs vesztenivalójuk, így a legaljasabb eszközöket vetik be.

Miközben a MSZP második embere több százmillió forintot rejteget, hamis útlevéllel nyit bankszámlát, feltehetőleg több más baloldali politikussal egyetemben, miközben Zuschlag könyvében lelepleződik az egész bal- és liberális oldal, miközben a Simon-ügy koronatanúja gyanús körülmények között meghal az Index és a Blikk inkább képviselőjelöltek mondvacsinált ügyeivel foglalkozik. A legpitiánerebb, legolcsóbb csúsztatással próbálnak befeketíteni egyelőre csak két Fideszes képviselőjelöltet.

Először Zsigó Róbert gépjárműhasználatának estek neki. A világ botránya, hogy az országgyűlési képviselő és polgármester, aki ráadásul a Fidesz szóvivője is és három gyermeke közül kettő mozgássérült napi 150 kilométert ment az autójával. Te jó ég!

Persze a hangzatos és egyben megtévesztő cím szerint Zsigó négyszer kerülte meg a földet szolgálati skodájával, Baja pénzén. Azt persze nem írták oda, hogy négy év alatt. Mert akkor kiderülne, hogy az napi 150 kilométer . Mivel Zsigó Baja polgármestere és Baja Budapesttől 188 kilométerre van, a napi 150 kilométer teljesen normálisnak tűnik.

Van egy 14 éves Mercedesem, avval ezek szerint hússzor kerültem meg a földet. Micsoda botrány!

A másik világraszóló botrány, hogy Csöbör Katalin országgyűlési képviselő férje egy olyan betéti társaság kültagja lett tavaly, melynek telephelyein dohányboltok üzemelnek. Tehát nem ők kapták a koncessziót, nem ők nyertek. Az sem számít, hogy a férj a dohánybolt-pályázat után került a cégbe. Nem érdekes, hogy a boltok meg sem nyitottak, és azt sem tudjuk, hogy egyáltalán megnyílnak-e. Ellenben nagy súllyal jelenik meg a cikkben, hogy a szomszédja is üzemeltet egy dohányboltot, az egyik telephelyen a dohánybolt pedig a gyógyszertár felett (?) működik.

Ez bizony mind Csöbör Katalin bűne. Miért? Csak mert kampány van, mert Ron Werber azt parancsolta, hogy támadni kell. Mindegy mivel. Hogy az Index és a Blikk ebben partner, az már súlyosabb kérdés.

Értem én, hogy pénz, azt is értem, hogy mindenkit kiszolgálnak, de a nevetséges csúsztatás – bizony még egy szennylapnál is – visszaüthet.

A szomszédomnak benzinkútja van, az általános iskolai földrajztanárom pedig nyert a trafikpályázaton. Ezt is tessék megírni!

 

CSG