vissza a főoldalra

 

 

 2014.08.29. 

Béke nincs

Azzal is jobban járnánk, ha egyenesen Tarlós István lenne a főpolgármester-jelöltünk – vélik szocialista politikusok. Egy fővárosi képviselő egyenesen azt állítja, jobb ha már most beállnak Tarlós mögé, legalább nem kell szégyenkezniük a választáskor, tudniillik egyáltalán nincsenek meggyőződve a rájuk erőszakolt jelölt alkalmasságáról. Falus tisztifőorvosként „bedolgozott” a DK-vezérnek Gyurcsánynak is, a Bajnai -féle Együttben alapítóként volt jelen. Egy csomó támadható ügye van. A legsúlyosabb, a nem létező madárinfluenza ellen a milliárdokért megrendelt oltóanyag. A kampány hajrájában ez mind elő fog kerülni, és ráadásul legalább 7 főpolgármester-jelölttel kell számolnia az ellenzéknek.

Az ellenzéki összefogás kamu, kis egymással konkuráló csoportok maradtak a színen. Az új szavazók pedig csak a mesében léteznek. A régi megbízható szoci szavazótábort verték szét az undok, erőszakos önjelöltek. Több olyan, bizonyítottan sikeres szocialista irányítás alatt álló kerület is van a fővárosban, ahol biztos pozícióikat kellett feladniuk MSZP-s kádereknek. Bokros Lajosnak sem tetszenek a fejlemények. Az ATV-ben azt mondta, már nem vár el semmit a szövetségesektől, korábban azt remélte, hogy válaszolnak megkeresésükre, azonban nem kaptak a hétköznapi magatartásformák szerint elvárható választ. A volt pénzügyminiszter szerint ezért egyedül Magyar Györggyel tud elképzelni együttműködést a jövőben.

Neki is elege van már a nagy mellényel fellépő baloldali kormányváltókból. Csak az látszik, hogy igazából vajúdtak a hegyek, és szültek egy egeret. Most a helyzet az, hogy a magyarországi önkormányzati választásokon részt vevő választópolgároknak nincs felmutatva egy új alternatíva. A Falust jelölőknek programjuk sincs, egyedül a MOMA képes lehetőséget adni arra, hogy egy újabb színnel gazdagodjon a paletta – fogalmazott Bokros Lajos.

Fodor Gábor azt mondta: Bodnár Zoltán az egyetlen komoly ellenzéki jelölt, és jelezte: azt várja a baloldali ellenzéki pártoktól, „hogy álljanak mögé, és támogassák”.

 

czyla