vissza a főoldalra

 

 

 2014.02.21. 

Csatorna Matyik és Csatorna Manyik

„Nem bántam meg, amit tettem. Talán csak azt, hogy lebuktam.” Ez a bolsevik körökben erkölcsi alapállásként elfogadott maffia elv jellemzi a 80-as évek vége óta tulajdonképpen 2010-ig szabadon garázdálkodó kriminális tőkeszerzés gáncsnélküli lovagjait. Ma már egyre világosabb, hogy az általuk és sajtójuk által felépített gyűlöletstruktúrának nem is rejtett funkciója, tudatosan homályban tartani a kifosztás törvényesnek mondott és törvényen kívüli műveleteit. E negyedszázados, a többségi társadalom, a keresztény magyarok elleni, irányított gyűlölködés alatt az ország kis hányada mértéktelenül meggazdagodott. Ám soha nem erről szólt a nyilvános diskurzus, sokkal inkább arról, hogy a bűnös nemzet tagjai vállalják-e hetedíziglen előre és visszamenőleg mindazt, amit a tőkeszerzők róluk utólag kigondolnak.

Most például azt gondolták ki, hogy 1944. március 19-étől kezdődően nem a német megszállás, hanem a magyarok gyilkos hajlama miatt történt, ami történt. A 2010-ben kétharmados többséggel felhatalmazott magyar kormánynak megalakulása óta az antiszemitizmus vádját szegezik. Ütik-vágják külföldről, gyanúsítják belföldről, ha van rajta sapka azért, ha nincs, annál inkább. Ha szobrot emelne minden áldozat emlékére, ne tegye, ha a gyermek áldozatok emlékhelyét tervezi, lekurvázzák a projektvezetőt, ha intézetvezetőt nevez ki, az illetőt nácinak minősítik, a szemtelenségük immár határtalan. Ám senki ne gondolja, hogy ezek mögött a támadások mögött részvét vagy az elvesztett hozzátartozó miatti múlhatatlan fájdalom feldolgozhatatlansága rejlene. Sajnos az látszik, hogy úgy a vészkorszak, mint a bolsevizmus 100 millió áldozatának emléke hidegen hagyja ezeket a köröket, pusztán politikai haszonszerzésre játszanak. A háború a nemzet ellen sajátos törésvonal mentén zajlik. Ahogy a korábbi államminiszter kimondta, bűnnek az ő szemükben kizárólag a nemzeti elkötelezettség számít. Erről a tarthatatlan magatartásról, a Ron Werber által kidolgozott gyűlöletkampány mai állásáról beszélgetünk Sümegen, a vár tövében, két a veszprémi kórház környékéről hozzánk verődött MSZP–SZDSZ–DK–PM berkekben jól informált emberrel. Hogyan látják ők, mi lesz ennek a harcnak a vége?

 Gyurcsány kikészít bennünket

 Meglepő folyamatokról beszélnek, például a bevezetőben említett mondatot, Keleti György a Horn–Kuncze-kormány honvédelmi miniszterének lányától idézik, aki kurvafuttatóként bukott le Olaszországban, amiért jogerősen 1 év 8 hónapi börtönre ítélték. Könyvet írt, melyben korábbi életéről dokumentum értékű információkat oszt meg olvasóival, s ennek alapján meglepő módon a privátkopó címen futó internetes oldal kérdéseket tesz fel Tóbiás Józsefnek, tulajdonképpen arról, igazak-e a könyv állításai, mely szerint csalta világszép feleségét és kábítószer hatása alatt verte a prostituáltakat, akiket Keleti Györgyi hajtott fel neki stb stb. Tóbiás József nem ártatlan, sőt bűnös, mert kibeszélt a klánból. Elismerte amit mindenki letagadott, hogy valóban azt ordították a sportcsarnokban, hogy „Kötelet!” a célba vett fideszes polgármesternek. Az összefogásból Gyurcsány miatt kiábrándultak infernálisnak írják le az állapotokat, amelyek már a Mesterházy–Bajnai–Gyurcsány–Fodor lista állítása előtt is jellemezték és egyre inkább jellemzi az állítólag kormányzásra készülőket. Azt állítják, hogy mese a Simon Gábor ártatlanságában bíztunk kezdetű, nemritkán népmesei elemekkel tarkított hazugságspirál, ami lassan örvénnyé növekszik, melyben bárki elsüllyedhet, akire Gyurcsány rámutat. Hiszen régóta, de különösen azóta, hogy nem vált ki az MSZP-ből, tehát nem ment a DK-sokkal, ám Bajnaival lepaktált, lehetett hallani jóindulatúnak nem mondható sejtetéseket az elnökhelyettesről is. Most már – persze utólag – valamikor befolyásos szocik is úgy emlékeznek, hogy ők figyelmeztették a vezetést, de hogy miért is tettették magukat süketnek az illetékes elvtársak, arról rémtörténeteket mesélnek.

 Kényszerpaktum paktum hátán

 Azt mondják, olyan erős idegen gyökerű titkosszolgálati aprómunkát sejtenek a Gyurcsány által elért sikerek mögött, hogy legszívesebben bele sem gondolnak, milyen mélyre süllyedt ez a társaság, mely soha nem erkölcsi kérdésekben volt erős. Nem rejtik véka alá véleményüket, hogy ebben a prímet a Laborc, Szilvássy, Apró triumvirátus vihette. Volt már máskor is gond jócskán, de ez a nagy rakás ami a nyakukba hullott, bármelyik pillanatban bármelyikükkel megismétlődhet.

Valójában szinte vádalkuk köttettek. Nem dobunk fel, (pedig mindent tudunk rólad), ha! És itt jönnek az igénybejelentések a biztos befutó listás helyekre. Amikor egy vezető garnitúra csak ilyen módon képes egységbe kovácsolódni, és legalább kifele békét mutatni, és egy állítólag kormányra készülő társaságnak csak úgy sikerül összeállnia, hogy körkörösen fegyvert szegeznek egymás fejéhez, az így néz ki. Különalkuk, hazugságok, méricskélések, vajon ő tud rólam többet, vagy én róla. Gyurcsány nem akar 2014-ben választást nyerni. Tudja hogy lehetetlen. Ő 2018-ra készül, de addig ki akarja nyírni az MSZP-t. Ahányat lehet (ha nem tart vele), feldob, s az SZDSZ embereivel tölti fel az így megürült helyeket, arra vár, mint a sakál, hogy a látszólag mások által leütöttek elvérezzenek. Nem véletlenül nem adnak a kérdésekre konkrét választ, és gyanítom, hogy nem véletlenül gondolta Molnár Zsolt, hogy szégyen a futás, de hasznos. Mit hazudjon? Nem tudja ki a következő akit feldobnak közülünk.

Most egy csoport, aki visszavágni készül, Gyurcsány apjának rendőrségi jegyzőkönyveit és az itéletét sokszorosítja és küldi szanaszét. Amiből kiderül, hogy közönséges tolvaj volt az öreg. Hajánál fogva előrángatott ócska magyarázatokkal már tele van a padlás, a botrányt nem úszhatják meg. Gyurcsány előreszaladna, saját lopott vagyonának feltárásáról hadovál, még mielőtt őt is feldobja valaki, mert persze neki is összeállították az eddig közkézen forgó ügyeit, aztán ki tudja lesz-e benne újdonság? Kizárva nincsen. Elrepült a nehéz kő, ki tudja hol áll meg? Ki tudja milyen elágazásai vannak még ennek a történetnek?

A lényegen ez persze mit sem változtat. Mocskos tolvaj banda, sötét szövetségesekkel. Ezeknek az ócska Csatorna Matyiknak és Csatorna Manyiknak köszönheti sok millió honfitársunk, hogy végzetes szegénységbe süllyedt. A gyűlölettel bizniszelők noha kisebbségben vannak, mégis azt hiszik sikerül orránál fogva megint megvezetni éppen a szegények többségét – vonták le a végső következtetést ketten, kedd délután a sümegi vár tövében, valamikori szocialisták.

 

czyla