vissza a főoldalra

 

 

 2014.02.28. 

Baj van, csávókáim?

Csak pislogtok, mint a miskolci kocsonya, mi? Kinek nem tetszett az őszödi beszédem? Ki nem akart engem bevenni az ellenzéki összefogásba? Na, gyertek csak ide, üljetek le most magatoktól, ne várjátok meg, amíg én ültetlek le benneteket! Vagy beálltok és kussoltok, és akkor megússzátok a teljes vagyonelkobzást, kis hűsülés után, mint Zuschlag, vagy úgy jártok, mint ez a hülye Simon.

Hát nem megmondta Heller Ágika, hogy mekkora barom kell legyen, aki a saját nevén tartja a dohányt. Ezért adtuk? Az kevés hogy kirúgtuk a hülyéjét a francba! Meg is kell leckéztetni! De nemcsak őt! Hát hogyan néz ki az, hogy ti hajlandók vagytok Szekeres Imrével, Baja Ferenccel, Puch Lászlóval egy listán lenni, csak velem nem. Hát én olyan büdös lennék, hogy pont velem nem akartatok? Lám a Gordonnak is csak megjött az esze. Nehezen, de megjött. Még megnézem ezt a spanglis gyereket, Gordon társelnökét, a Juhászt, vagy rábízom Gordonra, bízom benne ezekben az ügyekben ő elég okos, elég óvatos. Nyilvánosan végére kell járni ezeknek az ügyeknek. Majd kap még a pofájára, nyugi bele, a Szanyi is. Majd adok én neki mentálisan megzakkant bolsi milliárdosozni! Énvelem nem lehet normális jövőt építeni? Majd meglátjuk! Csak annyit kérdezek tőletek, hol van a hülye Török Zsolt, aki Kuncze Gábortól és Fodor Gábortól féltette az MSZP-t? És hol van Kuncze Gabi és Fodor Gabi? Na ugye!

Milyen néven is akart futni ez a szerencsétlen Együtt 2014–PM szövetség? Hát mi az a korszakváltás? Üres léggömb, hadova.

Egyébként megmondtam, elegem van Bajnai és társai, így Jávor Benedek, Juhász Péter, Szabó Rebeka és Karácsony Gergely üzengetéseiből, valamint az Együtt 2014 teszetoszaságából. Megértették és kussolnak. Nekem nincsen félnivalóm. Szerintem én állok a jó oldalon, mit szórakoztok? Piszkálják az első diplomámat, nyasgem. Nincs meg, elveszett, most okoskodjanak. Vagy szívóznak a 80 millió forintos paksi dohányommal. Klára ugyan elég hülye, hiszen évek óta nem tudtam megtanítani még arra sem, hogy maga után lekapcsolja a villanyt, ha kimegy a szobából, de annyi esze neki is van, hogy hallgasson a bizonyítékról. Pedig ő nem az elnökhelyettese az MSZP-nek. Egyelőre, teszem hozzá, hogy nehogy má arra hivatkozzatok majd, hogy így meg úgy. Egyébként amit itt most nektek elmondtam, azt nem először hallottátok, elmondtam én ezt már Kálmán Olgának is, és számtalan sajtótájékoztatón, ugyanezeket mondtam szombaton is.

 

czyla