vissza a főoldalra

 

 

 2014.01.24. 

Szeressük egymást gyerekek?

Nem árt, de ha mégsem jön a dolog össze, legalább legyen magunkhoz való eszünk!

Ismert a közmondás: okos ember a más kárán tanul, s az sem ostoba, aki a sajátján képes okulni.

A globálissá vált világ értéknélküliségét magukévá tevő, s a rendszerváltást a maguk javára kihasználó balliberális nézetrendszerhez köthető politikusaink, tudósaink, gazdasági embereink többségükben (tisztelet a nagyon kevés kivételnek!) olyan minőségű emberek, akiknek nincs sem a nemzet testével sem lelkével összefüggő tudatuk. Sajnos. Azt vallják, hogy ami úgy kezdődik, hogy magyar, az elavult, egyenesen nevetséges és felesleges, mert a nemzeti tudat a világba egyébként se kapcsolható. Felejtsük el, minél előbb, annál jobb. A nemzetellenes globalokrácia sztalinorgonáinak belövési helyeit a Paul Lendvai–Charles Gati– Soros trió jelöli ki. Ez van.

Az eredetileg is a magyarságban gyökeredző és/vagy ennek egyedi értékét előbb vagy utóbb, de végül is felismerő szellemi kiválóságaink a rendszerváltás dacára, az elmúlt huszonöt év során nemcsak talonba lettek téve, hanem rendszeridegeneknek lettek nyilvánítva, s mint ilyenek állandó védekezésre is kényszerítve. Mert nem tartoztak a 40 plusz négy illetve a piszkos nyolc évet uraló brancsba. Aki meg merte kockáztatni a nemzet valódi állapotának föltérképezését, az nácinak lett bélyegezve. Így a liberálisok sikerrel morzsolták le azt a réteget, amely népben-nemzetben gondolkodott.

Ebből a szempontból az elmúlt huszonöt év keményebben torolta meg a nemzethez tartozást kifejezni akaró szándékot, mint a Kádár–Aczél rendszer, melyben megtanultunk a sorok között olvasni. Mára megszűnt az ilyenfajta szellemi kaland, látszólag a nyílt beszéd járja. De csak a kiválasztottak számára, mert aki a magára hagyott magyarság önérzetét kívánja növelni, hagyományainkat a jelen javára akarja mozgósítani, az internacionalista komprádor elit honi és külföldi képviselőinek célkeresztjébe kerül. Így szinte csoda, hogy kormányra kerülhetett egy a nemzet sorskérdéseit magára vállaló csapat, melynek politikusai gyakran kerülnek harapófogóba, mert míg a liberálbal mindent megengedhet magának, emezek mégsem mondhatnak ki mindent. Emiatt kétségek ébrednek a legnemesebb szándékok iránt is sőt a korábban hozzá szerveződöttek haragjával kell szembesüljenek, esetleg a tőlük való elpártolással is számolniuk kell, mert a talonba tettek nem értik, a javaink elbitorlói miért nem lettek bíróság által elítélve, és szellemi holdudvaruk bűnpártoló voltuk miatt legalább megbélyegezve. Szükség ugyanis nincs rájuk, összeharácsolt jólétük külső beavatkozás nélkül rothasztotta el őket erkölcsileg, miután a köz érdekében tett cselekedetükre egyetlen példát sem tudnak felmutatni. Sem erőszakosan nyomuló politikai tahóik, sem a szürke állományuk. 

Itt áll össze előttünk egy bűnszövetkezet a mandátumszerzésre, eredményeink elszabotálására. Az internacionalizmus és a liberálbolsevizmus nálunk és európaszerte sajnos kitermelt egy nagy hangú réteget, amely még akkor is a bukott eszmét szolgálja, mikor annak már rég a történelem szemétdombján van a méltó helye. A bukottak legfőbb érve, hogy Orbánékat utálják a multik és a globalis világ pénznyelő automatái, mert megsarcolják őkelmééket. S akik miatt nem kereshetik magukat gennyesre, ahogy Gyurcsányék alatt ezt megszokták, azok ellen háborút hirdetnek. Nekünk pusztán ez az ok elegendő kellene legyen, hogy szeressük Orbánékat. De lehet még egyéb okunk is: kérem, mindentől elvonatkoztatva vegyük szemügyre egyenként a szereplőket és tegyük a szívünkre a kezünket. Pusztán rátekintéses alapon, összehasonlítható a Gyurcsány–Bajnai–Mesterházy trió és Vadai nagysasszony megjelenése például Orbán Viktor, Varga Mihály, Lázár János és mondjuk Csöbör Katalin megjelenésével? A beltartalom, a megszólalások minőségének óriási különbségével már nem is kívánok tovább érvelni. 

Elit rétege a KISZ KB tolvaj társadalmának is volt, van természetesen a nemzet által megválasztott 2/3-nak is. De amíg ez az elit az egész társadalom érdekében olyan feladatokat tűz maga elé, amilyeneket a korábbiak még csak elgondolni sem mertek, (bankok megadóztatása, multik profitjának csökkentése, a nemzeti sorskérdéseink legégetőbbjei, a tragikus népességfogyás megállítása, a nemzetegyesítés, a magyar föld védelme, a családok támogatása, a gyermekvállalás jutalmazása, a magyarság értékeinek védelme az irodalomban, zenében, képzőművészetben, a történelemhamisítás felszámolása, a régi liberálbolsevik kiváltságok eltörlésének szorgalmazása pl: a földbérletek ügye! stb.) tehát olyan feladatokat old meg a magyarság megmaradásának érdekében, amely nekünk magyaroknak megéri, addig ne üljünk fel olyan ótvar szövegeknek, hogy mekkora korrupcióóóóóóó, pl. ha LázárJános édesanyjának mezőgazdasággal, tehát növény és állattenyésztéssel foglalkozó unokatestvére 1200 hektár földbérletet nyer olyan pályázaton, ahol senki más rajta kívül nem indult! Vegyük észre, minden pályázaton nyert négyzetcentiméter föld bérlet korrupcióóóóóóó, mely a liberálbal zöldbáróinak szerzett jogát csorbítja. Az bezzeg nem korrupció, hanem szerzett jog, ha Arató és bandája, (a Bolgár Klubrádió tulajdonosa) ingyen kap rádiófrekvenciát, ami az egész országban hallható, ha Simicska Lajos vagy Nyerges Zsolt pénzért megveszi a Class Fm-et, az korrupcióóóóóóóó, az MSZP párt által fenntartott Népszabadság (Szanyi bevallása) az nem, s a sor vég nélkül folytatható.

Aki csak egy kicsit is gondolkodik, az rájön, hogy a globalizáció hívei által megvalósított elosztási viszonyok szolgáltatták ki, alázták meg és szorították peremre a magyar tömegeket. Ők teremtették meg részben a spontán privatizáció, részben az iparágakat megsemmisítő szabadrablás során munkanélkülivé vált munkásokból az egyébként is kizsigerelt parasztságból a lecsúszott un. versenyképtelen tömegeket.

Ez történt 90-től a tőke és a szabadpiac korlátlan uralmát dicsőítők jóvoltából.

A kérdés az, hogy elfogadhatja-e a magyarság természetes állapotként, pontosabban választható alternatívaként ugyanazok újbóli megjelenését, akik a diktatúrából örökölt uralmi helyzetüket használva kerültek 94–98, 2002–2010 között kormányra, s akiktől kormányként vagy ellenzékként a negyed századon át tartó terrorisztikus társadalmi, gazdasági, kulturális, szociális rombolás következményeit elszenvedte.

Az értelmiség egyes tagjai szeretik magukat függetlennek mutatni, s olyan közhelyeket hangoztatni, hogyha a mieinket egy forint tisztázatlan haszonszerzésen érjük levágjuk a kezüket. Ebből következik, hogy az ellenség, minden gazdaságilag szükséges tevékenységet tisztázatlan közpénzlenyúlásnak mutat be. Mást sem tesznek, mint sajtóhíreket gyártanak. Gyanúsításokat közölnek. Miért nem tesznek feljelentést? Mert a gyanú a lényeg. Egyformának bemutatni az összehasonlíthatatlant. Az értelmiség ha a társadalom nem foglalkoztatja kellően, képes és önmaga ellen fordul. Ennél jobb idő nincs is a foglalkoztatására szellemi kiválóságainknak, kérjük, hogy minden rendelkezésükre álló orgánumban hirdessék az 50 éve legyilkolt J.F.K. szavait, ne azt nézzük mit kaphatunk a hazától, hanem hogy mit adhatunk mi a hazának, és akkor művelt emberfőink nem köldöknézéses pitypangfújásra pazarolják drága idejüket, hanem a magyar csapat egy-egy összejövetelét emelik megjelenésükkel. S mi ne százezren, hanem ha lehet milliós tömegben álljunk be a magyar csapatba, azért, hogy egyszer s mindenkorra kizárjuk azokat a hatalomba kerülés lehetőségétől, akik a bizonyítottan ember és közérdekellenes politikusokat tömörítő pártok vezetőiként a magyar életet piaci kérdéssé silányították. Legyen magunkhoz való eszünk: létünk a tét!

 

czyla