vissza a főoldalra

 

 

 2014.07.11. 

Véralgebra

Faji alapon válogatja és pénzeli a Jobbik a jelöltjeit!

Újabb Szegedi Csanád bukott le! Az „ősmagyar” pártban megint zsidókat hoznak helyzetbe a magyarokkal szemben, hiszen a Jobbik máig tele van Szegediék hű embereivel. Vona Gábor pártelnök a zsidó Jakab Péter jelenlegi önkormányzati képviselőt kérte fel a Jobbik miskolci polgármesterjelöltjének. A borsodi lázadók kiderítették Jakab származását is.

A Jobbik nyilvánosan az izraeli állampolgárságról, mint nemzetbiztonsági problémáról beszél, ugyanakkor a pártban egyre több a zsidó. A most előjött Jakab magyarság melletti elköteleződése is hasonló Szegediéhez, ha jövedelmező, akkor magyarkodik, ha majd nem lesz az, akkor ott van Köves Slomó és a Mazsihisz. „Programját” a csicskáztatókkal együttműködő, érpataki Orosz Mihály Zoltán ihlette, ami nem egyéb vetítésnél. A Jobbik vezetői között számos cionista bújik meg, csupán idő kérdése a lebukásuk. Jakab győzelmi esélye Miskolcon, lebukásával, erősen lecsökkent, de nem volt más választása, mint előremenekülni, különben megjelentetik a papírjait.

Íme néhány mondat az interneten futó cikkek, vallomások, szerkesztőségbe küldött levelek közül, melyek azt sejtetik, a Jobbikban háború dúl. Egymás után jelennek meg a korábbi tagjaik és támogatóik leleplező írásai. Nevek és konkrét események hitelesnek tűnő felsorolásával hívják fel magukra a figyelmet. Ezekről eddig mondhatta bárki: sértődött ellenlábasok, kiestek a pikszisből. Ami azonban most történt az a Jobbik szemszögéből „tiszta forrásból”, magából a kurucinfóból tudható: Zsidó felmenőkkel előrukkoló polgármesterjelöltje van Miskolcon a Jobbiknak az őszi helyhatósági választásokra. Mintha egy patikamérlegen mérnék – ha lehetne ilyet tenni –, hogy jelöltjük ereiben ennyi meg ennyi részben zsidó vér folyik, tehát nem kérdés, hogy ők polcorrectek. Ha továbbra sem csitul a Jobbik és a KGB közötti kapcsolat kirobbanásának harci zaja, még talán mások is hasonló következtetésre juthatnak. Most amúgy is divat a coming out. A leghitelesebben Skrabski Fruzsinának a minap vallott egy ősjobbikos: Béla és Vona fő orosz kapcsolata Alekszandr Dugin, akinek apja nyilvános adatok szerint magas rangú KGB-s hírszerző tiszt, s Dugin maga is KBG-s levéltári dolgozó volt. Meglehetősen zavaros ideológiát képvisel, ha ezt ugyan koherens ideológiának nevezhetjük. Volt ő egy ideig Putyin tanácsadója, a nemzeti bolsevik párt alapítója és vezetője, majd valamiféle orosz sajátosságú fasiszta ideológia kidolgozója, de ő a már magában is zavaros „eurazsianizmus” atyja is. Okkult miszticizmus is jellemzi, anticionistának mondja magát, miközben Izraelt is szövetségesének tekinti. Ezt nem én költöm, ellenőrizhető. Nos, a zavarosságot tekintve nagyon hasonlít Vona Gáborékra, hiszen a Jobbiknak mai napig nincs számon kérhető, kőbe vésett ideológiája, ezért tud pár évente rugalmasan átlényegülni, és politikai kurvává lenni. A papíron még keresztény Jobbik elnöke mára azt sulykolja, hogy az iszlám az emberiség utolsó reménye, eközben az Izraellel és USA-val szövetséges török rezsimmel, az Izraellel puszipajtás azeri kommunista diktátorral is kiváló kapcsolatokat ápol...

A korábban kizártak új pártot alapítottak, mert reménytelennek látták a Jobbikon belül a helyzetüket és a párt elnöke is erre buzdította őket. Bennük rögzült egy állapot, ennek több ízben hangot is adtak, nevezetesen:

A Jobbikban könnyebb előrejutni zsidóként.

Erre mi mit mondhatnánk? Tényleg? Az számunkra már érdekesebb: vajon hogy találnak maguknak zsidó jelöltet? Ha megversz is imádlak én, olcsó apacsromantikája van az eset mögött, vagy magas fokú mazochizmus tizedelné zsidó polgártársainkat? Már mint erkölcsileg. Vagy egészen másról van itt szó? Például arról, hogy a Jobbik sohasem volt önálló, titokzatos tanácsadók kreálták, mégpedig olyanok, akik mind az egyén, mind a csoportba tereltek várható viselkedésmódjának alapos ismeretével bírtak.

Palira veszik a magyarokat, először elkápráztatják őket a gárdával, melyet légyfogóként használnak, majd hálából mélyen lebecsülik szavazóikat, mert hogy fér össze a parlamentben a kettős, (ki nem mondva) izraeli–magyar állampolgárságúak listázásának javaslata a miskolci polgármesterjelölt pedigréjével?

A vérprofi találmány egy szerepjáték volt, amelynek forgatókönyve szintén a tanácsadók mestermunkája: a cigányok ellen kérlelhetetlenül fellépők szerepének eljátszatása.

Mert tenni semmit nem tettek azonkívül, hogy szították az indulatot egy létező, nehezen megoldható kérdésben. Hogy bővítették bázisukat? Elsősorban a rengeteg rendelkezésükre álló pénzzel. Majd akik akár zsidózó akár cigányozó hívószavakra ugrottak, azokról a tanácsadók eldöntötték, milyen adatokat, információkat kell róluk és köreikről begyűjteni. Ezzel egy időben a társadalomnak – a TV-k nyilvánosságán keresztül – lehetővé tették, hogy maga diagnosztizálja a saját cigányproblémáját, s a hamis értelmezést is a tanácsadók sugallták: ők megoldják, senkinek nincs semmi más tennivalója, mint a Jobbikra szavazni. A tanácsadók gondoskodtak róla, hogy megteremtsék a mítoszt a Jobbik hatalomra kerülésének lehetőségéről. Szinte függőségi viszonyt kialakítva közöttük elérték, hogy KGBéla világbotránya megtépázta ugyan a pártot, de teljesen nem semmisítette meg. A Jobbik vezetői által hangoztatott nemzeti jelszavak és a tanácsadók ettől homlokegyenest eltérő világnézete közötti ellentmondásról így nyilatkozik a fent említett megkeseredett egykori bennfentesük:

(...) Morvai tanácsadói közt akadnak, akik rendszeresen forszírozzák és forszírozták az eurokrata álláspont elfogadását egyes kérdésekben, ezt dokumentumokkal tudom igazolni. De más csemege is van. Morvai, majd a Jobbik frakciója összesen tízmilliókat fizetett ki az MSZP-s és 168 órás Barcs Endre újságírónak. A pártállami újságíró a Magyar Rádió, a 168 Óra volt újságírója, ma az Európai Föderalisták Uniója (UEF) nevű EU-s lobbiszervezet hazai vezére. Akiknek honlapján vállalt célkitűzése az „Európai Egyesült Államok” létrehozása, a nemzetállamok végső felszámolása. És ez még mindig csak a felszín. Összegezve, nem tudok elnéző lenni azokkal, akik sok százezer magyar ember legnemesebb érzéseivel, a hazaszeretetünkkel éltek vissza.

Fecseg a felszín, hallgat a mély, Brüsszelben is, itthon is. Csak nehogy később megbánjuk.

 

czyla