vissza a főoldalra

 

 

 2014.07.25. 

A jó pásztor

Madarat tolláról, embert barátjáról, politikust meg pártjáról és támogatójáról. Gyurcsány a miskolci Pásztor Albertről úgy nyilatkozott: hányingerkeltő. És Pásztor ennek ellenére elfogadja Gyurcsány támogatását.

Nem furcsa ez? Miért támogatom azt, akiről ilyen rossz a véleményem? Ami még furcsább: ennyire önérzet nélküli ember Pásztor Albert, vagy zsarolják? Csak kénytelen kelletlen tűri őket, vagy azonosul velük? Ezekre a kérdésekre válaszolnia kell. Az SZDSZ-es Eörsi pöszög helyette? Így már régen rossz!

Mivel lopta be magát Pásztor az emberek szívébe 5 éve, még főkapitányként? Azzal, hogy nevén nevezte a gyereket. Aki azt mondja, hogy nem probléma Miskolcon a cigány kérdés, az hazudik. Aki azt mondja, hogy alkalmatlanok az együttélésre, talán tapasztalta. Ez volt a Pásztor-csel, most meg kiderül, csak megjátszotta, hogy szolidáris azokkal, akik a bűnözőktől szenvednek, esetleg áldozataik lettek? Rendőrkapitányként abban a hitben tartotta az embereket, érti a problémájukat! Most meg elindul a gyurcsányfélékkel kéz a kézben? De aki semmit nem tesz a probléma megoldása érdekében, csupán politikai tőkét akar kovácsolni a kiszolgáltatott emberek körében magának, és a teljes rothadt liberálbolsevizmust, a hamisítatlan SZDSZ-t akarja beültetni ilyen módon a miskolciak nyakába, az becstelen ember. Többszörösen is. Eörsi és Gyurcsány vezetésével védeni a magyar érdeket? Fából vaskarika, vagyis lehetetlen!

„Földbe dőlt, ázó, rothadó fatörzsekből, sokáig nem bolygatott trágyadombokból olykor mérges gombák nőnek ki. Ezek dúsak, tetszetősek, de még az éhes állat is elkerüli őket. A magyar élet legnagyobb képtelensége ez a Gyurcsány-vircsaft. Mit nem szolgált még ki, ami nem magyar, mit nem tett még tönkre, ami magyar?” – figyelmeztet Csurka István bennünket. Miért mindig utólag állapítjuk meg, megint igaza volt.

„Bizony, bizony, mondom néktek: aki nem az ajtón megy be a juhok aklába, hanem másfelől hatol be, az tolvaj és rabló; a tolvaj csak azért jön, hogy lopjon, öljön és pusztítson.” – így szól a példabeszéd.

Ezeknek a hamisoknak megint az a célja, hogy kizsarolják a nyájat, üzérkedjenek a törvénnyel, és hogy uralkodjanak a népen, és kegyetlenül megfosszák mindenétől.

 Az ilyen vezetőket már a bibliai időkben is utálták az emberek. Átfogó képünk van a bibliai zsidók Istennel szemben tanúsított állapotáról. Ez nem zsidóellenes kijelentés, ez egy példázat, de ennek a jelentősége kiterjed minden időben az egész emberiségre is. Ez mindenhol érvényes. Miskolcon is. A példázat azért van, hogy értsünk belőle, hogy okuljunk. És azért örök érvényű, mert mindenkor eligazítást ad. Mert megmondja milyen a hamis, és milyen a jó pásztor. És mégis, sokszor tapasztaljuk, hogy a világos történetek sem szolgálnak tanulságul.

 

czyla