vissza a főoldalra

 

 

 2014.07.25. 

Schwezoff Dávidot a Jobbik élére!

Első pillantásra talán kissé vad ötletnek látszik. Pedig nem az, és nem is előzmény nélküli. Szegedi Csanád Schwezoff Dávidéhoz hasonló utat járt be, csak a másik irányból. Szegedi először Jobbikos lett, majd a rovásírás felkent papja, aztán megyei vezető és EU-s képviselő, és csak ezek után jött rá, pontosabban emlékeztették rá, hogy valójában zsidó. Szegedi nem lacafacázott, hanem gyorsan bezsidult és ma a lubavicsiek csapatát erősíti.

Schwezoff Dávid a másik oldalról indult, először kántor lett Alsógödön, a katolikus templomban, majd transzvesztita és ezek után a hitközség oszlopos tagja. Tehát teljesen alkalmas a Jobbik vezetésére. Azt képzelem, hogy esetleg elsőre polgármester lehetne, valamelyik erősebb Jobbikos településen és csak aztán elnök.

Ez azért is lehetséges, mert a Jobbik nem rekeszt ki senkit faji, vallási hovatartozása miatt, csak ne legyen az illető cigány. A zsidó származás, a színes nemi identitás kimondottan előnynek számít a pártban. Itt van például Jakab Péter, a Jobbik miskolci polgármesterjelöltje. Ő is zsidó származású, és tessék, élharcosa lehet a Jobbik cigánybűnözési programjának.

Sőt tulajdonképpen Eörsi Mátyás, a néhai SZDSZ meghatározó embere is jobbikos szívvel született. Egyrészt ő is zsidó származású, ami fontos a Jobbikban, másrészt ő is utálja a cigányokat. Némi nyelvi leleménnyel összefésülte a politikai korrekt beszédet a cigányozással és megalkotta a romabűnözés kifejezést. Ezért egy megyei elnöki tisztet szerintem megérdemelne a Jobbikban.

Sajnos Eörsi még a DK-t, tehát Gyurcsány pártját erősíti, de miután a DK-s nyugdíjasok megverték Gulyás Mártont, az egész DK alkalmassá vált, hogy jobbikos legyen. Kicsit már az is. Ők is utálják a cigányokat. Ők is szeretnek káromkodni és verekedni köztérileg. Miért ne egyesülhetnének.

Micsoda lehetőségek: A DK belép a Jobbikba, Schwezoff Dávid lesz az elnök, és a végén csatlakozik hozzájuk Gulyás Márton. Gulyás Márton esetleges csatlakozása magyarázatra szorul. Amikor Gulyás Márton fején szétverték az általa készített transzparenst és ököllel ütötték az orcáját, akkor jutott a közéleti mimikri első szakaszába, tehát még csak civil és homoszexuális áldozat, még nem bábozódott be és még nem derült ki róla, hogy zsidó. Amikor majd ez is megtörténik, akkor lehet a hitközség vezetője, hogy a végén rájöjjön valamilyen választás előtt, hogy a cigányokkal tényleg nem lehet együtt élni. Na és ekkor derül ki, hogy valójában Jobbikos.

Igaza van Vona Gábornak. Még sokan nem tudják, hogy valójában jobbikosok.

 

csorja