vissza a főoldalra

 

 

 2014.11.07. 

Ára: 389 900 Ft

A fenti készüléket hirdetik, tehát van rá fizetőképes kereslet. Érhető Gulyás Izé (képen) havi hétszáz forint elleni felháborodása, amit most csak a szolgáltatókra vetne ki az állam, de mi van, ha később valamennyit a szolgáltató ebből az összegből áthárít? Tudniillik Gulyás Izé egy fillért nem kap sehonnan. Ő maga mondta. Csupán társadalmi munkában volt MSZP-s, társadalmi munkában volt a párt által delegált felügyelőbizottsági tag a nyóckerben. Biztos vagyok benne, ott volt az éhségmenetben is a milliárdos Simon és a milliós havi jövedelmű Gúr képviselők mellett, hiszen mi az a rongyos 7000 euró, amit szülőanyja vitt haza havonta az EU-ból, aki nem más, mint Gurmai Zita.

Ország világ láthatta az MSZP európai uniós szépségkirálynőjének okos fiacskáját, amint ugrált és őrjöngött a színpadon, s a rendezvény előtt ő adta a tippet a számítástechnikai eszközökkel való dobálózásra.

Az MSZP-ből már éppen kilépett, hogy most éppen melyik pártot „erősíti” nem kérdezte meg tőle az ATV (kizárólag a kormánypárt-gyanús személyek kihallgatása esetén szőrszálhasogatásra szerződtetett) műsorvezetőnője. Érdeklődtem MSZP-s körökben, valaki azt mondta bizalmasan, jelenleg a Kerek-Bárcás-ék foglalkoztatják. Ehhez képest csodálkozom, miért csupán hat embert vett őrizetbe a rendőrség. Ők voltak az elkövetők, rendben van. És a felbujtók? Láttuk a másik Gulyást is, aki a Norvég Alap civil pénzéből szokott pártpolitikailag szervezkedni, természetesen itt is adott instrukciókat. A know-how egy része lehet az ő szellemi terméke is. Ott volt Demszky Gábor is, közel a „tűzhöz”. Ernyedten mosolygott. Stábbal érkezett, szeretett volna néhány fotót magáról, amint éppen eljárnak vele szemben a rendőrök. Vagy legalább kicsit meglökdösné valaki, mert hogy rá már csak mint a valaha volt legkártékonyabb párt elnökére, leghülyébb és/vagy legkorruptabb főpolgármesterére emlékeznek. Mikor ő ellenálló szeretne lenni, és édes börtönlétről álmodik.

 

czyla