vissza a főoldalra

 

 

 2014.10.17. 

Az év vicce

Vona Gábor: Akármilyen ország ügynöke az illető személy, akár orosz, akár amerikai, akár izraeli, ki az ügynökökkel a magyar pártokból!

 Létezik az arcátlanságnak az a magassága, amitől a sokatlátott, a politika és a közélet legmélyebb bugyrait megjárt emberek is meghökkennek. Vona Gábor kedden megugrotta ezt a magasságot.

Kiderült, hogy Kovács Béla és felesége az orosz titkosszolgálatnak dolgozott és a megalapozott gyanú szerint most is annak dolgozik. Kiderült – többek között Szegedi Csanád elmondásából –, hogy a Jobbik külföldről kapott pénzeket. Azaz kiderült, hogy létezik egy párt Magyarországon, mely lényegében külföldi befolyás alatt áll, azaz ügynökpárt.

Majd ezek után a párt elnöke belemondja az ordas hazugságokon felnevelt közéletünk arcába, hogy ki az ügynökökkel a magyar pártokból. Ez bizony politikatörténeti pillanat, a magyar közélet elpirult.

Mi jöhet ezután?

A következőket tudjuk elképzelni: A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy hagyja abba a cigányok pocskondiázását. Novák Elődöt megválasztják a Mazsihisz ügyvezetőjének. Jakab Péter, a Jobbik miskolci erőssége kideríti, hogy a rovásírás valójában Ivrit, azaz újhéber előzményekkel rendelkezik. A Jobbik indul az izraeli választásokon és meglepetésre 10 százalékkal bekerül a Kneszszetbe. Morvai Krisztina lezsidózza Tarlós Istvánt. Mirkóczky Ádám meginterpellálja Pintér Sándort, hogy miért nem szüntetik meg a kuruc.infót.

 

CsG