vissza a főoldalra

 

 

 2014.09.12. 

Nagyon jónak ígérkezik az önkormányzati kampány

Kilépett az MSZP-ből Tittmann János dorogi polgármester, mert embertelennek és erkölcstelennek tartja azt a módszert, ahogyan a magát demokratikusnak nevező összefogósdi lemészárolja azokat az embereket, akiknek valójában a baloldal hajdanvolt legnagyobb pártja a létezését köszönheti.

Fedor Vilmos valósággal elmenekült a miskolci MSZP-ből, mielőtt a pártszervezet magatartása miatt fegyelmi eljárás indításáról határozott. Mi volt a bűne? A felesége, Rózsa Edit polgármesternek merte jelöltetni magát, és ezzel a tettével az asszony szembe mert menni az elvtelen alkuk sorozata során kicastingolt ún. független Pásztorral. Pásztor az SZDSZ titkos favoritja. Az általuk meghonosított becstelen módszert követi a Jobbik is. A liberálbolsik a vállalhatatlannak, undorítónak tartott jelöltjüktől Budapesten hazug módon elhatárolódnak, Miskolcon pedig támogatják, a Jobbik és sajtója tele pofával zsidózik, közben Miskolcon egy zsidót indítanak polgármesterjelöltnek.

A gyurcsányisták Budapesten egy valódi jobbikos lelkületű fazont, Büki Tamást, találtak támogatásra méltónak, aki Molnárgörény néven közismert, és az ő jelöltségének elfogadását kényszerítették ki a mesügékből a XVI. kerületben az önkormányzati választásokra. A DK helyi embere, Szarvas Koppány Bendegúz. (Remélem értékelik a névválasztást!) Az összefogást az Együtt–PM, az MSZP, a DK és a Liberálisok mellett a Szocdemek, az FKGP és helyi civil szervezetek is erősítették. Aztán hosszas tévészereplések során kiderítették, hogy még az Apró-klán sem tudta, hogy a jelölt a szélsőjobbal kacérkodik!

Nagyon jónak ígérkezik az önkormányzati kampány, Gyurcsány a táncoskomikus gondoskodik a szórakoztatásunkról. Ha kedve szottyan rá, mocskos nagy pofájába bekap egy-egy emeszpés helyi szervezetet, megrágja majd kiköpi. Így végigszáguld az országon, majd a Rózsadombon megpihen szerető hitvese ölében, akiről propaganda céllal közzéteszi, hogy várandós. Nem vitás, ő a jövő embere, hiszen szaporodik. Most már erkölcsileg felvértezve, miután szétverte az ellene fenekedő feleket, kiáltványt tesz közzé. ÍGY NEM FOG MENNI. Az MSZP-ből menekül ki merre lát. Mester László korábbi kerületi elöljáró függetlenként méreti meg magát, szégyell talán szoci színekben indulni, vagy ki tudja? Győrben a szocialisták városi képviselőcsoportjának frakcióvezetője is feketeseggű lett. Tóbiás Jozsó, az MSZP elnöke bevallja, azt se tudja ki fia-borja a főpolgi jelöltjük. Amikor dörgött az ég, ő nyaralt, különben is… Szigetvári Viktorról a gázóra leolvasónk azt hiszi, hogy a Hír Tv jelöltje, Falus kampányát elhibázottnak mondja, elhatárolódik tőle. Az unalmas, strapabíró, kissé buta állatok, ahogy Falus, a cinkelt tiszti főorvos úr mondta volt, gazdira várnak.

Suchman Tamás a múlt hétvégén megpróbálta kikergetni az MSZP-s aktivistákat Marcaliból a megyehatáron túlra. Annyiszor verek a szádra, ahányszor kinyitod, üzente telefonon bizonyos Harján Dávidnak, majd a helyszínre sietett és a piac előtt kitelepültekre ráborította a pultot.

Somogy megyei párttársai tettek büntető feljelentést Suchman Tamás ellen a Marcali Rendőrkapitányságon, ahol az ügyben elrendelték a nyomozást.

Bajnai Gordon meglepő módon egy multi cégnél helyezkedik el. Elvtársak, mondta elvbarátainak, a tervünk megbukott, mindent újra kell kezdenünk, a magam részéről visszamegyek Svájcba.

 

–cz–