vissza a főoldalra

 

 

 

 

 

 

 

 

2015.04.03. 

FURCSA PÁR(T)

2010-ben, még a választások előtt, az SZDSZ óriásplakátjain szerepeltette a Jobbikot. A liberális médiaholding több tagja Müller Nikolett leszbikus színésznőt is megfuttatta, mint a Jobbik egyik 150 keménypornó-filmes sztárját, a Magyar Gárda tagját. Volner János a Gárda szóvivőjeként: „Tudtunk arról, hogy bajtársnőnk pornószínésznőként dolgozott, hiszen azt jelentkezéskor önként, fontos tényként közölte. Eskütétele óta bajtársnőnk Müller Nikolett, elöljárói mind fizikai erőnlétével mind az egészségügyi egységben végzett munkájával, mind pedig magatartásával tökéletesen elégedettek.” – avatta be a sajtót Volner János mai országgyűlési képviselő, volt katona vagy rendőr a Jobbik állítólag szigorú etikai kódexének sajátos világába.

Tehát kiderült, hogy a Jobbik vezetői előtt nem volt titok tagjaik életvitele, csak a szavazóikat kímélték meg az igazságtól.

A sajtó is ímmel-ámmal, látszólag ugyan kipellengérezte a Jobbik köztársasági elnökjelöltjét, Morvai Krisztinát, ám a szájalásban tehetséges hölggyel, a széles nyilvánosságban rendre legyőzették magukat még a legvéresebb szájú liberálbolsik is. Akármit tett, győzött. Ha a Jobbik európai parlamenti képviselőjeként tilosban parkolt, és mentelmi jogára hivatkozva nem akarta kifizetni a büntetését, ha bemutatták, mikor a leszbikus anyák védelmezőjeként villogott.

Így vélt vagy valós pártbéli szerelmi ügyei, sőt Baló Györggyel való házassága sem csorbította a belé és pártjába vetett hitet. A szélsőjobboldali Jobbik-szavazó, ha egyáltalán van ilyen, állítólag pont a Morvai és Szegedi Csanád által megtestesített „magunkfajtákra” bukik. Ami nonszensz.

Mint látjuk, nem hozott a Jobbikra bajt Király András, a párt szóvivője transzvesztita, meleg és füvescigaretta-kedvelő életvitelének kipattanása sem. Nyugodtan hazudozhatott vallásos neveltetéséről, különös tekintettel estéiről, melyeket családja körében a közös imádságok és a közös Biblia olvasás töltöttek ki.

Továbbá annak ellenére, hogy a Jobbik országgyűlési képviselője, Szávay István – több fotó tanúsága szerint – öntudatlan részeg állapotban pénisznövelővel babrálta magát, kezet fognak vele, s ma a parlament jelentős bizottsági vezetőjeként tevékenykedik. Sőt koalíciós társként is számolnak velük az ún. demokratikus ellenzékiek. Dúró Dóra a Stopnak megmagyarázta, hogy megy ez náluk.

De nem ártott nekik, hogy volt olyan jobbikos vagy gárdás tagjuk, aki a saját gyermeklányát erőszakolta, vagy hogy Schneider Tamás a szüleit akarta némi anyagi haszon reményében gyámság alá helyeztetni. Szembesítve van Schneider a mostanában egyre gyakoribb ATV-s HírTv-s szerepléseikor ezzel a gyalázatos tettével? Nem, nincsen. Arról kérdezik, miért volt szkinhed.

A „tiszta párt” hajdú-bihari szervezetében is volt legutóbb egy botrány, ahol a jobbikos nőt kidobta, közös gyermeküktől eltiltotta és szintén jobbikos szerelmével együtt összeverte a felbőszült férj. A rendőrségen van az ügy, mégis egy szó nem sok, annyit sem hallani róla a sajtóból.

Az van, mint látjuk, hogy a cigányokat azok cikizik, akiknek a saját házuk táján is lenne söprögetnivalójuk. Ahogy szoktuk mondani politikailag inkorrekten: éppen akik cigányéletet élnek. Akiknek uzsora, deviancia, csalás, lopás, hazudozás, pedofília, prostitúció, idegen hatalmak kiszolgálása van a rovásán.

De nemcsak házasságtöréssel összefüggő vagy egyéb szexuális jellegű problémák adódtak a pártban, hiszen a Jobbik keszthelyi szervezetének elnökét több millió forintos csalás gyanúja miatt vette őrizetbe a rendőrség. Ám sem ezzel, sem az ordenáré botrányokkal kapcsolatban a párt elnökét soha nem szembesítették, ezért azután úgy elkanászodott, hogy egy tatabányai választási fórumon arra biztatta a jelenlévőket, hogy aki bizonyosságot akar arról, hogy zsidó-e, kövesse a mosdóba! (sic) Egyébként Vonát saját párttársai nyomták fel két ügyben is: egyszer, talán a házassága alatt párttársnőivel folytatott viszonya miatt, melyet először tagadtak körömszakadtáig, mindenkit feljelentéssel fenyegettek meg, aki le meri írni a tényeket, aztán egyszer csak Vona elismerte a „házassága válságát”, majd amikor Terry Black, a transzvesztita fenyegette meg, hogy nyilvánosságra hoz róla valamit, ha be nem fogja a száját, hát Vona befogta.

A jelentékeny orosz kapcsolattal bíró Kovács Béla kapcsán kipattant botrány szálai a KGB-ig érnek. És? Árt nekik?

Most és itt a MOSZAD-dal nem állnék elő, mert akkor az Isten sem mossa le rólam, hogy antiszemita vagyok, pedig hát Szegedi Csanád esete csak igényelne valami érdemi magyarázatot.

És akkor elérkeztünk Rig Lajoshoz, a Jobbik tapolcai jelöltjéhez, aki a liberálbal szerint a parlamenti szék várományosa. Érdemes megfigyelni, mit hoznak fel ellene: rá van tetoválva a testére, hogy becsülete a hűség! De ahol Schneider Tamás országgyűlési alelnök lehet, ott nem mindegy mi van Rig Lajosra tetoválva? Ha Kész Zoltánt parlamenti képviselőnek lehetett választani, akkor kit nem lehet?

Vona a kutyasimogató pártelnök a párttaggal, aki korábban beleköpött a Duna-parti vascipőkbe, virágot rakat a turha tetejébe. Állítólag így vezekelnek! Krekó Péter Klub-os, ATV-s elemző és hasbeszélő szerint cukiság kampányt folytatnak és ez a cukiság szexivé teszi őket, ez a sikerük záloga. Brrr! Pfúj! Már az unásig ismételt szópártól a „cuki–szexi”-től is borsódzik a hátam.

Nem tudom milyen ízléstelenséggel kell még előrukkolniuk, hogy a választóik számára kiderüljön: ez a párt tokkal-vonóval a liberálbal kedvenc ölebe. Még a nyilvánosságba bevezetésükkor oroszlános mellénybe bujtatták és oroszlánsörényt akasztottak az öleb nyakába. S az oroszlánsörényes ölebet, ezt a szörnyet a liberálbal kitartó munkával eladta a választópolgároknak, különösen a bűnözőktől sokat szenvedő szerencsétleneknek. Majd ha az oroszlánsörényes jobbikosok hatalomra kerülnek…!

Csakhogy a jobbikosok, mint mondtam, legfeljebb is ölebek, kormányra soha nem kerülnek, örökké beváltatlan ígéret maradnak.

Talán nem véletlen, csak azt nem hozzák nyilvánosságra, hogy Balóné és a többiek, akik betódultak és máig tódulnak a Jobbikba, korábbi liberális világnézetüket ki által adott és milyen ígérvény alapján cserélték le a Jobbikban rájuk váró karrierlehetőségre? Hol tanulták ki a Jobbik állítólag tiszta vezetői, képviselői ezt az ördögi technikát? Mert hogy a Jobbik garancia a karrierre, az nem titok. A karrier, maga a színen levés. Lehet rájuk mutogatni. Juj, de veszélyesek! Juj, de félelmetesek! És hogy megmondják! A liberálbal által érdemben támadva, pláne leleplezve  nincsenek. A Fidesz zavarba hozása a legfőbb feladatuk. Ennél kifizetődőbb szerep nincs a világon. Egymilliárdot meghaladó állami támogatás jár a pártnak, millió feletti fizetés és/vagy költségtérítés a parlamenti képviselőiknek, s ennek sokszorosa az EU-ban elüldögélőknek. A parlamenti pofázáson kívül semmit sem kell felmutatniuk, de nem is tudnak. Illetve egyet mégis. A Furcsa Párt jelöltjei között egyre több a zsidóságával kérkedő. Lásd a miskolci jelöltet. Ez hogy lehet? Antiszemita, rasszista pártba tömörülnének a zsidók? Mi végre? Csurka István, azonkívül, hogy az új proletárpártnak nevezte őket, azt is mondta volt: eljöhet még az idő, hogy a Fideszt is felelősségre vonják: miért nem köt velük szövetséget? Csak nem a sok zsidó zavarja őket a Jobbikban? Az lesz a szép új világ!

 

czyla