vissza a főoldalra

 

 

 2015.08.14. 

RESPECT

Jól mondja a Jobbik. Ők tényleg tudnak újítani. Eddig a pártjukban, vagy a párthoz közel álló szervezeteiben megfordult már szexbárból érkezett rúdtáncos, prostituált, pedofil, transzvesztita, magzatelhajtó, uzsorás, börtöntöltelék, okirathamisító, sikkasztó, péniszpumpa virtuóz, alkoholista, buzifelvonulások sztárja és a szüleit minden vagyonából bíróságilag kiforgatni akaró, családját és gyermekeit cserbenhagyó, továbbá kém, pártállam tagja és/vagy SZDSZ-es, zavaros ideológiát követő szektáns, valamint ügynök vagy idegen szolgálatok zsoldjában állóként gyanúba keveredett személy.

De pénzhamisító eddig még nem került elő közülük. Most olyat is fogott a rendőrség.

A nyomdamérnök végzettségű Szász István a tavalyi önkormányzati választás előtt – a Jobbik nyékládházi képviselőjelöltje – a Törvénytisztelő többség választása címmel közzétett kampányanyagából kiderült, hogy a megye legnagyobb nyomdájának tulajdonosa, aki fontosnak tartja, hogy a lakosságot képviselő testületben rátermett, friss gondolkodású, a városért tenni akaró és tudó emberek üljenek, ne pedig megfáradt begyöpösödöttek, hanem jobbikosok, akik Nyékládháza többre hivatottságát rengeteg ötlettel, kevés anyagi ráfordítással képesek barátságossá tenni, olyanná, ahol évente akár 12 hónapig lehet üdülni.

Ezt a hirtelenjében már csak exjobbikosként nyilvántartott személyt most a rendőrség, mint egy pénzhamisító banda tagját, elkapta. A Jobbik a helyi honlapját, ahol még közéjük tartozóként hirdették őkelmét, villámgyorsan elérhetetlenné tette. Vona Gábor egyébként egy ideje kussban van, utoljára értékelhető szellemi teljesítményeként egy tetoválást mutatott be magán, s ez a varratni vagy nem varratni saját bőrömre valami maradandó giccset c. dilemmája állítása szerint 10 azaz tíz évig tartott. És megtette. Felvarratta magára. És kiposztolta. Már várom a közvélemény-kutatók jelentéseit, amelyek arról számolnak be, hogy ismét emelkedett a Jobbik népszerűsége.

Hogy a párt egyetlen, valamikor köztiszteletben álló mai tisztségviselőjének vagy tagjának, szimpatizánsának sem sült még le a bőr a képéről, meg mer jelenni nyilvánosan a Jobbik pártlogója alatt, azon őszintén csodálkozom.

 

Sz.