vissza a főoldalra

 

 

 2015.12.11. 

BOSSZÚSZOMJ

Van az Európai Bizottság, melynek elnöke a luxemburgi Juncker és van az Európai Tanács, melynek elnöke jelenleg a lengyel Tusk. És vannak az elaggott ’68-asok, a katedrákra sz@rók és az EU liberálbolsijai, akik üldöznek minden nemzetállami szándékot. Támaszuk, a Soros által rángatott Európai Humanista Föderáció valójában eurokommunista, keresztényellenes bábszervezet, melynek elnöke Pierre Galand, a belga Szocialista Párt tagja és tanácsadója. Ők igazából a múlt. Az Európát óvni akaróknak, az élhetőbb, jobb jövőben érdekelteknek meg akarják kötni a kezét, a jelen emiatt zűrzavaros.

Az EU elvileg mind a 28 tagállam kormányfőjének képviseletében él jogával, dönt közösen. Ha ez lenne a gyakorlat, nem születhetne jogon kívüli döntés az unióban. Mikor jogon kívüli egy döntés? Amikor az Európai Unió saját törvényeit megszegi. Ezt sajnos több mint gyakran lehet tapasztalni. Miközben éles kritikával illeti azokat a kormányokat, akik épp a törvényeknek megfelelően cselekednek (lásd kerítés ügy). Ahol a törvény betűje nem számít, ott baj van. Nem vitás, az EU válságban van. A válság nem ismeretlen látogatóként kopogtat az EU ajtaján, csak az európai hanyatlásban érdekeltek, a 68-asok, a Cohn-Benditek által diktált eszmékben gyökerező liberális őrültek a válságot nem létezőnek tekintették. Pontosabban az Európának minél rosszabb, nekik annál jobb elvet követik változatlanul.

Ám ma már Európa népei, ellentétben némely terrorizált és/vagy megvásárolt, esetleg Európán kívüli érdekekben utazó vezetőjével, nem akarják, hogy a továbbiakban is a katedrákra sz@rók határozzák meg Európa gondolkodását.

A biztosi kollégiumban a minap arról született (ha igaz) törvényesnek aligha mondható döntés, hogy aláírásgyűjtés indulhat ellenünk az Európai Humanista Föderáció Wake up Europe! (Ébredj, Európa!) nevű, valamennyi európai nemzet legfőbb ellenségének kezdeményezésére. Olyan aljas indokkal, amely szerint az Orbán-kormány sorozatosan megsérti a jogállamiság alapvető elveit.

A kezdeményezés fő szponzorának, Soros Györgynek nem titkolt célja felfüggesztetni Magyarország szavazati jogát az Európai Tanácsban.

Pont a döntő ülésről hiányzó Navracsics Tibor távollétében hozták tető alá a dolgot. Mi az oka, hogy elindítják az akciót ellenünk? A bosszúszomj. Európában két nézetrendszer harca folyik. Az övék homályos és hazug. Harcmodoruk aljas. A Wunderwaffe (csodafegyver) a kezükben a migráns.

Mivel már az unió vezetői közül is egyre többen gondolják, az unió polgárai számára pedig világossá vált, hogy Orbánnak igaza van, a dolgokat a nevükön kell nevezni, és a társadalmak biztonságérzete fontosabb, mint az egyén emberi jogainak mindenhatósága. A liberális maszlag nem mételyez tovább, ha ez a nézetrendszer győz. A migránsok közé beékelt terrorista beutaztatása, ha nincs kötelező kvóta, macerás. Sok pénzébe kerülhet Sorosnak. Egyszerűbb magával a megtámadásra kiszemelt állammal megfizettetni a terrorista elhelyezésének minden költségét. Sőt ögyes.

Márpedig a kvótarendszer önkéntes vállalásáról szóló Európa Tanács-i döntés (amely mentesítette a migránsok befogadása alól Magyarországot) megváltoztatása abba az irányba, hogy mégis legyen kötelező migránsokat befogadnunk, a szubszidiaritás elvének megsértésén kívül vitathatatlanul növeli a terrorizmus veszélyét.

Nevetséges az ellenünk felhozott Soros-féle vád, semmilyen konkrétumot nem tudnak mondani, csak a homályos szöveg: „Magyarország megsérti a jogállamiság alapvető elveit.” Nekünk eminens érdekünk minden aljas akció ellen fellépni. Ha Sorosék egymillió aláírást akarnak összekalapozni ellenünk, akkor mi írjunk alá ötmillióan vagy még többen. Értünk, magyarokért! Gyerünk! Folytassuk, nem a kormánynak teszünk szívességet, magunkat védjük.

 

Cz.