vissza a főoldalra

 

 

 2015.12.23. 

Nem akarjuk a Soros-félék nyitott társadalmát

A Právo című prágai napilapnak Kövér László az európai menekülthelyzetet elemezve azt mondta, kellemes meglepetés számára a visegrádi négyek együttműködése, és reméli, hogy egyszer majd olyan összhang alakul ki Közép-Európában, hogy a történelmi sérelmeket is orvosolni lehessen, akár kisebbségi témakörökben is. Amikor az újságíró rákérdezett arra, hogy vajon ez azt jelenti, Magyarország továbbra is követeli, hogy vonják ki a cseh és szlovák jogrendből a Benes-dekrétumokat, a magyar házelnök így felelt: A Cseh Köztársaság és a Szlovák Köztársaság addig nem válhatott volna uniós tagországgá, ameddig a jogrendjében szerepel olyan törvény, amely a kollektív bűnösség elvén alapul. Ha Európa elfogadja a kollektív bűnösséget, akkor vajon milyen közös értékekről és elvekről beszélünk?

Kövér László ez után örömmel állapította meg, hogy Csehország és Németország között már elkezdődött egy gyümölcsöző párbeszéd ez ügyben. Megemlítette, hogy hasonló gondok terhelték a szerb–magyar viszonyt is, Belgrádban azonban már megsemmisítették a dekrétumokhoz hasonló törvényeket. Ez igazolja, hogy a hasonló problémák rendezhetők – adott helyénvaló választ Kövér László.

A vasárnapi Fidesz-kongresszuson mondott beszédében úgy fogalmazott, „nem akarjuk a Soros-félék nyitott társadalmát”, „nem akarjuk a genderőrületet”, és azt sem, hogy Magyarország olyan jövőtlen társadalommá váljon, ahol „férfigyűlölő nők” és „feminin férfiak” a gyermekekben, családokban csak az önmegvalósítás akadályát látják. „Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk” – mondta Kövér.

A Facebookon pedig eszementek kezdeményezésére negatív terhességi teszteket küldenek a házelnöknek.

Kövér válasza: „Ha a Facebook-csoport szervezőinek az édes anyukáik azzal lettek volna elfoglalva, mint amivel most ők is foglalkoznak, ahelyett hogy őket örömmel felneveljék, akkor nem lennének, akik ilyen ostobaságokat megfogalmaznának. (…)

Én nem akarok parancsolni, ha módomban állna sem parancsolnék meg olyat senkinek sem, ami a személyes életével kapcsolatos. De engedtessék meg nekem, hogy az emberiség fennmaradásához szükséges kultúra mellett szót emeljek!

Aki járt az általános iskola hetedik osztályában – amikor én jártam, az emlősök szaporodását ott tanították –, annak tudnia kell, hogy az emberiség fennmaradása azzal jár, hogy a nők szülnek, gyermekeket hoznak a világra, és nagy szeretetben felnevelik.”

Mondta volt Kövér László a Magyar Országgyűlés elnöke fölöttébb helyesen. Majd folytatta: „Én úgy gondolom, hogy ennél szebb hivatása egy nőnek nem lehet. Mint ahogyan apaként, férfiemberként sem lehet szebb hivatásom – még a házelnöki pozíciót sem tartom annak –, mint az, hogy apaként részt vállalok három gyerek felnevelésében, én erre vagyok a legbüszkébb. Aki ezt nem érti meg, azt én mélyen sajnálom, szánom.

Azért vagyunk ebben a helyzetben, a tömeges migráció, a betelepítés és a munkaerő-szükséglet ilyen típusú kielégítése okán egész Európában, mert ez a fajta gondolkodásmód terjedt el, mint az említett Facebook-csoport tagjaié. Azt próbálják magukkal elhitetni, hogy nem önmaguk a legnagyobb érték, illetve önmaguk meghosszabbítása a gyermekeken és a családon keresztül. (…)

Inkább ezzel kellene ennek a Facebook-csoportnak foglalkoznia, nem azzal, hogy az időmet rabolja mindenféle ostobaságokkal.”

 

Cz.